משהו קטן (בעם קצת ארוך ../images/Emo8.gif)
לפני כמה ימים ראיתי עם אחותי תכנית בטלויזיה (טלנובלה) המורדים. בדרך כלל אני לא אוהבת את הסדרות האלה כי כל הבנות תמיד שוקלות 30 קילו הבנים תמיד הכי שווים בעולם, ובכלל זה נותן ראיה מעוותת מאוד על החיים. בכל מקרה, לפני כמה ימים יצא לי לראות וראיתי משהו שקצת ריגש אותי. החתיך שבחבורה, זה שכל הבנות "הכוסיות" (אלה ששוקלות 30 קילו
) בחר להיות חבר של הבחורה השמנה שבחבורה. (היא לא ממש שמנה- מלאה, אבל יחסית לכל הבנות שם היא שמנה)ולמרות כל הצחוקים של החברים שלו עליו ושל כל הבנות ש"אתה יכול לצאת עם כל אחת , למה אתה יוצא עם השמנה הזו?" , הוא המשיך להיות איתה. ולקטע שהכי אהבתי, הם היו בחוף הים וכל הבנות הסתובבו על חוטיני וביקיני ומרוב שהן רזות יכולתי לראות להן את הכליות
, והבחורה השמנה לא רצתה ללבוש בגד-ים וכשהחבר שלה (החתיך) שאל אותה למה היא לא לובשת בגד ים היא אמרה שהיא לא רוצה שהוא יראה אותה ככה, ושכולם יצחקו עלה. הוא ענה שהוא אוהב אותה איך שהיא ושבשבילו היא הכי יפה בעולם...
אני יודעת שזו רק טלנובלה, אבל אני חושבת שזה יכול ללמד הרבה דברים חיוביים את הילדים שבשבילם הכוכבים האלה הם כמו אלוהים. אני מקווה שלא שעממתי יותר מדי, אני לא כותבת פה הרבה- אבל אני עוקבת אחריכם כל הזמן.
לפני כמה ימים ראיתי עם אחותי תכנית בטלויזיה (טלנובלה) המורדים. בדרך כלל אני לא אוהבת את הסדרות האלה כי כל הבנות תמיד שוקלות 30 קילו הבנים תמיד הכי שווים בעולם, ובכלל זה נותן ראיה מעוותת מאוד על החיים. בכל מקרה, לפני כמה ימים יצא לי לראות וראיתי משהו שקצת ריגש אותי. החתיך שבחבורה, זה שכל הבנות "הכוסיות" (אלה ששוקלות 30 קילו