משהו קורה סביבי

בלגאנים

New member
משהו קורה סביבי

אנשים סביבי נעשים מבוגרים יותר. פעם- אני והחברות- כל הזמן בקשר טלפוני, יציאות לבתי קפה, מועדונים, סרטים. קשר כמעט יומיומי, דיברנו על הכל. עכשיו- כל אחת חיה את החיים שלה, מדי פעם מתקשרות אחת לשניה, יוצאות פחות ביחד. אולי זה כי לכל החברות שלי יש חברים? לקח לי זמן לעכל ולהבין את זה. זה נפל עלי ב"בום" והיה לי קשה להבין את השינוי הזה. בשבילי לא היה רע להמשיך את סגנון החברות של פעם- היחסים הקרובים והאינטנסיבים. אבל משהו משתנה באויר. זה מתחיל להידמות לחברויות של אמא שלי עם החברות שלה. ידיד שלי בן 28, ושאלתי אותו מה הוא צופה ממרום שנותיו, מה עוד ישתנה בקונספט החברויות. הוא אמר שיתחיל להיכנס גם אלמנט העבודה,שכל אחת תהיה עסוקה בעבודה שלה וזה ייקח את הזמן, זתומרת החברות תימשך, אבל לא כל כך באינטנסיביות. גם לכם היה את השלב הזה של מעבר כזה? אני מרגישה איך דברים משתנים. כנראה זה אומר שמתבגרים..

sunshine2004

New member
משהו קורה מסביב לכולם ../images/Emo24.gif

יקרה! אני לא יודעת אם לקרוא לזה שאנשים מתבגרים, אבל הבאת דוגמא לשינויים ביחסים, בחברויות. חברויות משתנות... גם אצלי, רוב החברות נשואות או שיש להן חבר. יש חברות שנהגתי לדבר איתן על בסיס יומיומי ועכשיו זה בתדירות רחוקה יותר. אני מקבלת את זה בהבנה, אני לא יכולה ולא רוצה לכעוס. יש חברות שמעדיפות להיות כל הזמן רק עם החבר/הבעל ויש כאלה שפחות - אבל אני מבינה - כי זאת בחירה שלהן! כל אחד בוחר... אני מקבלת כזה בשינוי, כחלק מהחיים...וזה לאו דווקא שינוי רע... מתבגרים??? יותר נכון משתנים....

אנילה1

New member
ואצלי השינוי קרה משעברתי מהפרוורים

לת"א. חברות משנים הפסיקו להתקשר ולבוא. אולי חיי העיר שינו אותי? זה בסדר, אמצא חברויות חדשות.

seeyou

New member
צעירים לנצח?../images/Emo22.gif-יש רק במקום אחד.

נכון-שמתבגרים סגנון החברות של פעם נעלם עם הזמן רצוי להתאים את עצמינו לקצב השינוי שחל ולא להשאר תקועים בזמן. לכול גיל יש את יופי שלו במיוחד שבתוכינו נשארים צעירים.

meravor

New member
תלמדי להנות מהחברות החדשה../images/Emo62.gif

אני חושבת שעל כל דבר צריך להסתכל בחיוב... גם על מה שאת כותבת יש עוד דרך להסתכל... בחברות של פעם - הייתם נמצאות הרבה ביחד, יום יום בחברות של היום - אין הרבה זמן, אבל כשזה קורה זה יותר מעניין, יותר כייף - לשבת עם חברים שלא ראית כמה ימים יש יותר על מה לדבר... לדעתי!

tovabrendel

New member
משהו קורה

ממרום שנותי...51 יש עדיין חברות של יום יום..שמדברים על הכל...יוצאים לבתי קפה...מועדונים..סרטים..והקשר הוא כמעט יום יומי.. יש אחרות..שהקשר איתן הוא אחר...לא צפוף אבל עדיין קרוב ואינטימי.. חלקן חברות ילדות...מאז בית הספר היסודי.. חלקן..הכרויות במהלך השנים... חלקן עם בעל..חבר..חלקן בלי... השינוי הוא לא בהכרח באויר...הוא בנו.

בלאגנים מכירה את התחושה אף עליך

לחוות את השינוי הזה לטובתך אולי מסתתרת שם מתנה שאינך רואה. כל מה שקורה לנו בחיים הוא מתנה ...רק אם נבחר לראות את זה כך. ברוכה הבאה עלי והצליחי

איל באש

New member
הכול משתנה עכשיו../images/Emo13.gif

וזה הכי נורמלי שיש. את משתנה והסביבה בהתאם. לכי עם השינוי ותשתני. שאת נאחזת מפחד ב"מוכר הישן והטוב" את מתקבעת ולא מאפשרת לעצמך את השינוי. שאת מוציאה חושך האור נכנס וממלא את חייך. אני מזדהה איתך מאוד, לי בתקופה האחרונה יש שינויים מאוד משמעותיים בחיים, אני מוצא עצמי נפרד מחברים ותיקים ומכיר אחרים.

למעלה