משהו פה מ florida hollwood או מהסבי

kfear

New member
משהו פה מ florida hollwood או מהסבי

שלום לכולם אני מחפש חבר'ה ,עבודה וכול מה שבא ליד אני כרגע לבדי נמצא פה 3 שבועות אשמח לשמוע מכול אחד כפיר

levamiy

New member
זרוק לנו עצות

היי כפיר, אולי תתן לנו עצה לגבי מעבר לארה"ב - יש לך שם אישורי עבודה ? איזה סוג עבודה אתה מחפש ? אני בישראל אבל מקוה לעבור גם כן בשלב כלשהו. אגב, אני זוכר את איזור הוליבוד לטובה משני טיולים שלי באיזור. זה על-יד Hallandale אם אני לא טועה.

kfear

New member
אין עצות מיוחדות

המעבר לארהב היה לי כחלום והיתי אופטימי ומשוכנע שזה יסתדר אבל במציאות נתנה לי זבנג בפנים אני לבד כבר 4 חודש בחול מחפש את עצמי ולא מוצא מזלי שיש לי קשרים אז אני לא משלם על דיור אבל החיים פה בהחלט לא פשוטים אם אין לכם קשרים תעוזה או פינוק של איזה עבודה אני יעבוד אז אין לכם מה לחפש פה אני אישית מחפש כרגע כול עבודה שתגיע אין לי אישורים לכן אני קצת חושש אבל חייבים לקחת סיכונים אני מקווה לעזור בדרכים אחרות אשמח לשמוע ממך כפיר

levamiy

New member
תחזיק מעמד

תודה כפיר - מקוה שתחזיק מעמד. אני חושב שגם אני אנסה את מזלי באופן דומה בעיתוי כזה או אחר ...

kfear

New member
תודה

יקרתי אני אולי נשמע פסימי אבל אני עובר ימים טובים וימים מבולבלים אני אשמח לעזור לך ולענות על כול שאלה שאת מעונינת ובכללי יש פה עתיד אבל קשה יותר מאי פעם צריך להזהר ואסור להתפנק ויש עבודה אבל עובדים קשה יותר מאשר בארץ 12 שעות ולא בהכרח שכר הולם אבל אפשר לעשות פה חיים בהחלט טוב יקרתי תמשיכי לדבר איתי אני אשמח דרך אגב בת כמה את מהיכן בארץ? כפיר

kfear

New member
תודה

יקרתי אני אולי נשמע פסימי אבל אני עובר ימים טובים וימים מבולבלים אני אשמח לעזור לך ולענות על כול שאלה שאת מעונינת ובכללי יש פה עתיד אבל קשה יותר מאי פעם צריך להזהר ואסור להתפנק ויש עבודה אבל עובדים קשה יותר מאשר בארץ 12 שעות ולא בהכרח שכר הולם אבל אפשר לעשות פה חיים בהחלט טוב יקרתי תמשיכי לדבר איתי אני אשמח דרך אגב בת כמה את מהיכן בארץ? כפיר

למעלה