משהו פה משתמש

להתייעץ עם מומחה לפרחי בך

רסקיו היא אחת מתמציות פרחי בך. פרחי בך אולם לא נוסו מדעית, אך מדיווחי אנשים יש להם יעילות. אולם, חשוב שהטיפול יינתן על ידי אדם שתהמקצע בפרחי בך ולא בוגר של מכללה לרפואה משלימה או משהו כזה. זיכרי, טיפול בפרחי בך שלא מתאים יכול לגרום נזק ! לפני שימוש ברסקיו או כל תמצית בך אחרת, להתייעץ עם איש מקצוע מומחה בתחום. זה נכון לגבי כל טיפול משלים (כנ"ל הומאופטיה) גמר חתימה טובה גיל

טיפול לא מתאים בפרחי באך לא מזיק

הוא לא מועיל, אבל גם לא מזיק. מאבחן טוב, ומטופל שמשתף פעולה, יכול להתאים ב-99% הצלחה.

אמרת את משפט המפתח-

שיתום פעולה אצל מאבחן/מטפל טוב- מקצועי בתחומו. ואגב.... אני מקבל את חוסר הסכמתך, ועדיין סבור שטיפול שלא מתאים ולא נעשה על פי מומחה, יכול להזיק. גמר חתימה טובה גיל

אישית לא מכירה

משהו בעולם שיכול רק להועיל ולא להזיק. אם יש לחומר, מעשה או מחשבה, את הכוח להועיל, יש בו גם את הכוח להזיק.

לורליי43

New member
אם תשווי את זה למפתח שמתאים למנעול

אז תמצית נכונה מתאימה למקום המתאים וכביכול תמצית לא נכונה- לא עושה כלום. מצד שני, לא סתם יושבים עם המטפל והוא מחליט מה יכול להתאים. רק שהההשפעה ה"לא טובה" היא לא כמו הנזק למי שאין לו סכרת ולוקח אינסולין (למשל). בנוסף- יש לתמצית שלב שבו יש ראקציה שגורמת להחרפת הסימפטום לפני ההטבה. אם האדם לא מודע לזה (וזה תלוי במטפל), זה יכול להפריע.

05 מיכל

New member
ואם זה מצמחים זה לא מזיק?!

גם קפה זה צמחים, גם פטריות הזיה וגם פטריות רעל. כשמשהו מתערב בגוף את לא יודעת אם הוא לא עושה עוד משהו חוץ ממה שחשבת.

לא מכירה צמחים אחרים, מכירה את

פרחי הבאך. הם לא מזיקים. זה שאדם מגיב בריאקציה קשה ואומר שהזיק לו - אז אולי בתחושה שלו. אבל מטפל טוב שמכיר את המטופל, יטפל ככה שאדם לא ייצטרך להתמודד עם משהו שקשה לו מידיי.

מלמלה

New member
ידע אישי

פרחי בך הן קבוצץ תמציות המטפלות בתופעות שונות: התמודדות עם לחצים, פחד, מעברים קשים בחיים, רסקיו היא ערבוב תמציות הבאה לטפל במקרה של תאונה או אירוע פתאומי כגון עקיצת דבורה, מישהו הרגיז אותך מאוד - זה לא מרגיע לגמרי אבל נותן לאדם פרספרטיבה יותר נכונה על האירוע היום ניתן לקנות בבתי מרקחת גם בטיפות וגם במשחה אני יודעת מאנשי מקצוע שיש טיפול בפרחי בך שיכול לסייע בבעיות קשב וריכוז אבל זו לא הרסקיו וכמו שענה גיל יש צורך להתיעץ עם איש מקצוע אישית התנסתי מספר פעמים למספר תקופות בפרחי בך וזה בהלחט נתן לי תשובה למה שהייתי צריכה וכמו כל הרפואה המשלימהזה לא מחליף טיפול רפואי רגיל אלא משלים אותו

4u2b

New member
השתמשתי בזה בתקופת המבחנים...

עזר?..אולי קצת. אבל עדיין לא הצלחתי לשבת באופן רציף למעל 20 דק'. ברסקיו ד"א יש גם אלכוהול (דווקא היה נחמד).

zivadina

New member
פרחי באך - מאת מטפלת וגם אמא ל-ADHD

תגובותיה של פרחיה2 בפורום, מלמדות כי פרחי באך עזרו לטפל בפאן הרגשי, אך לא בפאן הקישבי, של הפרעת הקשב. פרחיה2 היא מטפלת בעצמה בפרחי באך וגם אמא לילד ADHD. כדאי לקרוא כאן:

BDA1

New member
COOLI

אני נותנת לבן שלי כל בוקר מספר טיפות והשינוי מיידי ממצב שהוא סרבן לא רוצה ללכת לבית הספר , רב איתי וצועק נעשה ילד חמדמוד ורגוע , אבל בקטע של קשב וריכוז לא נראה לי שזה עוזר, ניסיתי להבין מה אני נותנת לו אז גם ניסיתי על עצמי מספר טיפות התוצאה זימזמתי שירים שזה לא כל כך אופיני לי.

דליה.ד

New member
אני ניסיתי פעם

והייתי פשוט זומבי! וחוץ מזה...סליחה עם כולם: לא כל מה שצמחי או טבעי זה בריא (כמה צמחים רעילים יש?) ו"אנרגיות של פרחים"?????????????????????????? וואלה, נשמע לי הזוי לגמרי!!!

למעלה