משהו פה מרגיש מואר?

cottoneyejoe

New member
משהו פה מרגיש מואר?

אינקה אולי? אתה נשמע כאילו אתה מכיר הרבה חומר דואלי, אבל הארה משהו? אני צריך מורה דרך אגב, ש"יתן לי בראש" או יעשה כל מה שצריך כדי לעזור להנחות אותי בדרך...

capital

New member
אינקה יכול להחליף נר ../images/Emo16.gif אפילו יש

לו קרניים של שור. כשהוא רוכב עליו בדרך הביתה

darmha

New member
../images/Emo88.gifהמורה האמיתי שלך

מה אתה מוכן לעשות כדי ללכת בדרך?

capital

New member
יותר קל, להביא את הדרך אל הרגליים

מי יגיע ראשון אל ההארה

capital

New member
להתגלגל זה גם כן ללכת ?

כי בחיפוס צריך להתגלגל הרבה

capital

New member
הצל של העלה שעל הענף שבעץ

אינו יודע למה הוא נע. האם אתה הולך או ש"זה" מהלך אותך?

darmha

New member
ללכת או לעמוד, זה לא משנה../images/Emo6.gif

השאלה החשובה היא האם אתה עושה את זה ב- 100%. בתשובה לשאלה "מה אתה מוכן לעשות כדי ללכת בדרך" התשובה "ללכת" היא תשובה נפלאה. אבל האם היא 100%? אם כן, אז נפלא! אין לך עוד צורך במורה, כל צעד וכל רגע הוא המורה שלך. אם זה לא 100% אז זה לא כל כך נפלא. מה אתה אומר?

capital

New member
קשב, קשב, קשב

מה שהולך הולך מה שעומד עומד מה לי ולזה

תלאבובה

New member
לא הבנתי את כל השרשור..

אפשר להסביר? האם העקרון של ללכת בשביל - שצריך רק ללכת בו? אי אפשר לעצור מידי פעם? להריח פרחים, ללטף כבשים
.. לא יודעת. אוף.

אינקה

New member
להריח פרחים

לעצור, לפוש, לעזוב את השביל, לקפוץ ישר לסוף... כל אלו ואחרים הם רק הליכה בדרך, אם הם נעשים במלוא המודעות לרגע זה.

capital

New member
"אתה מלמד אותו איך להסתדר בחושך

ואני מתאמץ למצוא דרך לסדוק את הקיר בכדי שיכנס אור" סיפור זן: שני חכמי זן וטיפש נכלאו במרתף חשוך. בכדי להוסיף על צערם הגשה להם הארוחה היומית בכלים "מוזרים". הטיפש לא ידע איך להשתמש בכלים כי לא ראה אותם בחושך. כל יום תרח החכם הראשון להסביר לטיפש איך להשתמש בכלים החדשים. כעבור מספר שבועות גער החכם הראשן בחכם השני. "מדוע אין אתה עוזר בהדרכה". ענה החכם השני ... אינני מחשיב עצמי כלל ל"חכם זן". רציתי להצביע על הדרך... בדרכי

למעלה