כמה שילמתם לנהיגה חוץ משיעורים וטסטים? אני שילמתי את ה-113 שקלים שכוללים תיאוריה וטוסט(משהו כזה..) ובנוסף את האיגרה שכוללת את החוברת לתיאוריה,סמל נהג חדש ועוד כמה דברים והיא היתה 125 שקלים האם כולכם שילמתם כמוני?או פחות/יותר?
113 ש"ח לאגרת תיאוריה וטסט ראשון 113 ש"ח לטסט הפנימי (לעזאזל) שכלל את ה"נהג חדש" 250 ש"ח ניראה לי עבור הטסט (לא הבנתי את התשלום הזה למען האמת) ו-131 ש"ח אגרת רשיון בבנק הדואר.. אוי.. עכשיו כשאני חושב על זה.. זה ניראה לי קצת מוזר.. אתם חושבים שהכל בסדר בתשלומים שלי?
אני רוצה להבהיר משהו לגבי "העמדת רכב לטסט", כשאתם ניגשים למבחן רשמי, אתם משכירים את הרכב מהמורה לזמן של הטסט, המורה חייב למלא דלק, לבדוק שמן, לבדוק מים, לפני הטסט, וזה מה שנקרא העמדת רכב לטסט, התשלומים שלך בסדר.
כמובן שהמורים סתם מנצלים את זה שכל התלמידים מחכים לטסטים כדי לגבות הרבה מעבר למה שצריך. בלאו הכי הרי בדרך כלל לא עושים הרבה טסטים. חוץ מזה, אם הטסטים היו יותר זולים היתה למורים בעיה של טסטים. ככה קצת פחות תלמידים ניגשים ואז אין לחץ
מה זאת אומרת? איך הוא יכול להכריח אותי לשלם את זה? שלט נהג חדש יש לי, תאוריה עברתי עם הקורס של DRIVER2B, למה אני חייב לשלם 125 שקל? מה זה "עוד כמה דברים"? או שאולי אני לא חייב.