משהו ער?

SimsY

New member
כמעט 2 בבוקר

אני לא יושן, כל כך קשה לי ללכת לישון ....

דנטל

New member
לשמחתי

מצאתי עבודה שאני לא צריכה לבוא מוקדם. אני באה מתי שבא לי והולכת מתי שבא לי חוץ מבימי חמישי, אבל אני כל כך אוהבת את העבודה ביום חמישי (שזה שונה משאר השבוע) שאז אני מתפקדת מעולה. למשל, יום ראשון - לא באה בכלל. לא רוצה. רוצה לישון. יודעת שאין הרבה עבודה ושהעבודה תחכה לי ליום שני ואפשר לדחות אותה ואני אספיק הכל במילא, אז אמרתי להם שלא יצפו לי. יש לי עוד עבודה, אבל היא בכלל בערב, אז זו בכלל לא בעיה. עשית את המבחנים שיש לנו בקישורים?

נוקא

New member
אאאההה!!!

איפה את עובדת?! (נוקא מתכננת לרצוח את דנטל וליטול את זהותה!)

דנטל

New member
../images/Emo6.gif עובדת בשתי עבודות

בשתיהן אני כתבנית. העבודה השניה היא אחרי הצהריים, כך שממש אין בעיה איתה. העבודה הראשונה היא מתי שאני רוצה רק למשרה הספציפית שלי. בשאר המשרות שם ישנה פחות גמישות. רק בימי חמישי זה לא תלוי בי, אבל אני כל כך אוהבת את העבודה ביום הזה שאני דווקא קמה יותר בקלות וגם אז זה דורש ממני לקום רק בעשר בבוקר. בכל מקרה, יש המון משרות כאלה. באחד מראיונות העבודה הראשונים שהיו לי בחיים זה היה מקום שפתוח מ- 7 בבוקר עד 11 בלילה והמשרה שלי היתה לעשות 8.5 שעות מתי שבא לי. לא קיבלו אותי, לצערי. בכלל, משרות של כתבנית הן הרבה פעמים נוחות וגמישות מבחינת השעות. פחות מעניין את המעסיקים מתי את באה. יותר מעניין אותם שתגמרי את הבוכטה שסיפקו לך. אני עובדת מהר, כך שתמיד הייתי מספיקה, גם אם הגעתי מאוחר, ובהרבה עבודות שלי הגעתי מאוחר (עבדתי במאה ומשהו עבודות זמניות, הממושכות שביניהן היו גמישות). עכשיו, לפני שאת רוצחת אותי, תני לי רק עוד סקס אחד אחרון עם יזיזי האהוב מכולם ואחר כך את יכולה גם לקחת את העבודה וגם אותו (הוא מקסים, באמת).

נוקא

New member
נו, הרווחתי כפול.:)

בסדר אני מחכה. דיי איזה מגניב זה:) אבל אני בחיים לא הייתי מסתדרת במשרה כזאת.. הייתי מוותרת לעצמי יותר מידי, ובגלל שאני ממש לא טובה עם לחץ בטוח ל הייתי מספיקה הכל. איזה כיף לך:)

למעלה