משהו על ליב...

Bad Medicine

New member
משהו על ליב...

פורסם היום: "ליב טיילר, השפתיים של אבא, מעוניינת לדגמן בעירום לסדרת צילומים, עכשיו לאחר שהיא ילדה. הכוכבת והאם הטרייה מחפשת מוטיבציה שתעזור לה לחזור למידותיה הקודמות. רוייסטון לנגדון, כוכב הרוק הבריטי לו היא קוראת "בעלי", מאמין לעומת זאת בדרכים יותר קונסרבטיביות, והציע לשכור לה מאמן פרטי." אין לי מושג עד כמה זה נכון אבל בכל זאת...

AeroTom

New member
מי כתב את השטות הזאת?

"עכשיו לאחר שהיא ילדה". ליב אמורה ללדת את התינוק רק בסביבות נובמבר...מי הטמבל שכתב את זה? ואני לא שמעתי על שום סדרת צילומים בעירום.זו נשמעת כסתם עוד ידיעה מאיזה צהובון.איפה זה היה כתוב?

הסבר

קראתי באס אס אן ליפני כמה ימים זאת כתבה מ"הסאן" שזה צהובון בריטי בוג ג'. לא רציתי לספר אל זה בכלל, כי ברור שזה סתם שטויות.

Bad Medicine

New member
גם אני..

חשבתי שזה ממש לא הגיוני, אבל הבאתי את זה בכל זאת לשפיטה כאן.. זה היה בערוץ של הצעירים בהוט... עברתי שם במקרה... ואני מודעת לשטויות שיש שם!

AeroTom

New member
אם כבר ליב-יש היום בערוץ E-

את השידור החוזר נראה לי של סיפורי הוליווד על ליב ומיה כמו ש-נמו223 הזכירה מקודם. בשעה 16:00,זה כמעט בטוח השידור החוזר של זה...למי שלא ראה ויש לו את הערוץ אז נחמד לזפזפ לשם.

Bastet

New member
קצת זילזול לא?../images/Emo7.gif

ליב יפה תמיד. לא משנה איך. בכל מקרה, אם זה אמיתי או לא - עדיף פשוט מאמן..

oritmagnezy

New member
חחחח מעניין כשהיא תלד... זה יהיה

מ-זה מצחיק, סבא סטיבן....נשמע מאוד מצחיק! והוא גם נראה צעיר מדי כדי להיות סבא.... ועוד סבא סקסי!<(אל תתייחסו...חח:)

Bastet

New member
שקסי אם כבר...../images/Emo175.gif

בכל מקרה זה בהחלט יהיה מוזר...

למעלה