משהו על ה"איך"

giulietta

New member
משהו על ה"איך"

ולא רק על ה"מה". כל הקשקוש הזה של "להתייחס לתוכנן של ההודעות ולא לניק שחתום עליהן" הוא נכון בגבולות מסוימים. אם מישהו באופן שיטתי גורם לך להצטער שנכנסת לדיון עימו, בגלל סגנונו, בגלל שהוא זה שמהר מאד עוזב את הנושא ועובר לירידות אישיות, יהיה לי ברור אם תחליט שלא יהיה לך שיג ושיח עימו. לא רק התוכן חשוב, גם האיך ולא מדובר בניק גרידא (מה שמעמיד אותנו באור קטנוני וקנאי לכאורה) אלא באישיות שנמצאת מאחורי הניק הזה ושמעוררת בך או לא מעוררת בך רצון להתפלמס איתו. וזה לגיטימי וזה אנושי וכך מתנהל העולם, וירטואלי או לא. ועוד משהו- "טוב שם משמן טוב". זזתי. ערב טוב. ג´ול

וזה ממש נכון ג´ול!!!

ואני הוככתי את זה המון פעמים לעצמי, לכן אמרתי להוריד את הטפל ולהשאיר את העיקר, לפעמים כותבים פה דברים שראויים להתיחסות ואנשים מגיבים למסרים מחשש מלחץ חברתי מסביב לפעמים, וזה כל כך חבל!!!! אבל את יודעת מה לי תמיד מעירים שאני משתמשת ברגשות כאן ואני ישאר תמיד אני, כך שמי שאוהב אותי יכתוב לי ומי שלא שלא יכתוב או יגיב למדתי לחיות גם עם זה. להנמיך צפיות כמו שאמרתי.

מו שיקו

New member
חג´ולייטה

מה שאמרת הוא נכון וראוי להתחשבות אבל יש עוד כל מיני ´נכונים´ שראויים כמו למשל,שיש מקרים שהאישיות הבוטה והדוחה יכולה לומר דברים נכונים, לעומת האישיות המתוקה והכי מתחשבת שיכולה לומר דברים שהם לא נכונים. לכן , לדעתי , הנכון הוא לעשות הפרדה בין הכתוב לאישיות הכותבת. לי אין בעיה לקיים מערכת חברית עם מישהו אהוב ומתוק שמידי פעם לא צודק אבל גם אין לי בעיה להישאר מרוחק ובלתי ´מתחמם´ ממישהו בוטה ,דוחה ושמידי פעם גם צודק

giulietta

New member
חג´ שמח מושיקו ../images/Emo8.gif

אני בטוחה שאתה לא תעשה עסקים עם מישהו שבאמת יש לו ת´מחירים הכי טובים בשוק אבל אחרי כל פגישה איתו בא לך להקיא. אותו דבר. בוקר טוב
ג´ול

מו שיקו

New member
חושב שאולי

זה לא כל כך נכון להשליך מעולם העסקים על מערכות יחסים וחברויות. יש אנשים בביזנס שבכלל לא הייתי נפגש איתם בחיים הפרטיים . ויש חברים שאין לי עניין לגלוש איתם לביזנס. ג´ולייטה, אם יש מישהו שבא לך להקיא ממנו, אז הפתרון שלי הוא הכי פשוט שיש, אני מוחק-מתעלם,ובזה תמה הפרשה מבחינתי, לא מדובשו ולא מעוקצו . בביזנס שיקולי ההתעלמות והמחיקה הם קצת שונים

giulietta

New member
טוב, זה מסביר

למה תמיד אמרו לי שעסקים זה לא בשבילי ויחד עם זאת, פגשתי כמה אנשי עסקים שהרווח המיידי לא עמד לנגד עיניהם. ומי מדבר על חברות? מדברים על התדיינות בפורום שזה גם סוג של סחר חליפין- חילופי דברים ודעות ומחשבות. התעלמות? נכון. ובא לציון גואל. (מיצינו, לא?)

למעלה