משהו על החיים...

משהו על החיים...

אני חושבת שכבר כתבתי את השיר הזה פעם, אבל אני כותבת אותו שוב, למען המצטרפים החדשים אלינו. החיים הם המורה שלנו, המלמד אותנו באמצעות התנסויות, מהן טובות ומהן מכאיבות. קשה להבין את פשר הימים הגרועים, אך מתוך הזמנים הקשים אנו לומדים להתחזק. אנו לומדים לעמוד איתן, ולהתחיל מחדש כל יום, גם כאשר אנו פגועים ומתוסכלים. אנו נוכחים לדעת כי ההנאות הקטנות הן לעיתים היקרות ביותר, וכי הפסד הוא לפעמים צעד נוסף לקראת הצלחה. וכאשר המזל מאיר שנית את פניו אלינו, ואכן כך הוא בסופו של דבר, אנו מוצאים את עצמנו יותר מחוזקים, מכירים את עצמנו יותר טוב, ומסוגלים לחוש את בירכת השלום של הימים המבורכים יותר משיכולנו בימים עברו. ואם חושבים על זה, יש פה המון מין האמת. מקדישה אותו לכם, לכל מי שמרגיש כעת את הקושי והכאב ושידע בעתיד להעריך את ההנאה והיופי.

מיטל*

New member
למיה הי

הי, שמחתי לראות את ההודעה ממך.תודה לך.. בת כמה את? אני אשמח שלמוע את בסיפור האישי שלך ולעזור בכל דרך אפשרית. השיר מקסים. שיהיה לך יום נהדר ותשמרי על עצמך, מכל הלב מיטל

שלום לך, מיטל.

אין בעד מה - בקשר להודעה. ניראה לי שאת הופכת להיות נכס יקר פה אצלנו, וכל מילה טובה היא במקום. אני בת 23. הייתי מטופלת בהמון מקומות, ועברתי כל כך הרבה...אם תרצי לשמוע פעם, אספר לך באופן יותר אישי. ותודה על הצעת העזרה. אני חושבת שאני בכיוון הנכון, אבל יש עוד המון עבודה לפני. גם אחרי כל כך הרבה שנים. מאחלת לך כל טוב ויום ניפלא שלך תמיד מאיה

מיטל*

New member
למיה היקרה-ערב טוב

אני מאוד אשמח אם תשתפי אותי במה שעבר עליך. אם תרצי,תכתבי לי פה או את יכולה אולי למייל שלי. תכתבי לי איך את מרגישה הכי טוב,איך שמתאים לך.אוקי? בי בינתיים ושיהיה לך ערב מצוין. מיה,אם את מאמינה שאת בכיוון הנכון זה כבר נהדר.צעד אחרי צעד,ויש לה תמיכה-את תגיעי להחלמה בביטחה.אין לי ספק.

מייק 48

New member
זה כל-כך נכון ואמיתי !!!

מאיונת אהובה, מסכים עם כל מילה שכתבת וכל מילה שאוסיף על הנאמר - מיותרת. רק דבר אחד קטן אוסיף ואומר: אני אוהב אותך מאיה !!! שלך לתמיד מייק

t@gel

New member
מאיונת שלי...

כרגיל.. אוהבת אותך כי את יודעת לבוא בזמן לתת את הדבר הנכון לא שוכחת איש כאן את מקסימונת שלי שמרי על עצמךאמיצה שלי... אוהבת אותך המון אמא גולי

למעלה