משהו על ביה"ס...

משהו על ביה"ס...

סליחה שמחוסר זמן מקשרת להודעתי אבל חשוב לי שזה יוצב גם כאן. חנה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=219&msgid=5622672&place=0 האם הייתן קובעות פגישה בביה"ס לשיחה בנושא ? (משפחתי התפלצה לשמע הרעיון, אגב....
)

לאה_מ

New member
חנה, נראה לי שאותי מרגיז משהו אחר

בסיפור שלך - מה זאת אומרת "האם את/ה מושלמ/ת"? אפשר לדעת מה הקריטריונים למושלמות הזו? תני לי לנחש שאני לא אוהב לקרוא את השאלון הזה, ולא בגלל שהפניה לתלמידות ולמורים נעשית בלשון זכר בלבד... ולשאלתך - אני לא הייתי קובעת פגישה בבית הספר לשיחה בנושא - תאמיני לי שיהיו לך דברים הרבה יותר קשים לשוחח עליהם. ולא תצטרכי לחכות הרבה זמן כדי לפגוש את המנהלת

אכן, לא תאהבי את השאלון....

אקרא תגובות בשובי, ביום שישי. בינתיים קישרתי הדדית בין השירשור כאן לבין נשים וקריירה, שם יש הרחבה של הנושא בעקבות שיחה וירטואלית שהיתה לי עם ידיד.
מראש על תגובות בעניין.... חנה

vered4

New member
הבעיה בבתי ספר, היא שמורה אחראית

על משהו, ולא תמיד יש פיקוח נוסף. היה מקרה, שבו התירה מורה, וגם המנהלת, פירסום של כת הסיינטולוגיה, בגלל מסרים נעימים לעין שהיו בחוברת. גם לימור לבנת נפלה בפח הזה ואישרה את חלוקת החוברות. רק אחרי שהתלוננו הורים (מעטים) המנהלת שמה לב, מה בעצם קרה. אצלינו באספת ההורים הראשונה, כל הורה מתבקש לכתוב אם יש לו אפשרות לתרום בנושא כל שהוא, גם העברת חומר בתחום שהוא מתמצא בו. כך שבהחלט יש מקום, לדעתי, להסב את תשומת לב המנהלת לעיתון ולתכנים, (ואפשר לחכות לאסיפת ההורים הראשונה),ואולי להציע, אם יש בבית ספר רצון ונכונות, להעביר את הנושא מנקודת המבט שלך.

למעלה