משהו על אביתר...

makmak

New member
משהו על אביתר...

אני יושבת לי פה ושומעת "תיאטרון רוסי" ואני אומרת לעצמי בואנה הבנאדם הזה פשוט גאון-הוא האומן היחידי שאני מכריה שיכול להגיד בדיוק מה שהוא חושב ומרגיש דרך השירים, דרך המוזיקה..זה פשוט מדהים כמה שהוא לא מנסה להתחנף ולמצוא את המילה הנכונה וכל זה..הוא פשוט יורה כמו חיצים לתוך הלב ואומר בדיוק מה שהוא מרגיש בין אם זה "אני כועס ומקווה שתכשלי".."אמן תשארי לבד לנצח"...ובין אם זה בתתחנני אליי "אני לא יודע להיות שמח גם לא להיות עצוב.." ואני חושבת שזה בדיוק מה שמושך אותנו הקהל לאהוב את המוזיקה שלו-זה שהוא כזה ישר ואמין.. ועוד משהו..בהתחלה כששמעתי את "אקדח" מאוד נרתעתי מהשיר..חשבתי בואנה הוא הגזים הפעם! מזה המילים האלה...ואחרי ששמעתי את השיר עוד כמה פעמים אמרתי וואלה הוא פשוט גאון! הוא ממש גרם לי לחשוב שהוא איזה פסיכופת וזה כבר עשה את העבודה..אני לא חושבת שעוד אומן במדינה הזאת היה יכול לכתוב כזה שיר...דרוש הרבה אומץ בשביל זה..אני מודה זה שיר לא קל..יש בו הרבה רגשות מעורבים כאלה אבל אין מה להגיד שהוא הצליח להחדיר לנו את המחשבה הזאת של אנס... מה אתם חושבים?! תגיבו בכיף :)

InfeCtedShesek

New member
אוקיי שמעי, בחורה

חזרתי מבית ספר, נסיעה של שעה וחצי.. אז שמעתי את הדיסקים כל הדרך ואלה בדיוק המחשבות שעברו לי בראש! בואנה, הבן אדם פשוט גאון. לחלוטין. ועם כמה שגם אני נרתעתי מ"אקדח" בהתחלה, רק עכשיו, אחרי שמונה שנים (!) שאני מכירה אותו, אני מבינה את השיר ואוהבת אותו כ"כ, כי הוא כזה מלא רגשות כואבים ונוראיים כאלה, והמוזיקה כל כך מדהימה וזה אחד השירים הכי טובים בהיסטוריה. טוב דיי, לא משנה כמה אני אכתוב, אני בחיים לא אצליח להסביר את עצמי בנוגע לאביתר ולשירים שלו.

makmak

New member
היי אני מור ד"א

אין מילה נוספת לתאר אותו-פשוט גאון! הוא מעביר דרך המוזיקה שלו כ"כ הרבה שזה באמת סוג של כשרון נדיר ברמות!

A N I g M A

New member
אני מבכימה לגמרי, בדיוק מה שאני

חושבת. זתומרת.. כמה אמנים באמת יכולים לכתוב שיר שכלול בו "אני כועס ומקווה שתיכשלי"? זה בדרך כלל דברים שמדחיקים ולא כותבים. אח, אביתר. שימשיך, שימשיך, שימשיך

makmak

New member
וואלה עניין...

היה ממש מעניין לקרוא מה שאחרים כתבו..ואני גם חושבת שהרבה הבינו בעיקרון על מה מדובר!! ועוד דבר-בדיוק לפני כמה ימים אמרתי לחברות שלי <שלא הכי מתחברות לכתיבה של אביתר> שעוד כמה שנים אני חותמת על זה שילמדו שירים שלו לבגרויות..אין זה כל כך ברור.. אם לא בעוד 10 שנה אז עוד 20 או 30 שנה אבל מתישהו זה יקרה... אקדח זה שיר מצוין לבגרות,אבות ובנים, יש לי סיכוי,כלום לא עצוב..כל אלו שירים מעולים שלפי דעתי עוד כמה שנים נראה אותם בבגרויות בספרות

Buttercup p

New member
חבל שדווקא את השירים האלה, היותר

יפים ששמעתי אי פעם הוא לא מבצע אף פעם בהופעות מסיבות עקרוניות מה שאומר שהוא גם לא ייבצע :(

למעלה