משהו עלינו.

זיו25

New member
משהו עלינו.

שלשום נסעתי בערב ברכב שלי, הוא לא מהיר ולא איטי אבל יש לו רדיו ולפעמים זה מספיק. בכל מקרה, התנגן לו שיר ברקע, ופשוט נדהמתי מזה שהכל פשוט מתאים אחד לאחד למה שקורה פה בפורום, מה הסיבה שאנחנו פה ולמה אנחנו לא הולכים לשום מקום אחר. מיד עצרתי בצד והתחלתי לכתוב את מילות השיר על נייר טואלט שמצאתי בתא הכפפות. המזל שלי היה שהשיר היה מספיק איטי בהתאם למהירות הכתיבה שלי ועשיתי את זה רק כדי שאוכל לפרסם אותו כאן. טוב, לא ממש האמנתם לפיסקה האחרונה, נכון? בכל מקרה, מילות השיר מובאות כאן לפניכם. נסו לפזם את המנגינה ובאמת תעצרו רגע ותחשבו. אישית אני חושב(ללא ציניות) , שזהו באמת שיר מתאים ויאה לפורומינו. להלן השיר. קחו נשימה ארוכה וקראו את כולו: היה לי חבר במקום שאליו אני הולך היו רבים כבר לפני השאירו שביל השאירו עץ השאירו איזה לרגלי ומה אני אשאיר אחריי האם השאיר איזה דבר איני רואה את צעדיי איני רואה את צעדיי ומי יראה אותם מחר היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד כשאקרא היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד בעת צרה אני אחיך אל תשכח היה לי חבר היה לי ... במקום שאליו אני הולך היו נשים היו גברים ואהבה גדולה הייתה האם אני אמצא אותה הם לא השאירו לי דברלא הנחות וגם לא פרחים הם לא השאירו לי דבר הם לא השאירו לי דבר מלבד אחים וחברים היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד כשאקרא היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד בעת צרה אני אחיך אל תשכח היה לי חבר היה לי אח (במקום שאליו אני הולך אני נזהר שלא לשמוע שלא לדרוך שלא לזכור וטוב לי שאתה איתי וגם אתה וגם אתה) איני רואה את צעדיי איני רואה את צעדיי ומי יראה אותם מחר היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד כשאקרא היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד בעת צרה אני אחיך אל תשכח היה לי חבר היה לי אח במקום שאליו אני הולך זהו. פשוט נראה לי מתאים. בברכה, זיו.

maayan15

New member
רוגשתי...חחח...

אכן מתאים לפורום. כל הכבוד לך על שהבאת את השיר לכאן.

De-Panther

New member
היה לי חבר היה לי אח הושט לי יד בעת

צרה... בפורום אפי היקרה

אני שבורה, אני קרועה,

בכל הגוף נהייתה לי פריחה !!! אתה לא יכול להזהיר לפני שנכנסים להודעה, שזו הודעה שעלולה לגרום למערכת העיכול שלי להכנס לדיסהרמוניה? הארה: ולשם הצדק ההיסטורי, השיר במקור הושר על ידי נתנאלה. את מילות השיר כתב יורם טהר לב ואת מנגינתו כתב יאיר רוזנבלום. החבר´ה מעברית ישנה וחדשה מוזמנים לגלות לכולנו מאיזו שנה השיר. בינתיים אני אלך לקחת שני כדורים כחולים ואחד צהוב, לאולקוס.

דן צ

New member
הם לא השאירו לי דבר הם לא השאירו לי

ממשך כך , הם לא השאירו לי דבר (טוב, הם השאירו לי טיפל´ה). ועל מה אני מדבר ? אפי , טאז ועדי אכלו לי את הסופלה הם לא השאירו לי דבר הם לא השאירו לי דבר.

taz512

New member
אתה לא מתבייש

גם ויתרתי על מסעדה בשרית וגם אתה מתלונן על הסופלה, זה ידוע שליד טאז לא משאירים אוכל ללא השגחה, וזה שאתה אוכל אותו לא נקרא השגחה, ועוד היה שם מזלג רזרבי. פעם הבאה אם ברצונך לשמור על האוכל שלך, תבנה גדר הפרדה... טאז, השד הרעב

adipo

New member
אלה אכן חיל האוויר, לא יודעת שנה...

ובשם הקטנוניות- מספר תיקונים קטנים שמציקים לי: "השאירו איזה לרגלי"= "השאירו אבן לרגלי... "לא הנחות וגם לא פרחים"= לא אנחות וגם לא פרחים... חוץ מזה- הכל בסיידר. יום טוב וחג שמייח עדי

d@r121

New member
שיר מרגיז

איטי כזה מזכיר לי ימי דיכאון כאלה לא יכולת להביא איזה ליאור נרקיס במקום
*הולך להקיא*

adipo

New member
איטי??? כנראה לא שמעת את הביצוע

של חיל האוויר!

בשביל מה אני טוב

אם לא בשביל לספק את הפרטים הבאים: יורם טהרלב כתב את מילות השיר הזה בעקבות מלחמת יום-הכיפורים. בשנת 1974 הוא בוצע לראשונה ע"י להקת חיל-האוויר. הסולנית היתה נתנאלה. ועכשיו - חזרה למאורה...

dana2909

New member
רק אני שמתי לב?

שהבנאדם הזה פשוט מסודר. זה לא רק שהיה לך נייר טואלט בתא כפפות (אני תמיד שמה לב שאין לי ברגעים הכי לא מתאימים), אלא גם עט! יש אנשים מסודרים.. ויש אותי.. אצלי למשל תוכלו למצוא כל דבר חוץ מנייר טואלט. ערמות של חשבונות, נעלים משנה שעברה (?), בקבוקים ריקים..

למעלה