משהו ניסה רייקי?

r216

New member
משהו ניסה רייקי?

הומלץ לי על טיפולי רייקי משהו בעניין? ניסה?

חייםלוי

Member
מנהל
תמיד אפשר לנסות. אם זה יעזור את מוזמנת לדווח

לנו. גם אם לא יעזור את מוזמנת

r216

New member
השאלה במה לא עזר...

כי אני לא מחפשת דרך למנוע התקפים כמה שזה ישמע מצחיק, אני פשוט ממש בטוחה שההתקף נובע מלחצים ואי יכולת שלי להרגיע את הלחצים שלי, אז חשבתי לנסות למצוא דרך לשלוט על הלחצים ואז להרחיק ממני את ההתקפים....

חיננית57

New member
לחצים

בספר EPilepsy a different approach (שמופיע בטגליינס) מדובר בדיוק על זה. מופיעות שם כל מיני שיטות להתמודד עם הלחצים. Dr. donna andews, בעצמה עם אפילפסיה -הרבה שנים ללא תרופות ללא התקפים בזכות השיטות המתוארות בספר,ביניהן נוירופידבק. הבעיה שלפחות על פי מה שאני בררתי-הטיפול מאד יקר,ממושך ולא מבטיחים כלום.

r216

New member
לאמא של דן...

כתבת נחרצות לא עזר. אפשר לקבל הסבר?

גרם לכאבי ראש

ולפירכוסים קשים יותר באותו היום. ניסיתי כמה פעמים וכל פעם התופעה חזרה על עצמה והפסקתי. דבר נוסף, בזמן הטיפול הוא מאוד בכה כאילו הוא ממש סובל.

ניסיתי פעם עם סיון, רייקי, הילינג, whatever

בהתחלה זה אפילו הגביר את הפירכוסים ונאמר לי שזו תגובה של הגוף עד שמקבל/מתרגל אבל אני פחדתי להמשיך......

חיננית57

New member
טיפולים אנרגטיים

אני ניסיתי טיפולים אנרגטיים-ביואנרגיה והילינג. הבן שלי יצא מאד רגוע ושלו מהטיפולים,תדירות הפרכוסים לא השתנתה אבל תופעה מציקה כמו מצמוץ שמופיעה אצלו מדי פעם-נדמה לי כתגובה למצבי לחץ, ממש נעלמה אחרי חלק מהטיפולים. .

חייםלוי

Member
מנהל
כל דבר שיכול להקל על החולה הוא טוב

המטרה היא הרי גם להגיע לאיכות חיים טובה יותר יחד עם הפסקת הפרכוסים. אם הטיפולים האלטרנטיביים עזרו ולו בעניין המצמוצים והלחץ הנפשי הרי שהם עוזרים תודה על שאת משתפת אותנו בנושאים האלה שאני, לפחות, לא ידעתי עליהם למרות שחיפשתי.

r216

New member
אם משהו יכול לחדד לי הנושא....

אני פשוט לא מבינה... חשבתי שרייקי זה טיפול שלמעשה אני שולטת בו עלידי המחשבות לשי ללא מגע בהכרח ובהחלט ללא תוספת של תרופות או כל סוג של רכיב כימי או לחילופין טבעי, אז איך זה יכול להגביר לי התקפים או לגרום לי לסבל? אולי אני מפספסת משהו בכל הנושא הזה של הרייקי...

לא כל כך

אולי אנחנו מפספסים משהו בכל הנושא הזה של אפילפסיה , הרי אין ידיעה מה זה המנגנון של אפילפסיה. ידוע שרגיעה עוזרת. ניראה שמחשבות הרייקי לא עוזרות.

למעלה