טוב כמה דברים נכונים
וכמה דברים לא.. 1. יש יותר יהודים בארה"ב מישראל זו עובדה. אמנם הפער מצטמצם אבל עדיין יש כמיליון יהודים יותר בארה"ב מאשר בישראל. 2. א. שטחים משוחררים!! לא כבושים! השטחים האלה תמיד היו ותמיד יהיו שלנו אבל בקשר למה שאמר שארל דה גול: הדבר האחרון שעניין את שארל דה גול היה עתיד מדינת ישראל, כשיצאנו ראשונים למלחמה בעצם הצלנו את עצמנו משום שאם היינו מתהמהים כמה ימים היינו כבר מושמדים. ב. בקשר לגירוש. אני חושב שאם היינו הופכים את הגירוש למפעל רציני היינו חוסכים הרבה בעיות לנו ולהם, בקשר לדיר יאסין מדובר באחת הפעולות שהאצ"ל היה יותר רוצה לשכוח (אגב גם הלח"י השתתף בה), זוהי פעולה שלא ייצגה נכון את המחתרות היהודיות (שלהן יצא שם של מחתרות מאוד מאוד הומניות יחסית לארגוני הטרור בעולם במיוחד הארגונים של הפלסטינים שנחשבים מאוד אכזריים). ג. בן גוריון היה מוכן גם מוכן לוותר. קודם כל הוא ויתר על עבר הירדן, חוץ מזה הוא אמר לפני מותו ששלום אמיתי שווה ויתור על כל השטחים ששוחררו ב67' מלבד כמה שטחים שמאוד חשובים למדינת ישראל (כמו מזרח ירושלים ונראה לי שהוא אמר גם חברון). 3. מסכים איתך מאה אחוז וזאת הסיבה גם שלדעתי לעולם לא יהיה שלום אמיתי בינינו. לעולם לא נוכל להיות יותר חזקים מהדת שלהם, אין דבר כזה, מי אנחנו בכלל שנשנה אורח חיים בן 1400 שנים? 4. ממש לא. יודע מתי ארגוני הטרור קמו? תנועת הטרור הפלסטינית הראשית, הפת"ח, יודע מתי היא קמה? ב1966! שנה לפני ה'כיבוש'! משמע הכיבוש בשבילם הוא לא איזה שליטה בשכם או רמאללה אלא שליטה בתל אביב וחיפה ובית שמש וכל מדינת ישראל. זה מה שרשום באידיאולוגיה הפלסטינית לכך הם חותרים, זה מה שהם מלמדים, וזאת עובדה שאתה לא יכול לשנות. יצחק שמיר אמר 'שלום תמורת שלום' נכון, וזו הדרך היחידה לשלום אמיתי. לא שלום של 'תן לי ואני אוותר לך' כי זה לא שלום אמיתי, זה שלום חלש שמוציא אותנו חלשים ורק פתח לעוד מאבקים עתידיים, שלום אמיתי זה כשעם כמו הסורים בא אליך ואומר לך "אנו מכיר את זכותך על הארץ שלנו תכיר את זכותנו על הארץ שלנו" אבל שלום כמו "רק אם תתן לי את הגולן, ותקיים את חוק השבות, ותפנה יהודים מהבתים שלהם, ותירה לעצמך בראש רק ככה אני אסכים לעשות איתך שלום" זה לא שלום זאת התאבדות. הדבר האחרון שאני צריך לדאוג לעם כמו הפלסטינים זה קידומם. הם הביאו את האסונות הללו על עצמם ואני רק שמח בשבילם שהם נפלו על 'כובש' מההומנים ביותר. כובשים אמיתיים כמו באירופה יכולים ללמד אותנו איך באמת כובשים, כמו הספרדים באמריקה, הצרפתים במערב אפריקה, והבריטים בסין הם ידעו להרוג מיליונים בשם המדינה שלהם והאמונה שלהם שהם גזע עליון בשטחים שבכלל אין להם שום קשר אליהם. לא כמו שטחי יש"ע שהם חלק מההיסטוריה של עמנו. 5.רבין היה אסון, רבין היה ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות המדינה. כל מה שבונים עליו פתאום: מורשת רבין, פעילות רבין. כל השטויות האלה כאילו מדובר במנהיג ענק שרק אם היה חי היום הוא היה מוביל אותנו לאיזשהם שיאים חדשים זה שטויות! בסקרים באותה תקופה הוא פיגר בצורה חמורה, הוא עשה את כל הטעויות האחרות ויותר מאלף ישראלים כבר שילמו את המחיר על המהלכים הלא-מובנים שהוא ביצע. במצב הקיים אין שום סיכוי לדיאלוג, הפלסטינים חונכו על שנאה וכל פעילות שאנחנו נעשה רק תגביר אותה. הדרך היחידה לשלום אמיתי עם הפלסטינים היא הפרדה אבל לא בסגנון הזה, הפרדה כזאת שפשוט הם יוותרו על כל העניין של מדינה פלסטינית בארץ ישראל ויבנו את המדינה האמיתית שלהם, שכבר קיימת בעצם, בירדן. יצא לי ארוך לאללה אבל תנסה לקרוא כתבתי כמה הערות חשובות