משהו נחמד1

• פותח הנושא MS6
  • פורסם בתאריך
ואותו דבר זה כלפי הערבים !

תחשוב על זה ככה, עם תחילת העליות הראשונות היהודים לוקחים - קונים - משתלטים על השטחים של הערבים. עם הכרזת המדינה ב1948, כל מה שישראל עושה זה לקחת - להרוס עוד ועוד בתים של הערבים ! אז שעשינו את זה לערבים זה היה בסדר ולגיטימי. ושעושים את זה למתנחלים זה לא בסדר ?! ואני שואל איפה נמצא אצלך הערך:" שיווין ערך האדם". אל תשפוט אדם לפי דתו, כולנו ילדיו של ה' !

MS6

New member
אביחי מה הקשר?

מה שנקנה נקנה לא? אם קניתי את הבית שלך ואתה מכרת אותו ועכשיו אתה רוצה אותו.. אז איך אומרים? לך חפש ת'חברים שלך לא? מה שנקנה- נקנה. בקשר לשיחרורי השטחים ב48' ו67': שתי המלחמות הללו הוכרזו ע"י הערבים במטרה להשמיד את מדינת ישראל. (אם אתה רוצה הוכחות לכך אז ב48' הכריז המופתי של ירושלים ש"צריך לזרוק את היהודים לים" וב67' הכריז נאצר שליט מצרים אמר ש"צריך לשחרר את כל פלסטין הכבושה" לכל התמימים: פלסטין לא הכוונה לשטחי 67' ששוחררו השטחים שוחררו אחרי המלחמה וההכרזה הייתה לפני המלחמה. הכוונה פה לכל מדינת ישראל) הדבר האחרון שצריך לעשות לאנשים שרוצים להשמיד אותך זה לגלות רחמים כלפיהם. ולצערי הרב גילינו כלפיהם רחמים בצורה בלתי רגילה. בגליל, בלוד/רמלה ובנגב לוחמי צה"ל קראו לערבים שברחו מישראל להישאר בישראל, ובמלחמת ששת הימים אביה של שולמית אלוני (מת מזמן) עבר ליד שיירות של בורחים ערבים מיש"ע וקרא להם להישאר ביש"ע. לעומת זאת באיזור בית שמש ומטה יהודה כשנכבש ע"י הפלמ"ח ב48' ידע הפלמ"ח לגרש את הערבים באיזור בית שמש. אם הוא לא היה מגרש אותם היינו חיים היום בין שלושה כפרים ערבים. מזלנו שהפלמ"ח ידע לגרש אותם. אם היינו יודעים לעזור לכל הערבים לברוח מישראל אחרי המלחמות הללו היום היו חיים בינינו אלפים של יהודים שנרצחו וחוץ מהם חיים של עשרות אלפי פלסטינים היו ניצלים. אבל לצערי הרב המצפון היהודי המקולל היה חייב להיות יותר מצודק ולכן אנו סבלנו, סובלים ונמשיך לסבול עד שנתפכח מאשליית השלום שהורסת אותנו.

charmillion

New member
ממש לא!

אוקיי, למה זה נקרא לקחת? לא להחזיר את מה שהיה לפני כן - אנחנו העם שהיה כאן קודם אם כבר מערבים הסטוריה. ואל תערב הסטוריה אם אתה לא יודע את ההסטוריה אם אתה לא יודע. 3 עובדות שלא ידעת כנראה על הסכסוך: 1. כל המלחמות עד היום נכפו עלינו. 2. לא היה עם כזה פלסטין לפני 1927 ויש האומרים שעד 1948!!! 3. 70% מהעם הפלסטיני נמצא בירדן ו-70% מהירדנים הם פלסטינים. ועוד עובדה, רוב האנשים כאן ימנים והתגובות צפויות.

MS6

New member
85% אחוז...

85% אחוז מהירדנים הם פלסטינים ובלי ספק ירדן צריכה להפוך למדינה הפלסטינית. לעולם לא יתקיימו מערבית לירדן יחד שתי מדינות לאורך זמן. אגב אין דבר כזה פלסטין כמו שאין דבר כזה פלסטינים. מדובר בשבטים ערבים שהיגרו בעיקר מסעודיה במהלך המאה ה19 אל ישראל, רוב אלו שאומרים שהם חיים פה מאות שנים הם מבלפים, מדובר בלא יותר מ10 דורות (אצל רוב ערביי יש"ע וישראל).

אַמִיר

New member
60 אחוז מהיהודים גרים בארה"ב

סבבה בואו נעבור כולנו לשם! אהה לא... זאת המדינה שלנו... נכון זאת גם המדינה שלהם!!!

charmillion

New member
נו... תמשיך בהשוואה... מה נגמר?

אני לא בטוח שהמספרים שלך נכונים, אמיר. חוצמזה אתה מצטרף לעוד מיליארד ומאה מליון אנשים שלא רוצים אותנו פה!!! אני לא מי יודע מה אוהב לעשות השוואות אם לא מדובר באותו מצב. כמו פה. וגם המסקנות מרחיקות הלכת - בואו נעבור לשם. למה מה שם? מי שם? האם מדינה יהודית שם? האם יש שם מקום לעם נבדל "המהלך כמת בין העמים"? זה לא כמו פלסטינים שלהם כנראה יש עוד הרבה מדינות לעבור. כל מלחמה פה יכולה להיות האחרונה שלנו. זה המקום היחיד לנו להיות בו. מה אתה רוצה לחזור למצב של לפני 60 שנה שאין לנו מדינה וכל מנהיג יוכל לעשות בנו מה שעולה על רוחו... יש לי עוד הרבה מה לרשום אז תגיבו

MS6

New member
so far so good

עד עכשיו אין טענות. רק חבל שכ"כ הרבה אנשים נכנסו כבר לטרנס השלום, זה פשוט ממכר, אתה יכול לראות אותם בטלוויזיה: "צריך לעשות הכל בשביל שלום!! ימותו חיילים? לא נורא העיקר השלום!יתפוצצו מחבלים ברחובות!! לא חשוב שלום!!צריך שלום! לא נורא שהם חופרים מנהרות לא נורא שהם אומרים כל הזמן שהם רוצים הכל או כלום העיקר שיהיה שלום כבר! צריך שלום עכשיו!! שלום עכשיו ומיד!! ובזה הרגע!!

MS6

New member
מה הקשר??

60% מאוכלוסיית ארצות הברית הם יהודים? לא! 2% מאוכלסיית ארצות הברית הם יהודים! 85% מאוכלסיית ירדן הם פלסטינים? כן מי צריך לשלוט בירדן? הפלסטינים, אז הנה לך מדינה פלסטינית. אבל אני יודע.. זה בטח קשה מאוד... הרי הבטיחו לנו שנראה מתנחלים בוכים.... הבטיחו לנו שנראה את צה"ל הורס להם את הבתים והורס את הבית כנסת הגדול בנווה דקלים... זה לא פייר שהשמאל יפר הבטחה... יוסי שריד הבטיח... והרי חיכינו לזה כ"כ הרבה זמן....

spake

New member
נמאס לי!!!......../images/Emo46.gif

בעעעע........עיצבנתם אותי כבר, לצד בורות מדהימה........ 1. בארץ יש פחות או יותר את אותו מספר יהודים כמו בארה"ב....... 2. בקשר לשטחים הכבושים כמה דברים....... א. את מלחמת 67 אנחנו התחלנו אומנם כתגובה למאורעות אשר לפי דעתי חיבו מלחמה אך לדעת רבים אחרים מאותה התקופה לא! הגדול בינהם היה שרל דה גול ד"א מאז הצרפתים ואנחנו לא מחבבים אחד את השני. ב. אנחנו גירשנו אותם כי להזכירך (אביחי) הם נלחמו בנו והרגו בנו ותאמין לי שאם אתה הייתה חי בתקופת מלחמת השיחרור היית גם אתה נוהג כפי שנהגו חבריי האצ"ל בדיר יאסין. ג. בן-גוריון אבי כל השמאלנים לא היה מוכן לוותר על ס"מ מהמדינה, אך ידע להתפשר על מנת שתיהיה אחת כזאת!!! 3. אביחי ה-הבדל בינך לבין ערבי ממוצע הוא שאותך לימדו כלל ברזל שכתוב לנו גם ב-10 הדיברות........"אל תרצח"....... את הערבי הממוצע לימדו שג'יהד על ישראל זו ברכה! ואני אומר את זה גם לכל הימנים שכאן בפורום לרצוח ערבים זו לא ברכה!!! 4. אולי אני האיר קצת לאנשים אנחנו הגורמים הישירים לכך שיש טרור עלינו! לא בכך שאנו נמצאים כאן אלא בגלל שאנחנו במשך 30-40 שנה הזנחנו את הפלשטינאים ניצלנו אותם וגרמנו להם לשנוא אותנו וכעת הם נלחמים בלי שיש להם להפסיד כלום. לידיעת רבים כאן אנחנו אלו שהקימו את התנועת החמאס (יצחק שמיר אבא של כל הימניים- "שלום תמורת שלום") את כל עיניין של השטחים כאוטונומיה המציא מנחם בגין (שעליו אם אתם רוצים יבוא סיכום לבד) אז ככה שגם מנהיגיי הימין שקמו עד שרון לא הצליחו יותר מידיי! 5. הפיתרון לדעתי בניגוד להרבה אנשים שחושבים שישנן 2 דרכים מוצעות (האחת של השמאל: בריחה מהשטחים ע"י הסכם שלום הססני ומהיר והאחת של הימין שאומרת לקרוע להם ת'עצמות) לי יש פיתרון שונה..... הבה נחזור לסוג הסכם בסיגנון הישן או איך לאמר זאת סיגנון רבין!....כן כן יצחק רבין היה גאון הוא חשב על הסכם של 30 שנה של תהליך שבו אנו נלמד לחיות בשלום עם אוייבנו! (לידיעת רבים כאן הסכם אוסלו א' ברשותו של רבין היה הצלחה כבירה אך שכחו בו דבר אחד- מה יקרה אם יקום מטורף כמו יגאל אמיר!!!) הסכם זה יבוא ע"י בניית מפעלים בעזרת הממשלה שלנו באיזורי הרשות (פיתוח כלכלת הרשות)! נעזור להם לפתח מערכת חינוך בריאה ומתוקנת ואולי בזכות כך נילמד אנו בעצמנו דברים וטעויות אשר נמצאות במערכת החינוך שלנו. ניצור קשרים כלכליים ביננו לבינהם, וכן נחזיר להם חלק מגבולות 67 בלת בירירה, אך בכדיי שנחייה כאן צריך גם להתפשר. וד"א יש עם מי לדבר.....אם רוצים יש! כמו שדיברנו עם ערפת וראשי החמאס (אפילו ביבי לחץ להם יד)........רק צריך לתת להם ת'כוח. 6. המתנחלים צודקים!!! כמה שנשמע מפתיע? לא! אני רוצה לראות משהו שהיה מוכן לוותר על הבית שלו.......משהו אחד! ולא רק זאת שהמדינה הבטיחה לו שהוא יקרה חלוץ! גיבור! ציוני! עכשיו אותה מדינה קוראת להוציא חוק כנגד אלו שירצו להגן על ביתיהם.......זו דמוקרטיה?!.... עכשיו תגיבו..........חחחחחחחחחח.......הורדתי הרבה מים........

MS6

New member
טוב כמה דברים נכונים

וכמה דברים לא.. 1. יש יותר יהודים בארה"ב מישראל זו עובדה. אמנם הפער מצטמצם אבל עדיין יש כמיליון יהודים יותר בארה"ב מאשר בישראל. 2. א. שטחים משוחררים!! לא כבושים! השטחים האלה תמיד היו ותמיד יהיו שלנו אבל בקשר למה שאמר שארל דה גול: הדבר האחרון שעניין את שארל דה גול היה עתיד מדינת ישראל, כשיצאנו ראשונים למלחמה בעצם הצלנו את עצמנו משום שאם היינו מתהמהים כמה ימים היינו כבר מושמדים. ב. בקשר לגירוש. אני חושב שאם היינו הופכים את הגירוש למפעל רציני היינו חוסכים הרבה בעיות לנו ולהם, בקשר לדיר יאסין מדובר באחת הפעולות שהאצ"ל היה יותר רוצה לשכוח (אגב גם הלח"י השתתף בה), זוהי פעולה שלא ייצגה נכון את המחתרות היהודיות (שלהן יצא שם של מחתרות מאוד מאוד הומניות יחסית לארגוני הטרור בעולם במיוחד הארגונים של הפלסטינים שנחשבים מאוד אכזריים). ג. בן גוריון היה מוכן גם מוכן לוותר. קודם כל הוא ויתר על עבר הירדן, חוץ מזה הוא אמר לפני מותו ששלום אמיתי שווה ויתור על כל השטחים ששוחררו ב67' מלבד כמה שטחים שמאוד חשובים למדינת ישראל (כמו מזרח ירושלים ונראה לי שהוא אמר גם חברון). 3. מסכים איתך מאה אחוז וזאת הסיבה גם שלדעתי לעולם לא יהיה שלום אמיתי בינינו. לעולם לא נוכל להיות יותר חזקים מהדת שלהם, אין דבר כזה, מי אנחנו בכלל שנשנה אורח חיים בן 1400 שנים? 4. ממש לא. יודע מתי ארגוני הטרור קמו? תנועת הטרור הפלסטינית הראשית, הפת"ח, יודע מתי היא קמה? ב1966! שנה לפני ה'כיבוש'! משמע הכיבוש בשבילם הוא לא איזה שליטה בשכם או רמאללה אלא שליטה בתל אביב וחיפה ובית שמש וכל מדינת ישראל. זה מה שרשום באידיאולוגיה הפלסטינית לכך הם חותרים, זה מה שהם מלמדים, וזאת עובדה שאתה לא יכול לשנות. יצחק שמיר אמר 'שלום תמורת שלום' נכון, וזו הדרך היחידה לשלום אמיתי. לא שלום של 'תן לי ואני אוותר לך' כי זה לא שלום אמיתי, זה שלום חלש שמוציא אותנו חלשים ורק פתח לעוד מאבקים עתידיים, שלום אמיתי זה כשעם כמו הסורים בא אליך ואומר לך "אנו מכיר את זכותך על הארץ שלנו תכיר את זכותנו על הארץ שלנו" אבל שלום כמו "רק אם תתן לי את הגולן, ותקיים את חוק השבות, ותפנה יהודים מהבתים שלהם, ותירה לעצמך בראש רק ככה אני אסכים לעשות איתך שלום" זה לא שלום זאת התאבדות. הדבר האחרון שאני צריך לדאוג לעם כמו הפלסטינים זה קידומם. הם הביאו את האסונות הללו על עצמם ואני רק שמח בשבילם שהם נפלו על 'כובש' מההומנים ביותר. כובשים אמיתיים כמו באירופה יכולים ללמד אותנו איך באמת כובשים, כמו הספרדים באמריקה, הצרפתים במערב אפריקה, והבריטים בסין הם ידעו להרוג מיליונים בשם המדינה שלהם והאמונה שלהם שהם גזע עליון בשטחים שבכלל אין להם שום קשר אליהם. לא כמו שטחי יש"ע שהם חלק מההיסטוריה של עמנו. 5.רבין היה אסון, רבין היה ראש הממשלה הגרוע ביותר בתולדות המדינה. כל מה שבונים עליו פתאום: מורשת רבין, פעילות רבין. כל השטויות האלה כאילו מדובר במנהיג ענק שרק אם היה חי היום הוא היה מוביל אותנו לאיזשהם שיאים חדשים זה שטויות! בסקרים באותה תקופה הוא פיגר בצורה חמורה, הוא עשה את כל הטעויות האחרות ויותר מאלף ישראלים כבר שילמו את המחיר על המהלכים הלא-מובנים שהוא ביצע. במצב הקיים אין שום סיכוי לדיאלוג, הפלסטינים חונכו על שנאה וכל פעילות שאנחנו נעשה רק תגביר אותה. הדרך היחידה לשלום אמיתי עם הפלסטינים היא הפרדה אבל לא בסגנון הזה, הפרדה כזאת שפשוט הם יוותרו על כל העניין של מדינה פלסטינית בארץ ישראל ויבנו את המדינה האמיתית שלהם, שכבר קיימת בעצם, בירדן. יצא לי ארוך לאללה אבל תנסה לקרוא כתבתי כמה הערות חשובות

spake

New member
אתה לא מדבר מתוך ידיעה!!!

יש לך כל מיני יציאות לא במקום......... 1. גם אם יש יותר מיליון יהודים בארה"ב מבישראל זה לא 60%~אבל מי שם לב?! 2 א. תקרא להם איך שאתה רוצה לא אכפת לי........ ב. מבצע דיר יסין למרות התוצאות הקשות שלו כביכול גרם למפנה רציני במאבק באזור ירושלים שהערבים הבינו שיש להם עסק עם רציניים ואתה צודק גם הלח"י השתתף במבצע.... ג. אתה יודע מי אמר או"ם שמום?.....אתה יודע מי תירפד הסכם שלום עם מצריים?.....אתה יודע למי יצא שם של דיקטטור?........כן בן-גוריון! 3. למה לא נשנה אתה בא בגישה כאילו הם לא בני אדם!!!.....נשנה בריבוע אם בתורכיה הצליחו גם פה אפשר!!! 4. הפת"ח עם השנים הפכה להיות מה שהיא היום בעזרתם האדיבה של ראשי ממשלות שונות שלנו כולל ממשלת שמיר ורבין. 5. רבין גדול הרמטכ"לים! רבין ראש הממשלה שהביא לצמיחה הכי גדולה בכלכלה של ישראל! בן אדם עם עקרונות לא כמו שאר ראשיי הממשלה שנמצאים היום בפוליטיקה.....כשרק האשימו את אישתו בהחזקת חשבון בארה"ב ה-א-ש-י-מ-ו הוא פרש תגיד שרון,ביבי או ברק פרשו?....לא! מי אתה בכלל שתדבר עליו ככה? וחוץ מזה לא אמרתי שאם הוא היה היום הינו נוהגים אחרת.......אני טוען שלא היינו מגיעים בכלל למצב הזה!!! פרס ניסה אחרי רבין לגמור את ההסכם מהר ככל הניתן. בן-אדם לפני שאתה מדבר תסתכל על המצב מבחוץ אתה סתם זורק דברים לאויר גם אני הייתי מעדיף להשאיר את כל הגבולות כמו אחרי 67 אבל אני גם קצת מציאותי!

MS6

New member
תאמין לי שאני האחרון פה שזורק

דברים לאוויר. ודברים שאני אומר באים אחרי ידיעה מעמיקה בנושא בשיא הרצינות, אני משתדל לא להגיב לנושאים שאני לא מבין בהם ופוליטיקה זה נושא שאני מאוד מעורה בו. 1. הקטע של ה-60% בכלל לא אני כתבתי אז מה הקשר בכלל? אמרתי שהיהודים הם בערך 2% מאוכלוסית ארה"ב מה שנכון. 2ב. שיחרור דיר יאסין הרע את מצבה של מדינת ישראל. לצערי הרב, למרות שאני בעיקרון תומך גדול של האצ"ל ואני חושב שגם בלעדיו לא הייתה מוקמת מדינת ישראל בסופו של דבר (צ'רצ'יל אמר פעם "אילולי הארגון הצבאי הלאומי לא היינו מתפנים מפלסטינה") שיחרור הכפר גרם לקולות קשים בעולם כנגד ישראל, שנתפסה עד האירוע כמדינה צעירה הנאבקת אל מול השמדה בשם ערכים הומניים ונעלים ואופן שיחרור הכפר גרם לירידה בקרב אוהבי ישראל בעולם. 2ג. אני יודע טוב מאוד כמה שטויות עשה בן גוריון אבל אין ממש קשר בין מה שאני אמרתי לבין מה שאתה אמרת. אני אמרתי שבן גוריון תמך לפני מותו בפינוי שטחי יש"ע אתה אומר לי שהוא היה דיקטטור.. מה הקשר?!? 3. אתה יודע מה עשו בטורקיה? הלוואי שאנחנו היינו עושים בישראל מה שעשו בטורקיה לפני 80 שנים. אגב אל תשווה בכלל בין המאבק הטורקי-יווני לבין המאבק ישראלי-ערבי... אנחנו הרבה יותר עדינים מהטורקים האכזריים. לפני 80 שנים הטורקים טרנספרו את כל היוונים הנותרים מאנטליה והיוונים טרנפסרו את כל הטורקים מיוון. הלוואי שאנחנו היינו עושים את זה פה בישראל, הרבה בעיות היו נפתרות לנו. 4. הפת"ח לא השתנה בכלל. עדיין הפת"ח מטיף לשליטה על כל ארץ ישראל ומטיף להסכם זמני (ככה הם קוראים לו) שבו ימסרו שטחי יש"ע ובעתיד הלחימה על שאר השטחים תתחדש. אני מציע לך לבקר באתר הרשמי של הפת"ח ולראות זאת. אתה לא יכול לשנות תרבות בת 1400 שנים כמה שתנסה וכמה שתבנה מפעלים של כל מיני ארגונים קקיונים שהשם שלהם נגזר מהמילה 'שלום' השנאה השורשית של ערביי יש"ע לכל מה שהוא ציוני לא תעלם. 5. רבין לא היה גדול הרמטכ"לים. הוא היה רמטכ"ל טוב אבל לדעתי גדול הרמטכ"לים היה בכלל יעקב דורי... אבל לא משנה והעובדה שהוא היה ישר, מה שנכון מאוד, הוא היה אחד מראשי הממשלה היותר ישרים, לא משנה כלום משום שהוא היה ראש ממשלה גרוע, שעשה כאמור הרבה שטויות במהלך שלטונו, לפני שהוא נרצח הסקרים ניבאו על כ20% יתרון לנתניהו (אם אתה לא זוכר אתה יכול לשאול את הוריך), היום השמאל, שחסר לו מאוד שלטון של מנהיג יציב, נהנה להתרפק על העבר ולהפוך את רבין מה שהוא לא היה לעולם, מנהיג גדול שאותו כולם העריצו. ההפגנות שהיו נגדו לפני שהוא נרצח היו לא נורמליות בגודלם, זאת הסיבה שגם דחפה לרצח המזעזע, אנשים פשוט שנאו את רבין כשהוא היה בשלטון, אחרית ימיו העיבה על הקריירה המפוארת שלו, בשנות השבעים ידעו היישובים ביש"ע פריחה עצומה בזכותו וחבל שהוא הרס הכל בשנות התשעים. פרס, הממשיך שלו, היה גם מאוד גרוע, ובכלל מאז אולי לוי אשכול השמאל לא ידע מנהיג חזק. מי אני שאני יוצא נגד רבין? אני ישראלי שסובל מאוד מהשטות שעשה רבין לפני 11-12 שנים, ואני יוצא נגדו בשם יותר מאלף אנשים שנהרגו בגלל ההסכם הטפשי שלו. קל מאוד לצאת ולהגיד 'אתה סתם זורק דברים לאוויר' כשאין לך מה להשיב, אני מבין את זה, אבל נסה קצת להתעלות ואם יש דברים שבאמת אין לך תשובה אליהם פשוט תודה זה לא נורא כ"כ, רק אל תאשים אותו בכך שאני אומר שטויות.

MS6

New member
דרך אגב בקשר ל3...

חשבתי בהתחלה שהתכוונת לסיכסוך הטורקי-יווני אבל אתה מתכוון לקיצוניות הדתית.. טוב הטורקים שונים מאוד מערביי יש"ע. קודם כל הם לא ערבים, הם עם שהתאסלם, חוץ מזה מדובר בתהליך בין מאות שנים שהם עברו ולנו אין את הזמן הזה, דבר שלישי אני מבטיח לך שאם איזשהם נוצרים היו מחר עולים על איסטנבול וכובשים אותה הטורקים היו מגיבים בקיצוניות איסלאמית. אנחנו כבשנו את פלסטין (לפי תפיסת ה'פלסטינים') ומכאן התפיסה שונה לגמרי.

למעלה