משהו נחמד

RaZiK4

New member
משהו נחמד

לקוח מפורום בלאק אייד פיז
[הדר
] עשו את זה פעם אבל חייבים להתעורר:p הוראות: יש להכין פלייליסט גדול בווינאמפ/מדיה פלייר/חבריםשלהם. אבל ענקי. סיימת? נהדר. עכשיו לבחור את האפשרות Shuffle (אקראי). בחרת? נהדר! על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר (פלוס מבצע). על מנת לענות - לוחצים על החץ "קדימה" בפלייליסט והשיר שנבחר באקראי מהפלייליסט יהיה התשובה לשאלה. הבנתם?! אם כן יופי... מתחילים. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

RaZiK4

New member
שלי ../images/Emo11.gif

איך העולם רואה אותי? אייל גולן - אם יש גן עדן [איזה מחמאה:p או שלא] האם יהיו לי חיים מאושרים? pakito - living on video [חחחח] מה אנשים באמת חושבים עליי? P.Diddy feat. Nicole Scherzinger - Come To Me האם אנשים חושקים בי בסתר? Bob Sinclair - Rock This Party איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סאבלימינל ואיציק שמלי - את הגשם מה אני צריך לעשות עם חיי? Fergie - Losing My Ground [חחחחחחחחחח
] עצה טובה בשבילי: כנסיית השכל - ידיים למעלה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Buttons - PussyCatDolls [ממש לא] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אריק ברמן - יום חדש נפלא [
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bounce (Move, Shake, Stop) - MVP ובהלוויה שלי? Eminem - Square Dance [חחחח] איזה סוג אישה אני אוהב? נינט טייב - אם תבוא איך יהיה לי מחר? Diddy feat. Keyshia Cole - Last Night [:p] למה אני כאן? סינרגיה - אשם [
] בתור מה אנשים יזכרו אותי? אלון דה לוקו - girl girl [חחחחחחחחחחחח
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינרגיה - תראי זה אני] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? BassHunter - Boten Anna [מה זה השאלה הזאת:0] איך תהיה השנה הזו? Don't Lie - Black Eyed Peas חחח אם למישהו יש עוד שאלות הוא מוזמן להוסיף :| זה כייף:)

N0 far

New member
../images/Emo6.gif

בהתחלה העתקתי את כל השירים שאהבתי שיצאו לך אבל בסוף החלטתי פשוט לעשות פרצוף צוחק ולא לחפור
אז הנה:
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סאבלימינל ואיציק שמלי - את הגשם קוראים לזה אנחנו לא צריכים
שיר טוב!

וואי זה סופר-דופר מאגניב../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

איך העולם רואה אותי
Can't stop-Red hot chili peppers האם יהיו לי חיים מאושרים
Somewhere I belong-Linkin park
מה אנשים באמת חושבים עליי
Tarazan&jane - Aqua (הא
) האם אנשים חושקים בי בסתר
Down with the sickness - Disturbed (
לא חודש לי כלום...) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר
Happy together - Sinple Plan (גאד, כמה מתאים
) מה אני צריך לעשות עם חיי
תלתלים - יזהר אשדות (
) עצה טובה בשבילי: Boulevard of broken dreams - Green Day מהו שיר הנושא שלי,לדעתי
If I could fall inlove - Lenny kravitz (ואוו,אני חייבת לומר שזה משהו שבאמת מטריד אותי כבר המון זמן...:S) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים
מה תאמרי - יזהר אשדות (פירוש, מישהו
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי
American Pie - Madonna
ובהלוויה שלי
When I'm with you - Simple plan (חייבת לשתף, פעם שעברה שעשיתי את השאלון הזה יצא לי בשאלה הזאת את השיר-Don't look back an anger של Oasis וזה היה מאוד אמממ צירוף מקרים
) איזה סוג גבר אני יאהב
תלתלים - יזהר אשדות (לא טחנו את זה כבר
) איך יהיה לי מחר
מה תאמרי - יזהר אשדות (
) למה אני כאן
היא כל כך יפה - כוורת (
Well thank's
) בתור מה אנשים יזכרו אותי
We are in heaven - Dj Sammy איזה שיר יתקע לי בראש מחר
The reason - Hoobastank (אוייייייי בבקשה לא
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי
Anywhere is - Enya (משעשע
) איך תהיה השנה הזו
Minority - Green Day

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעכשיו תורי../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? זה כל הקסם- נמרוד לב ואורלי פרל האם יהיו לי חיים מאושרים? כל ילדה יודעת- איתי פרל מה אנשים באמת חושבים עליי? בא מכאב- דניאל סלומון האם אנשים חושקים בי בסתר? שלום לאמונות- מירי מסיקה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בן ככל הבנים- איתי פרל מה אני צריך לעשות עם חיי? שוב צוחקת- איתי פרל עצה טובה בשבילי: לבכות לך- אביב גפן מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אהבה באור וצל- אריק ברמן מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? משא ומתן- מוש בן ארי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? זמנים משוגעים- קרן פלס ובהלוויה שלי? קליפה- איה כורם איזה סוג גבר אני אוהב? יום חדש נפלא- אריק ברמן איך יהיה לי מחר? אפשר לחשוב- אריק ברמן למה אני כאן? שוב צוחקת- איתי פרל בתור מה אנשים יזכרו אותי? בא מכאב- דניאל סלומון איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לבכות לך- אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? בן ככל הבנים- איתי פרל איך תהיה השנה הזו? ביום שמש יפה- עברי לידר

RaZiK4

New member
חח../images/Emo6.gif

איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? בן ככל הבנים- איתי פרל עצה טובה בשבילי: לבכות לך- אביב גפן

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

איך העולם רואה אותי? רק מה שאת אוהבת \ מיה דגן [אה.. מוזר
] האם יהיו לי חיים מאושרים? Fighter \ כריסטינה אגילרה. [יופי, חסרות לי מלחמות בחיים
] מה אנשים באמת חושבים עליי? שיר לשירה \ מירי מסיקה [זה אומר שאוהבים אותי?
] האם אנשים חושקים בי בסתר? Suddenly I see \ קייטי משהו. [לא חושקים בי, רוצים להיות כמוני Oo] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Your Song \ אלטון ג'ון [אלוהים, זה מפחיד:| זה השיר שהכי מזכיר לי את יעל. מישהו אמר "יש פה משהו.. מיסטי" ?] מה אני צריך לעשות עם חיי? בשבילך \ אביב גפן [שזה אומר, מה?] עצה טובה בשבילי: דיאטה \ אפרת גוש [
אני יודעתXD] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Everybody hurts \ אר.אי.אמ [כן, אני מדוכאתXD] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בובה \ נינט טייב. [למה?><] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מרי לנצח \ עברי לידר [גדול אני בעצם בחור
] ובהלוויה שלי? מעבר לקשת \ מיה דגן ונינט [אני כאילו אהיה מעבר לקשת?] איזה סוג גבר אני אוהב? Favourite Things \ ביג ברוטרס. [זה כ"כ מגניב, זה שיר על נשים שרוצות גבר עשירXD אני אוהבת גברים עשיריםXD] איך יהיה לי מחר? איזה כיף \ הדגנחש [איזה כיף
] למה אני כאן? Bring me to life \ אוונסנס [זה הגיוני, אני כאן כי הביאו אותיXD] בתור מה אנשים יזכרו אותי? פסיכית \ יעל שרוני [חחחחחחחחחחחחחחחחח
] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מלודי \ יעל שרוני, סער בדישי ואביגיל אריאלי [לא מפריע לי
] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אהובתי \ משינה [אולי יש מישהו שרוצה אותי?] איך תהיה השנה הזו? רבות הדרכים \ דנה עדיני ודניאל סלומון. [ממש מה שאני צריכה, עוד נתיבים Oo]

RaZiK4

New member
יצא לך דווקא נחמד:p

עצה טובה בשבילי: דיאטה \ אפרת גוש [אני יודעתXD] למה אני כאן? Bring me to life \ אוונסנס [זה הגיוני, אני כאן כי הביאו אותיXD] איך תהיה השנה הזו? רבות הדרכים \ דנה עדיני ודניאל סלומון. [ממש מה שאני צריכה, עוד נתיבים Oo]

N0 far

New member
שלי...

[יש פה יותר שירים בעיברית כי אין לי כוח להעתיק ת'אנגלית
] איך העולם רואה אותי? "אנצל"- מוש בן ארי (
) האם יהיו לי חיים מאושרים? "היא יודעת"- נינט טייב (
) מה אנשים באמת חושבים עליי? "צועקים על אהבה" (
) האם אנשים חושקים בי בסתר? "המנגינה שלי"- דני דין (
) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? "אל תדאג" - אביב גפן (
) מה אני צריך לעשות עם חיי? "אור הירח"- אביב גפן (
) עצה טובה בשבילי: "בדרך אל האושר"- עיבוד כוכב נולד לדני רובס. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? "שיר אהבה למוזה"- דני דין. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "לא בא לי לשמוע"- הדורבנים (
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "שוב מרגיש אחר"- סינרגיה ובהלוויה שלי? "אנחנו לא צריכים"- סאבלימינל והצל ואיציק שמלי. (
) איזה סוג גבר אני אוהב? "תראי זה אני"- סיררגיה איך יהיה לי מחר? "תודה לך" - רז חדד למה אני כאן? "too little too late"- Jojo (
) בתור מה אנשים יזכרו אותי? "Keep Holding On"- Avril Lavigne איזה שיר יתקע לי בראש מחר? "Away From The Sun" -3 doors down (
) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "Smack That" -Eminem (
) איך תהיה השנה הזו? "Bad Day" -Daniel Powter (
)

למעלה