משהו נחמד..

sok777

New member
משהו נחמד..

לקחתי את הפועל חיפה, הייתה לי חצי עונה מוזרה והגעתי לגמר גביע הטוטו של הלאומית מול מקום שמעליי בטבלה באותו זמן [אני מקום 2] מול הפועל ב"ש. מחצית ראשונה 2-0 לי. דקה 60 3-0. דקה 70 3-1. דקה 77 3-2. נגמר 3-2. זכיתי והכל היה סבבה ושמחתי ואפילו רן בן-שמעון [המאמן הנוכחי של הפועל חיפה במציאות] הגיב ואמר כל הכבוד לי ושיבח אותי והכל זה היה נחמד. ואמרתי שאם לא יילך לי אני יעבור לבית"ר או מכבי ת"א כי בית"ר הציבו אולטימטום למאמן שלהם ומכבי ת"א מתחת לקו האדום בליגת העל והם פיטרו את קלינגר. תראו תמונה. אני לא מתלהב מזה.. זה סיפור בהמשך..

sok777

New member
אח"כ

אח"כ עשיתי CONTINUE ואמרתי שזה באסה שאני לא מציע מועמדות [למרות שאני מועמד] למכבי ת"א כי הם בליגה הבכירה אבל אני אוהד את הפועל חיפה ורוצה להעלות אותם וסוף סוף אני מצליח אז אני מעדיף את הפועל חיפה. בכל מקרה, אז הגיע הצעה ממכבי ת"א, יש לציין שזה הצעה מאוד מושכת.. 2,700 פאונד לשבוע וזה הכי נמוך יכולתי לדרוש עד 5,250 אלף לשבוע. 43 אלף פאונד למשכורות ויחד איתם מיליון וחצי פאונד לרכישת שחקנים בערך. יכולתי להגיע עד 2 מיליון לרכישת שחקנים וכל זה ל-3 שנים. מאוד מושך אבל החלטתי שלא, לפחות בינתיים. כי אם אני מצליח אם הקבוצה שאני אוהב אז זה כיף והכי טוב. אז החלטתי לבקש לדחות את ההצעה לסוף העונה והם הסכימו. אם אני לא יעלה [ונקווה שהם לא ירדו] אני יקח אותם:). רק רציתי לעלות את זה כי זה היה לי ממש מגניב שהציעו לי ככה. המנג'ר החדש ממש מגניב למרות שהוא קשה! בכל מקרה לאוהדי מכבי ת"א היקרים ובניהם ג'וני היקר, עד לפחות סוף העונה אין לכם מחליף ראוי לקלינגר. נ.ב. אהבתי את השלטים ששמתם במשחק נגד נתניה [נדמה לי זה היה נגד נתניה..]

Big Joni1

New member
אווווו קלינגר גדול!!!

רק חבל שהוא לא רואה בעין שמאל

sok777

New member
חח זה כבר לא יפה

אבל אני פשוט שונא אותו.. למה להרוס מועדון כזה גדול וצעירים כאלו טובים?

sok777

New member
אמנם מכבי ת"א היחידה שרצתה אותי..

אבל בית"ר רוצים לפטר את המאמן שלהם ואני יכול להציע מועמדות ומכבי חיפה [עונה ראשונה עכשיו, מחזור 19, הם מקום 6!] פיטרו את רוני לוי.. אני יכול ללכת למכבי חיפה [אולי]/בית"ר [אולי]/מכבי ת"א [בטוח]. ועכשיו הייתי ביתרון 2-0. דקה 87 פנדל. 2-1 דקה 88 2-2. ארג!

Dark Muse

New member
שני דברים

אצלי מכבי תל אביב לקחו אליפות עם 63 נקודות חיפה שניה עם 62 אני עם ביתר ירושלים 61 ולכל אלה ששואלים למה ביתר? כי אני משחק תפקיד בתור מאמן. היה חסר להם מאמן מתי שהתחלתי את המשחק, וחוץ מזה אני ROLE PLAYING ככה שהמטרה בסופו של דבר להגיע רחוק עם הקריירה שלי. דבר שני, המשכורת שלך נמוכה
אני כרגע מרוויח בביתר 10000 פאונד. אבל תקציב הקבוצה היה רק 500 אלף. בכל מקרה בהצלחה

Dark Muse

New member
שמע בשביל 10000 לישט

אני מוכן ללכת עם חולצה של בני סכנין ביציאה של ביתר!
טוב בעצם לא...

למעלה