משהו נחמד

וונקי

New member
משהו נחמד

האלה משפטים שאני כותבת לחבר שלי אני הרגע מצאתי אותם במחברת שאני כתבתי אותם וחשבתי שזה היה נחמד עם אני יפרסם את פה. אתם מוזמנים להוסיף עוד משפטים אני שומעת אותך אני רוצה לבכות מי רוב אושר שאני רואה אותך אני רוצה לחבק אותך שאני איתך אני מריגשה מריגשה שלמה אתה משלם את חצי השני שלי שאני חושבת אילך הלב שלי דופק נורא נואר חזק כי אותך אני תמיד רוצה כאן לידי רק זה שאני חושבת אילך עושה לי טוב על הלב כול לילה לפני שאני נרדמת אני חושבת אילך ורק אז מצליחה להרדם שאני לא רואה אותך אני מריגשה שמשהו חסר בי אני אוהבת אותך כול כול כך עד שאני לא יכולה להגיד לך במלים עד כמה אני אוהבת אותך

וונקי

New member
עוד כמה

אני רק חושבת אילך וכול החשבות הרעות נעלמות לי אני רואה אותך מרחוק וכבר הלב שלי קפוץ אני חושבת אילך כול יום שעבור וכול יום שעבור אתה חושב לי יותר I have a boyfriend and I know how to use him you make love only when you are in love ויש לי עוד אני פשוט לא מוצאת אותם עכשיו

sh53

New member
אהבתי ../images/Emo9.gif

כמה שנים יש לך את המחברת הזאת? האם יש במחברת רק משפטי אהבה או כל מיני דברים חמודים?

וונקי

New member
את מחברת הזאת

יש לי אותו כבר שנה וקצת חבר שלי קנה לי אותו בשביל שהיה לי איפה לכתוב דברים ויש במחברת הזאת הרבה דברים חמודים לא רק משפטי אהבה

וונקי

New member
דברים נחמדים

כמו דבר בזול דבר בזק כי אתה לא רוצה את נזק לכן דבר בזול דבר בזק ואז לא היה לך את הנזק

וונקי

New member
נראה אותכם מבנים את משפט הזה

זה משפט שחבר שלי כתב לי נראה מי עולה על תושבה שמאוחרי המשפט הזה זה יתחיל מי 1 ונגמר ב2

וונקי

New member
לא

אבל אני יכולה בנתיים לרשום פה את משפטים שכבתי לו למה אני כותבת אני לא יודעת כשרון אין לי

וונקי

New member
יאללה תנסו לפתור את חידה

נראה אתכם פותרים את זה ובכלל תיגבו זה חושב לי לדעת מה אתם חושבים על זה

וונקי

New member
עוד כמה

אני הייתי סגורה עמוק בפנים ואתה ידעתה איך לפתוח את דלתות הנעולות הייתי כמו פרוח סגור ואתה אותי פתחתה אתה גרמתה לי לפרוח כמו פרח סגור כול פעם שאנחנו חייבים להפריד וללכת אני מרגישה שמהו מי פנים חסר לי אני סופרת את שעות את דקות את שניות עד שסוף נהיה ביחד שאני מתגעגעת אילך הלב בוכה מי פנים כי משהו שם עמוק בפנים חסר חושבת אילך חולמת אילך כול יום שעבור ונזכרת באותו יום שאני אמרתי לך כן אני רק רואה אותך מי רחוק ואני כבר מתה לרוץ ולחבק אותך זה מאוד חושב לי שתגדי מה אתם חושבים על זה אני הולכת מכות עם חברות וידידם שלי שטוענים שיש לי כשרון כתיבה ואני טוענת שאין לי מי צודק?

למעלה