משהו נחמד ...

RAZOSH

New member
משהו נחמד ...

שכל אחד יספר מתי הוא התוודע למישל !! אני התוודעתי אליה בימי החורף הקודם של שנה שעברה .. שהיא כיכבה במקום הראשון בTRL עם ALL YOU WANTED שהיא להיט היסטרי וצעד 60 יום בTRL ורק בסוף טקס VMA 2002 שהיא זכתה בבחירת הקהל הראו באם טי וי אירופה את EVERYWHERE ואז הבנתי .. זהו אני מכור .. יום לאחר מכן כבר הורדתי את הדיסק TSR לאחר שבכל החנויות שהייתי , הוא לא היה ...... עכשיו תורכם

הסיפור שלי

אני שבימים נוראים הם הקשבתי למוזיקה מגעילה! אל תשאלו אפילו מה!! היתה ילדה בבית ספר שלי שחזרה מ4 שנים באמריקה ושאלתי אותה מה הם שומעים אז היא אמרה שהיא אוהבת את מישל ומשם היספור קצת .... ה-ת-א-ה-ב-ת-י

little bry

New member
אני אוהבת את מישל רק מלפני שבוע

חחחחחחחח…. חברה שלי חולה עליה, וכשהייתי אצלה שמענו תדיסק שלה, וממש אהבתי אותו!!! מכך התחלתי לאהוב אותה..

AndreaCorr ©

New member
גם אני מכירה אותה מall you wanted

שהיה חרוש, ונורא אהבתי אותו.. ואז שמעתי את everywhere ו..השאר היסטוריה. :]

OrdinaryDay

New member
אני ראיתי את EVERYWHERE

באינטרנט, בהתחלה לא חיבבתי את השיר במיוחד...ואז יצא שיר של איזושהי זמרת אחרת, שגם נגנה על גיטרה (אני לא זוכרת את שם השיר או שם הזמרת \:) והחלטתי, אממ, ליצור דיסק...ונזכרתי במישל...אז יו נאו...גם את אבריואר...ואז אול יו וונטאד יצא... ומאז...

הסיפור שלי....

שמעתי את השיר דה גיימ אופ לאב....וממש התאהבתי בשיר...אז התחלתי לברר על הזמרת ומכך הבנתי שזו מישל ויש לה שירים מוצלחים....

guitar rock

New member
אני הכרתי את מישל לפני שנתיים ...

מהשיר all you wanted וכל הזמן אמרתי לעצמי לקנות את הדיסק אבל בסוף כבר לא היה כמעט את הדיסק עד שהייתי בחו"ל ושם קניתי את שני הדיסקים ומאז אני מכורה...

DreamS_HunteR

New member
גם אני הכרתי את מישל דרך

All you wanted. שמעתי, התלהבתי נורא, ואז שמעתי גם את 'אבריוור' שיצא לפניו, לא שידעתי את זה.. האמת היא שדודה שלי השמיעה לי אותו לראשונה, והיה מאוד נחמד. אחרי שאול יו וואנטד (סליחה על העברית בלי אנגלית) הופסק מלשודר בטלויזיה, הפסקתי לשמוע את מישל, כי..כי לא יודע, לא כל כך הערצתי וחיפשתי שירים אחרים שלה, רק את השניים האלה אהבתי, ואז גם שמעתי את גודביי טו יו והוא היה נחמד. והשנה, לפני חודש\חודשיים בערך, שמעתי את are you happy now, ומאותו רגע שסיימתי לשמוע אותו פעם ראשונה, הוא התנגן במשך אולי.....1000 פעמים (בלי הגזמה בכלל!) במדיה פלייר, ממש ממש התאהבתי בו! ואז התחלתי לחפש עוד ועוד שירים של מישל, ואז גם שמעתי את כל השירים מהאלבום הקודם (דה ספיריט ..משהו..רום?). ועכשיו החלטתי שאני אקנה את הדיסק השני (דה ספיריט...ההוא), והייתי מאוד רוצה לקנות גם את השלישי, אבל לצערי הוא לא יגיע לישראל (לפחות בתקופה הקרובה), למעשה, יהיה לי אותו, אבל אני חייב אותו לשרה
ובדבר האלבום הראשון, עד עכשיו (ממש עכשיו) לא ידעתי שהיה אלבום ראשון (חשבתי שדה ספיריט רום הוא הראשון).. אז אני אבדוק אותו גם
זהו

E

Elektra Natchios

Guest
אדם! מה אתה עושה פה???

B.S.L
אני (כמו רוב האנשים פה..) הכרתי את מישל מ-all you wanted... ראיתי באמ ט וי.. אבל לא הצלחתי לזכור את שם השיר או הזמרת.. ואז סתם נכנסתי לפורום זיהוי שירים וקלטתי שמישהו שואל "איך קוראים לשיר הזה שבקליפ יש קטעים שאנשים קופאים(שרה אותו זמרת..)?" ואז נזכרתי בקליפ וראיתי שענו לו.. אז פשוט התחלתי להוריד
ו..כמה חודשים אחרי זה (כשהיה לי כסף..
) רצתי לקנות אותו

DreamS_HunteR

New member
כמו שאמרתי, אני עוקב אחרי שרה ../images/Emo3.gif

חיחי סתם.. אני מחבב את מישל

למעלה