משהו נחמד.....

i hate

New member
משהו נחמד.....

אם הייתה לכם תאפשרות לבחור....מה הייתם רוצים להיות בן או בת ולמה?

zvozda4ka

New member
ת'אמת...

לפי דעתי יותר כיף להיות בן...כי אז לא מצפים ממך להיות כזה עדיו וכו'...ואפשר להשתולל כמה שבא לך... אבל מצד שני להיות בת זה דבר גדול!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שזה די שווה...

kipodina

New member
האמ...................אני מעדיפה

להיות בת כי........זה הכי משתלם:))ולא יודעת, זה נחמד יותר.. ואני לא יודעת איך זה להיות בן כי.........אף פעם לא הייתי אז....

icודליה

New member
מאיפה את יודעת

שאף פעם לא היית בן?
ובקשר לשאלה (
/
) לדעתי, הכי טוב להיות בת! כי כמו שכבר רוני (נדמה לי שזו הייתה היא
) אמרה, זה הכי שווה! זה הכי טוב, ובעצם, אני לא רוצה להיות מופרעת שלא דואגת בכלל לניקיון של עצמה! אתם צריכים לראות היה לנו ילד בכיתה שתמיד שם סנדלים, וש-ה' ישמור אותי, איך שהרגליים שלו היו מטונפות, מלא בוץ ועוד דברים שאני לא אפרט...
קיצור -
קצת משוגעות בקשר לאיך שהם ניראות, אבל הם הכי הכי....
אם מישהו נפגע, סליחה מראש.

אודליה, בואי נודה בעובדות...

יש שני סוגי מינים: המין החזק והמין החלש. המין החזק-הבנים, והמין החלש(לפי דעת הבנים)-הבנות. יש עוד שני סוגים: המין היפה והמין המכוער. המין היפה-בנות, המין המכוער-בנים! אל תיקחו את זה אישית, כתבתי לפי דעות מוסמכות...

zvozda4ka

New member
היה פעם בריקי לייק-

תחרות הגבר ההורס... כולם היו מכוערים.... ד"א- ישראל זכתה...

i hate

New member
ראיתי את זה...

ועשו את המוקדמות בגיא פינס.. וכולם באמת היו מכוערים.....

../images/Emo6.gif ברור שישראל זכתה.

גאד!! הוא היה כזה מושלם.. כולם היום סתם מכוערים..
אבל איך שלא קראו לו.. היה מר. מושלמי..

אכן שאלה ברומו של עולם.

בן. כי ביננו, זה עולם של גברים. גברים משתכרים (מהמילה משכורת, יא עילגים) בממוצע יותר מנשים, חזקים פיזית יותר מנשים, ובכלל, יכולים להרשות לעצמם דברים שיראו מוזר על נשים. מישהו אמר המין השולט?

mm130

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo18.gif

מטייל, אם לא הייתי מכיר אותך- הייתי בטוח שאתה מדבר ברצינות

רגע רגע רגע...

מתי פעם אחרונה ראיתי תחרות יופי של מין אחד בלבד??? אה כן! מיס עולם 2003, ונראה לי שמיס משמע בת, ולא בן, אך, אם נודה בעובדות, נראה שלבנים אין כלל תחרויות יופי, כי קשה לדעת מי יפה, חוץ מבודדים (כגון יהודה לוי ושאר אלילי הבנות)... הבן הכי יפה שפגשתי נראה כמו קוף, אז סליחה אם פגעתי ברגשותיו.

להיות בן זה שולט!!! ../images/Emo58.gif

לא צריך לדאוג בגלל מחזור/הריון/גלולות. לא צריך לפחד מאיזה נרקומן שיבוא ויתחיל איתך... אתה יכול להתחיל עם בנווווות! תצנזרו:קל יותר לעשות ביד גברים בדרך כלל הם אלא שרואים ספורט והכל. וזהו!

rAmikube

New member
../images/Emo45.gif

אין מה לעשות, תמיד יהיה שובניזם בעולם (לצערי וגם לצער כל הבנות), וגם לבנים יש יתרונות מסויימים (שכחת את השירותים!)

מממ..

מנקודת מבט כזו, את צודקת לחלוטין. אבל תחשבי על זה שיכולת להוולד בן. ממ.. תחשבי על רוב החסרונות שלהם. בלאט. חוצמזה, אף אישה לא מתלהבת מגבר בצורה שגבר מתלהב מאישה..

למעלה