משהו נחמד...
S SHUV it New member 16/7/02 #5 אני יכול אבל בלי רולר... אני הייתי בקפוארה שנה... יומיים של אימונים ואני יצליח שוב...
S SHUV it New member 16/7/02 #8 נכון אבל... לא כווולם יש כאלהשהם פצצות כמו הסטריטרים הפ פחות סלטות יותר גריינדים וסיבובים... שזה לא הכי קשה יש הרבה איפה להתאמן לסטריטרים...
נכון אבל... לא כווולם יש כאלהשהם פצצות כמו הסטריטרים הפ פחות סלטות יותר גריינדים וסיבובים... שזה לא הכי קשה יש הרבה איפה להתאמן לסטריטרים...
N noki16 New member 16/7/02 #9 אההמממ.....כן...../images/Emo13.gif i can do anything! ;-] חיחיחי אני סופרוומן!
N noki16 New member 16/7/02 #10 אהה,ששואלים אותי... איך לעשות באקפליפ,אני מסבירה שצריך לעשות כמו מקאקו בקפוארה כדי להתחיל,אבל בתכלס-כשאתה על הרמפה את *לא* מרגיש מה אתה עושה,אתה פשוט קופץ. זו שיטה טובה,ושווה לך לנצל את היותך קפואריסט.
אהה,ששואלים אותי... איך לעשות באקפליפ,אני מסבירה שצריך לעשות כמו מקאקו בקפוארה כדי להתחיל,אבל בתכלס-כשאתה על הרמפה את *לא* מרגיש מה אתה עושה,אתה פשוט קופץ. זו שיטה טובה,ושווה לך לנצל את היותך קפואריסט.
S SHUV it New member 16/7/02 #11 זה נכון אבל הרבה יותר מפחיד שה"דברים" האלה מחוברים לרגליים שלך... יש פחות שיווי משקל... וחוץ מזה אני פרשתי לפני 4 חודשים מקפוארה אחרי שהגעתי לחגורה ירוקה צהובה למדתי את רוב השירים ולנגן על כל הכלים אז מיציתי את עצמי...
זה נכון אבל הרבה יותר מפחיד שה"דברים" האלה מחוברים לרגליים שלך... יש פחות שיווי משקל... וחוץ מזה אני פרשתי לפני 4 חודשים מקפוארה אחרי שהגעתי לחגורה ירוקה צהובה למדתי את רוב השירים ולנגן על כל הכלים אז מיציתי את עצמי...