משהו נחמד...

pc girl

New member
../images/Emo13.gif

13.1.09-התגייסתי והכרתי בנות מדהימות מדהימות מדהימות... ואני עושה תפקיד חשוב ומשמעותי...
-צימר עם החייל -שנתיים עם החייל
-יומולדת 19 -היומיים האחרונים עם החייל, היו בערך היומיים הכי טובים שהיו לי כבר הרבה מאוד זמן חוץ מזה, 2009 סבבה בעיקר סביב צהל... בעזרת השם, 1010 תהיה השנה האחרונה בצהל, גם בשבילי וגם בשביל החייל, ואמרו אמן!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gif

ניראה עד כמה שאני זוכרת תאריכים - ומה יש לי ביומן בכלל. 19.2 - צו שני. בדיקות רפואיות וקביעת פרופיל - 45. 20.2 - עם החייל בהופעה של NO USE FOR A NAME בבארבי בת"א. אחרכך נסענו לנמל לחפש יומולדת של ידיד טוב אבל לא מצאנו את המועדון ואני זוכרת שרצנו מצד לצד בנמל ופתאום התחיל לרדת מלא ברד וזה אז התחבאנו באיזה כניסת מדרגות כזאתי של מחסן חחחחח 10.3 - ת"א. הוספתי עוד שלושה כוכבים לקעקוע. 12.3 - טקס מסע כומתה של אהובי. 21.3 - יומולדת עם המשפחה ויונתן בבורגוס. 22.3 - יומולדת 17 - יונתן (כי נמאס לי לכתוב כל פעם חבר שלי, החייל.. חח) התעורר לצידי בבוקר ונסע עם אמא שלי לבסיס חח (קורס חובשים בצריפין ואמא שלי בצריפין.) 3.4 - טסט ראשון. נכשל. מתישהו בפסח - מוזיאון המדע בחיפה ותערוכת הגופות. 21.4 - שנה ביחד! אמצע שבוע ויונתן היה בבסיס. 1.5 - טסט שני. נכשל. 20.5 - טסט שלישי - עבררררררר D: 24.6 - טקס סיום קורס חובשים :) קיבלתי סיכה מיותרת מיונתן חח 26-28.6 - אילת עם המשפחה. 8-11.7 - אילת עם יונתן. איימקס, עיר המלכים. 27.7 - בלילה טיסה לארה"ב. 21.8 - נגמר המלווה. 23.8 - WARPED TOUR בלוס אנג'לס. 25.8 - GREEN DAY בלוס אנג'לס. 27.8 - טיסה חזרה לארץ. חולה :( 28.8 - נחיתה בארץ - חולה - מקבלת בלונים ומכתב מיונתן - נוסעים עם יונתן והמשפחה לבורגוס חח 3.9 - יונתן בן 19. 25.9-26.9 - כינרת וחמת גדר עם יונתן. אחרכך לא זוכרת.. יונתן סגר הרבה :\ יצאנו לפחות ל6 סרטים בקולנוע כל השנה!! וכמה פעמים לבורגוס ובלאק :) לקראת הסוף שנה קצת עשיתי שטויות.. אבל נפתח שנה חדשה בצורה הרבה יותר טובה ושמחה D: הולכת להיות שנה 10!!!! מה הולך להיות? יומולדת 18 שלי, שנתיים ביחד, סיום י"ב, גיוס, יומולדת 20 ליונתן, יונתן שנתיים בצבא. דברים כלכך משמעותיים. אני מקווה להספיק השנה לטוס עם יונתן לחו"ל - ברגע שהוא יקבל אישור! שנה טוב ומוצלחת לכולם :)

tolip17

New member
../images/Emo196.gif../images/Emo13.gif

חח תאריכים אני לא זוכרת, אבל בואו נראה מה עברתי עד כה : -עברתי תיאוריה ראשונה -עברתי טסט שני -התקבלתי להיות מד"סניקית [תפקיד החלומות שלי
] -התחלתי להתאמן באחריי ,וזכיתי להכיר אנשים מדהימים! וכמובן שהכושר שלי השתפר + -עברתי את כל הבגרויות ויש לציין עם דווקא אחלה ציונים!
-עברתי גם את הגיוס של החבר
חחח היה נורא נורא קשה בהתחלה ,אבל מתרגלים ליציאות של 11/3 והכי כיף לחכות לסופ"ש שהוא יבוא ונוכל לבלות יחד.
-שנה עם החבר. -היום הולדת 18 ,חגגתי עם החברים בטיול אוהלים לכנרת... ואייי איך בא לי שוב. וזהווו....אמממ החבר לא כ"כ מתייחס לסילבסטר..חחח מצידו זה עוד יום. שנה שעברה דווקא יצאנו, היה מסיבה לחברה והיה נורא נורא כיף להיות ביחד.. אבל השנה הוא סוגר . ומה אני מאחלת לשנה? קודם כל שלי ולחייל ימשיך להיות הכי טוב שרק יכול להיות [בקרוב גם חוגגים שנה וחצי
] , עוד שבועיים אני מתגייסת אז שאני אצליח ואעבור את הקורס :] ושהיציאות לא יתנגשו אפעםםםםם...חחח אז שלכולם יהיה שנה אזרחית מדהימה ומלאת אהבה עם החיילים שלנו.

dandi99

New member
זה לא פייר!לא היה לי פלאפון בצבא! ...

נראה מה אני כן זוכרת : אוקטובר 08 הכרתי את החייל. הייתי עם חברה משותפת ואיתו בסרט. מה שמעניין בחלק הזה שאני שבוע לאחר מכן שאלתי אם יש לו חברה (נו קליטה מאוחרת בטירוף) והוא פשוט יזם ולקח מחברה אחרת את מספר הפלאפון שלי :) . דצמבר 08 סבא שלי נפטר :( . אני והחייל שוב עם החברה המשותפת (יומוהולדת שלה) במועדון (פעם ראשונה שאשכרה רקדתי עם מישהו במועדון ולא התחמקתי XD ). שנה בצבא -13/12. ינואר 09 הנשיקה הראשונה שלי ושל החייל^^. (למרות שאחרי זה היו בעיות וכאן לא נהיינו זוג). מרץ 09 אני והחייל נהיים ביחד^^ תאריך : 22/3 , אבל מכיוון שבעצם כל הזמן הזה מינואר היינו און/אוף בלי הגדרה הוא החליט שאנחנו יחד מפברואר ולכן אנחנו סופרים גם את חודש פברואר יחד. אפריל 09 אני מארחת חברה גרמניה (שכבר אירחתי פעם) ממשלחת של ביצפר (למרות שזו כבר השנה השנייה שאני לא בביצפר,היא פשוט פנתה אליי במיוחד). אני והחייל חודש יחד,והוא אפילו נמצא ברגילה בתאריך הזה. עברתי טסט 04 . עשיתי את אחת המתנות ה-מ-ו-ש-ק-ע-ו-ת שיש לחברה שלי ליומולדת 20...20 מתנות מגיל 0 ועד בעצם גיל 20. חודשי מאי-יוני , אין לי שמץ , ברח מזיכרוני. אה כן , היינו בסטנדאפ של שחר חסון. והלכנו לראות את הסרט שעד היום עושה לי חררה - "קחי אותי לגיהנום". חודש יולי החבר מתחיל לסגור 17-4. יומולדת 20 שלי (שהוא סגר אבל שלח לי זר ע-נ-ק-י הביתה). חודש אוגוסט נסענו לצימר , בעצם לסוג דירה של חבר שלו במושב שהוא התעקש שבמקום שניסע לצימר נהיה בדירה הקטנה שלו באפיקים. חודשים ספטמבר-אוקטובר החיילוס יצא רק בסוכות. קיבלתי סמל^^. החייל נכנס לכלא ליומיים וחצי. חודשים נובמבר-דצמבר: טוב נובמבר אני לא בדיוק זוכרת.. דצמבר: -אני יוצאת לחפש"ש. -אני משתחררת. -היינו באירוע משפחתי של החייל ביחד. -החייל משתבז יותר מאי פעם. -מתחילה לעבוד לאחר הצבא^^. ונראה לי שזהו..מה,לא מספיק?

dandi99

New member
בסיס סודי...סוגרים פלאפון בכניסה ומוציאים את

הסוללה.

יא איזה רעיון יפה !

טוב אז עונה =] 28.2 - טסים לתאילנד ביחד ל3 שבועות לפני הגיוס של שנינו.. 19.3 - אני מתחילה את הקורס הכי ארוך וחוויתי בעולם של חצי שנה ומכירה אנשים מדהימים !! 19.4 - הוא מתגייס 29.5 - 4 שנים עם החבר!! :) 5.11 - הוא נופל מחובלים, מסופח חודש לקרייה וחוזר כל יום הביתה.. 13.11 - אחרי שנה וחצי, טקס חלוקת תעודות בגרות בבצפר !! 26.11 - הוא מתחיל מסלול לוט"ר :) 29.11 - יומולדת 19 מושלם שלי בצימרים ומלא מלא טיולים בצפון איתו.. וכמובן בין לבין הרבה דברים פחות משמעותיים כמו מלא יציאות, קולנוע, מסעדות וכאלה.. היתה שנה מדהימה ומלאה באנשים חדשים !! מקווה ששנה הבאה תהיה אפילו יותר טובה !

GrowingMadness

New member
../images/Emo2.gif

טסתם ביחד לתאילנד ל3 שבועות?!?!?!?! זה רשמי, אני שונאת אותך

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifאז את גם שונאת אותי??

אני הייתי עם חבר שלי שבועיים שלמים בדנמרק :) ישנו אצל דודים שלו אחרכך אצל סבתא שלו ואז סופ"ש בחווה של חברים של אמא שלו ובסוף שוב אצל סבתא שלו חח כל הזמן טיילנו שם לבד. ומשם לקחנו טיסה לאיטליה ל11 ימים עם המשפחה שלי שהחליטו שבא להם טיול יאכטה חח מצחיק שבדנמרק חגגנו רק 4 חודשים ביחד ופגשתי את כל המשפחה המורחבת שלו וטיילנו בשתי מדינות חח האמת.. זה רק חיזק את הקשר כל הטיול הזה.

GrowingMadness

New member
לא, בסקנדינביה כבר הייתי חודש וחצי

[וכבר סיפרת לי איזה פעמיים
] פשוט... זאת תאילנד.

dandi99

New member
זה בסדר...אני אחליף אותה...

אני שונאת את שלושתכן :) . אני והחייל חוץ מיום וחצי שנסענו לצפון לא נסענו לשום מקום :/. וגם אם הוא יבקש רגילה ולצאת לחו"ל סביר להניח שהמ"פ/מ"מ/מג"ד פשוט יצחק לו בפנים.

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifנוו ואנחנו חוץ מלדנמרק

היינו פעם אחת באילת חח אף פעם אין מתי לצאת לצימר :( אולי ברגילה שתהיה לו במרץ. אם תהיה לו ואם יהיה מספיק זמן. ואם אני אוכל להפסיד לימודים..

GrowingMadness

New member
חחח אנחנו גם בצימר עוד לא היינו!

אבל ישנו באוהלים פעם אחת בנגב, וזה ממש לא נחשב
תכננו לטוס לאמסטרדם וכאלה אבל זה אפעם לא יצא ;; רגילה הבאה

למעלה