משהו נחמד

michalas

New member
משהו נחמד ../images/Emo86.gif

ראיתי את זה כבר בכמה פורומים וזה חמוד כזה... הרבה הרבה הרבה שאלות.... דווקא כייף לענות עליהן
מקווה שיהיה לכם כוח! הנה: שם: גיל: ניקניים נוכחי באייסיקיו: ספר אהוב: סרט אהוב: הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: צבעים אהובים: להקה / זמר אהובה: סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: חיות מחמד: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: פסקול: המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: פורומים שאתה משתתף בהם: איך הגעת לפורומים של תפוז: חברים בפורומים של תפוז: משקה אהוב: טוסט או צנים: ממתק אהוב: אוכל אהוב: שפה אהובה: הספר / הסיפור האחרון שקראת: נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: ציטוט נבחר: חמין, טשועלנט או סחנה: השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי..." כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מנגן ב: אייקון אהוב: חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): קור או חום: גשם או שמש: תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): כשאהיה גדול אני אהיה...: יצור-אופל מועדף: שם שהייתי רוצה להיקרא בו: איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אתה נלחץ ממבחנים ? ספרים באנגלית - כן או לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הרגל מגונה: עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? מה בחיים לא היית לובש/ת? המורדים, כן או לא? דג - באקווריום או בצלחת? סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מה מספר המזל שלך, ולמה ? יש לך קמיע? מהו? פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? כמה שעות אתה במחשב ביום? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- חג אהוב- הקלדה עיוורת - יודע? השלם: "..... זה השטן!" התחלה או סוף?

michalas

New member
התשובות שלי ../images/Emo86.gif

שם:מיכל גיל:16 ניקניים נוכחי באייסיקיו:willma ספר אהוב:הראי פוטר והאסיר מאזקבאן סרט אהוב:פורסט גאמפ הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:לימודים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:מוזיקה צבעים אהובים:ירוק, כתום ואדום להקה / זמר אהובה:בלינק 182 (ברור ששאקי, אבל קודם בלינק...*נסקלת*) סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב:במבי...עד היום אני בוכה כשאמא שלו מתה "אייייימא...." "אייייייימאאא..." בווו... חיות מחמד:חתולה חסרת שם (המליטה לפני כמה ימים 5 גורים בוביקים!!) מקצוע אהוב:אין דבר כזה- אם כבר, הכי נסבל זה ספרות.. מקצוע שנוא:לשון!! בעעע שיר אהוב:josie- blink 182 זה רק בתקופה הזאת, יש מלא, אז כל תקופה זה שיר אחר.. שיר שנוא:קטשופ!! בעע! חרוש ומגעיל! פסקול: נוטינג היל, של רונאן קיטינג, לא זוכרת שתם של השיר המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :אנציקלופדיה?? פחח...לא מקורית שכמותי... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:בד"כ מציירת, לפעמים ישנה פורומים שאתה משתתף בהם:שאקירה וחברים ופעם הייתי בבלינק אבל אני שונאת את האנשים שם אז עזבתי איך הגעת לפורומים של תפוז: בהוטמייל, פינה ימנית למטה, כתוב "פורומים" החלטתי לבדוק מה זה.. דווקא נחמד.. :) חברים בפורומים של תפוז: כל מי שקורא את עכשיו.. משקה אהוב:קולה! טוסט או צנים:טוסט! עם הרבה גבינה ממתק אהוב:כולל חטיפים?? כי אם כן אז כל חטיפי הצ'יפס למיניהם... אוכל אהוב:קובה במיה של אמאאאאאאאא!!! יאמי!! שפה אהובה:עברית הספר / הסיפור האחרון שקראת:עדיין בתהליכי קריאה- משה חוואטו והעורב-קובי אוז...לא משהו נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:פרחי הירושימה- ספרות-ציון: 95 ציטוט נבחר:תנו לי לישון על זה... חמין, טשועלנט או סחנה:חמין! השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" מוזיקההה השלם/השלימי: "אין לי..." כוח! אף פעם אין לי כוח! לכלום! כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: עזבו, זה יסגיר את המגרעה הכי גדולה שלו... מנגן ב:עצבים של אמא שלי אייקון אהוב:
ו|פטריה| אבל לקחו לי אותה..מי שרוצה לראות אותה מוזמן להסתכל בחתימה שלי חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):betty bought a bit of butter but the butter was so bitter so she bought a batter bit of butter to make the bit of butter batter קור או חום:חום! גשם או שמש:שמש! (היה לנו שרשור שלם על זה..) תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
מארק וטום (מבלינק) בהופעה כשאהיה גדול אני אהיה...:בטח מעצבת פנים..עדיין לא סגורה על זה... יצור-אופל מועדף:סוהרסנים (הארי פוטר) שם שהייתי רוצה להיקרא בו:הממ..טוב לי עם השם שלי... איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? מקושקשת באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?און-ליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? נראה לי הארי פוטר וחדר הסודות..חמוד.. אתה נלחץ ממבחנים ?ממש לא ספרים באנגלית - כן או לא? זה יכול להיות נחמד... למרות שבחיים לא עשיתי בוק ריפורט מילה אהובה (כגון מבצבץ ): התבלבלתי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:רכבת ההפתעות הרגל מגונה:כסיסת ציפורניים ואומרת כל הזמן "פאק"... עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:נגמר לי היום הטיפול שיניים (כמה סתימות..שלא נדע!) מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? נמוך (משלימה עם המצב..) מה בחיים לא היית לובש/ת? משוה מנומר (חוץ מפורים שזה מה שלבשתי) המורדים, כן או לא? למה לא? מה אכפת לי לראות את פליפה הכוסון הזה?? דג - באקווריום או בצלחת?איכס! בים! סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? מחורפנת תמידית מה מספר המזל שלך, ולמה ?13..לא יודעת..לא זוכרת..עוד מכיתה ב' בערך.. יש לך קמיע? מהו? לא פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? חיוני ביותר כמה שעות אתה במחשב ביום? יותר מדיי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- הייתי רוצה לנהל את של בוקס קאר רייסר..אם היה כזה... חג אהוב-פורים! הקלדה עיוורת - יודע? לא! השלם: "..... זה השטן!" לי..תסמכו עלי..היא השטן בהתגלמותו! התחלה או סוף? אין לי העדפה מיוחדת... אם הגעתם עד פה- יפה לכם... תורכם

R A P e m E

New member
אוקייייי זה קצת ארוךך../images/Emo110.gif

אבל לא נורא
נתחיל....
שם: שחא לאופמן
גיל: 16 |צפרגע|ניקניים נוכחי באייסיקיו: «::GaTa SaLvaJe::»
ספר אהוב: מאה חורפים
סרט אהוב: "עיר של מלאכים"
הדבר השנוא ביותר: שקרים, אנשים צבועים, חלב וקצפת
הדבר האהוב ביותר: גשם, קור, מוזיקה, ופ''ת כמובן!
צבעים אהובים: ירוק
להקה\זמר אהוב: זמרת: שאקירה (איך לא?
) להקה: מוניקה סקס ומשינה (עומרי בטח מאושר
)
סרט מצוייר אהוב: בת הים הקטנה והיפה והחיה (אני יודעת שאני לא מקורית
)
חיית מחמד: אמממ...אהובה או אחת שיש לי? :) אם אחת שיש לי אז 2 חתולים מתוקיםםםםם
מקצוע אהוב: מס'תומרת?! בבית ספר או בכללי? טוף עזבו אני לא יענה על השאלות האלה
שיר אוהב: דייייי אל תעשו לי את זהההה
יש מיליוןןן טוב נו IRIS של GOO GOO DOLLS
שיר שנוא: כל שיר שהוא טראנס וכל שיר שהוא של אבריל לאבין
פסקול: **ראו סעיף קודם** (זה הפסקול לסרט "עיר של מלאכים"
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: כותבת שירים
פורומים שאתה משתתף בהם: שאקירה כמובן ואממ...אני לא משתתפת רק קוראת בפורומים "בעיות בגיל ההתבגרות" ו "אהבה בגיל ההתבגרות"
איך הגעת לפורומים של תפוז: ליאור, ידיד שלי הביא אותי לפורום "בעיות בגיל ההתבגרות" וכך זה התגלגל.....
משקה אהוב: מיץ נענע לימון
טוסט או צנים: טוסט
ממתק אהוב: סוכריות על מקל, גלידת מוקה
אוכל אוהב: פסטה, פיצה, לימון וגלידה
שפה אהובה: ספרדית
הספר\הסיפור האחרון שקראת: הסיפור האחרון של עומרי
והספר האחרון "משחק החול"
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אמממ....הגשתי סיפור בספרות
ציטוט נבחר: "התאבדות היא פתרון נצחי לבעיה זמנית" **אומרת את זה לעצמי ברגע שבא לי להתאבד
**
חמין, טשועלנט או סחנה: שום דבר!
השלם/השלימי: בלי גשם ופ''ת אין לי חיים
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: קוף\דג שלי
**אגב זה מתבצע כשאני מדברת איתו...הוא יודע שזה הכינוי שלו חחחחח**
מנגן ב: שומדבר חח...
אייקון אהוב:
,
,
קור או חום: קור
גשם או שמש: גשששםםםםםם
התמונה הנוכחית על הדסקופ: אין לי כוח לחפש אותה, תמונה של מישהו שניראה ממש טוב
כשאיהיה גדול אהיה: פסיכולוגיתת
יצור אופל מועדף: מזה?! חחח...אממממ...השטן (נחשב?
)
שם שהיית רוצה להיקרא בו: שום שם, אני אוהבת את השם שלי
איך אתה אוהב את הביצה שלך: אני לא אוהבת ביצים, אבל אם כבר אז מקושקשת
באיזה מצב אתה נימצא בד''כ באייסיקיו: "בלתי ניראה" חחח צפרדע|מה הסרט האחרון שראית בקולנוע: ואוווו היה מממשששש מזמןןן אמ...אני חושבת "מגרש השדים" אני לא ממש אוהבת קולנוע...בגלל זה לא הייתי שם מיליוני שנה
איך הוא היה: חביב
אתה נלחץ ממבחנים: כן
ספרים באנגלית כן או לא: לא! אני לא טובה באנגלייתתת
מילה אהובה: "חביב" "כלומר" פ''ת! (חחחחחח
)
סדרת טלויזיה חינוכית מועדפת: מה אני יודעת מה חינוכי ומה לא?! חחחחח אני לא כלכך רואה טלויזיה..ואם כבר זה בטוח לא משהו חינוכי
הרגל מגונה: אמממממ.....קשה קשה אין לי כל כך יש לי הרבה דברים קטנים אמממ...לדבר עם עצמי במקלחת באופן קיצוני ולישון ערומה נחשב?
מה עדיף להיות נמוך או גבוה: לבנות נמוך כמובן, לבנים גבוה (לדעתי...)
מה בחיים לא היית לובשת: גרביונים שחורים
המורדים, כן או לא: לא
דג-בצלחת או באקווריום: באקווריום
דגים לשלטוןןןן
סטיגמות זה רע-אבל מה אתה: לא הבנתי! אולי אני דפוקה בכל מקרה אני נגד סטיגמות לא יודעת מה הייתה כוונת השאלה אבל לא חשוב...
מה מספר המזל שלך ולמה: 6! כי אני אוהבת את המספר הזה
יש לך קמע: כן, עגיל קטן בצורת צב, שקוראים לו יחזקאל (לצב כן...) אני נואר אוהבת אותו והוא מביא לי מזל!
פלאפון-צורך חיוני או נזג לאנושות: נזק לאנושות, כי האנושות צריכה לדבר איתי בפלאפון וזה כבר משהו נוראי
כמה שעות אתה במחשב ביום: לא יודעת אבל הרבה, מכורה באופן אובססיבי!
חג אהוב: חנוכה, לא יודעת למה |הקלדה עיוורת-יודע: כן התחלה או סוף: סוף
(סוף תמיד עצוב ואני אוהבת דברים עצובים
יוווואאאווו אני לא מאמינהההההה
עניתי כמעט על הכללל לקח לי כמה שעות אבל לא נורא אני בטוחה שאין אידיוט אחד שיקרא את כל זה חחחח.....

R A P e m E

New member
בקשר לסטיגמות....../images/Emo110.gif

עכשיו שקראתי את של מיכל קלטתי חחח.....אז אמממ.....אני משוגעת\מטורפת\מוזרה.....
אל תיבהלו.....חחחחחח

../images/Emo105.gifהתשובות שלי

שם:
אלה גיל:
14 ומשהו ניקניים נוכחי באייסיקיו:  ג'חנון מרקד :®) ספר אהוב:
מנסרות סרט אהוב:
גרין מייל ו. 8 מייל הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:
ג'וקים הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:
מים צבעים אהובים:
ירוק תכום וצהוב להקה / זמר אהובה:
שאקירה ואמינם סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב:
ארתור חחח חיות מחמד:
כלב מקצוע אהוב:
צרפתית מקצוע שנוא:
מתמטיקה שיר אהוב:
אובג'קי שיר שנוא:
בואי ושיר ה-א -ב פסקול: 8 מייל המילה הכי ארוכה שאתה מכיר :
אממממממ פיזיותרפיה חחח מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:
מקשטת את השולחןןן פורומים שאתה משתתף בהם:
שאקירה
תזונה איך הגעת לפורומים של תפוז:
לא זוכרתתתת חברים בפורומים של תפוז:
דנה, צלילי, דנית, רינתי (מזל טובב) , שחרוש, מור, מיכל1, מיכל2, יפית,עומריק,לאה, עידו, גל, איייייתמר מממ וזהו :) משקה אהוב:
מים וספרייט טוסט או צנים:
טוסטטטטטט ממתק אהוב:
מטיק אוכל אהוב:
גמבה שפה אהובה:
ספרדית הספר / הסיפור האחרון שקראת:
מסטול ( מומלץץץץ! ) נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:
סכרת ציטוט נבחר:
אין לי :( אני לא אוהבת ציטוטים חמין, טשועלנט או סחנה:
כלום :) השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים"
דגים ? השלם/השלימי: "אין לי..."
דגים? כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע:
סוד :) מנגן ב:
דרבוקה אייקון אהוב: צפרדעע
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):
גנן גידל נגן בגן נגן גדול גדל בגן חחחח משהו כזה קור או חום:
קור גשם או שמש:
גשם תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):
מה שיש לי בכרטיס האישי כשאהיה גדול אני אהיה...:
לא יודעת :) יצור-אופל מועדף: אה?
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:
לינור איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?
קשהה ובמיוחד ת'צהוב באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?
אינביזיבלאט מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?
הצלצולללל :9 והיה מפחידדד אתה נלחץ ממבחנים ?
כןןןן יותר מידי ספרים באנגלית - כן או לא?
לא מילה אהובה (כגון מבצבץ ):
לצפות סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:
אמממ בישולים עם ששי בוקששתר הרגל מגונה:
להוציא לשון עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?
נמוך מה בחיים לא היית לובש/ת?
שמלה המורדים, כן או לא?
כןןןןןןן :)) פליפה המושלם דג - באקווריום או בצלחת?
באקווריום ... אבל עדיף בים סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?
אני שונאת סטיגמות !!! ולא מאמינה לאף סטיגמה! מה מספר המזל שלך, ולמה ?
34 :) אממממ כי אני אוהבת את שתי הספרות הללו יש לך קמיע? מהו?
אבן בצבע ירוק פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?
מצרך חיוני :) כמה שעות אתה במחשב ביום?
5 פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל-
פורום שימי תבורי :) חג אהוב-
פסח הקלדה עיוורת - יודע?
כן :) השלם: "..... זה השטן!"
ג'וק! התחלה או סוף?
התחלה

../images/Emo12.gif אוייייאויאוי

זה מה שקורה מתי שלא קוראים הכלל
התכוונת לסטיגמות שיש עליי?? אממממממ
משוגעת
משוגעת
משוגעת
מעופפת
פדופילית
חחחחחח
צובטת חזק
לא בידיוק סטיגמה אבל שיהיה

Hurakano

New member
אלוהים.... יוצאים לדרך...

שם: עומרי גיל: ביוני 16 ניקניים נוכחי באייסיקיו: XXX LoCo XXX ספר אהוב: פלייבוי ?
חחחח סתם... לא קורא סרט אהוב: כל הסרטים שראיתי היו טובים... לא יודע מה הכי הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: קיץ, חום, אנשים בלי טקט, זייני שכל, בנות מכוערותתתתת, סנובים, הגישה של הדוסים, אנשים שמכניסים אותי לקריזה, נהגי אוטובוסים, ילדים בכיתה ז' הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: חהההה בנות,
חורף, גשם, מבול, אנשים עם חכמת חיים, כוח, שקט נפשי ומוזיקה צבעים אהובים: כחול לשלטון להקה / זמר אהובה: להקה - יקום הבנאדם שמערער על העובדה שמשינה היא האמא של הרוק הישראלי והמלכה של המוזיקה העברית בכלל !!!! משינה !!!! זמר - יובל בנאי, זמרת - שאקירה סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: פוקימון !!!!!
חיות מחמד: כלבה (פינצ'ר-דוברמן), תוכי עם פיגור שכלי ושני אחים (נזק והרס) מקצוע אהוב: פסיכולוגיה, אם אני לא מתקבל למגמה אני שורף את הבית ספר מקצוע שנוא: הכלללל !! חחחח... היסטוריה, מתמטיקה, כימיה, פיזיקה ושאר קלאבאסות שיר אהוב: בעברית - 3/4 מכל השירים של משינה באנגלית - Avril Lavigne - I'm With You בספרדית - הכי אהוב... לא יודע מה לבחור... טוב נגיד La Ley - El Duelo שיר שנוא: שיר שנוא ? וואלה לא יודע... כל מה ששל בריטני ספיכס פסקול: Aerosmith - Don't Wanna Miss A Thing (מתוך "ארמגדון" לכל הלא-משכילים) המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : otorrinolaringólogo (רופא אף-אוזן-גרון בספרדית
) מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: חורט על השולחן / יורד על זה שיושב בשולחן לפני / צוחק עם זה שבשולחן מאחורי / הולך לישון פורומים שאתה משתתף בהם: שאקירה, ספרדית ותרבות לטינית איך הגעת לפורומים של תפוז: www. tapuz.co.il ---> קהילות ---> מוזיקה ---> מעריצים ---> שאקירה
לא קשה הא ?
חברים בפורומים של תפוז: שחר, רינת, אלה, מיכל מפורום ספרדית - ראובן, יוסי (חחח פחות או יותר...), אלון משקה אהוב: מים !!!!
וקולה
טוסט או צנים: טוסט ממתק אהוב: חחחח מה אני יודע... אם זה טעים אז זה אהוב אוכל אהוב: דגים !!
וכמובן פיצה וריביולי (ויוה איטליה) שפה אהובה: ספרדית וערבית מדוברת הספר / הסיפור האחרון שקראת: חחחח את הספרים של צמרמורת ביסודי נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: "השפעת המוזיקה על בני אדם" כסס אמק עבודה תקועה באנגלית ציטוט נבחר: כנסו לכרטיס ותראו חמין, טשועלנט או סחנה: חחחח זה לא אותו דבר ??? נו יאללה הזה בסוף, נשמע לי מרוקאי השלם/השלימי: "בלי מוזיקה וכוסיות אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי כוח, חברה וסבלנות" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: חחחח דלוק על 4... ורק אחת מהן אני מכיר ואין לה כינוי מנגן ב: גיטרה, ומאלתר יפה על קלידים
אייקון אהוב: |ברק| ז"ל
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): חחח לא יודע... קור או חום: קוררררר !!!!
גשם או שמש: נו באמת.... תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): הכחול המעצבן... חחח המחשב שלי כל כך תקוע שאם אני שם עליו תמונה בדסקטופ הוא נתקע כשהוא עולה כשאהיה גדול אני אהיה...: מאושר יצור-אופל מועדף: בוב מארלי שם שהייתי רוצה להיקרא בו: זה כזה עושה לי את זה כשבנות קוראות לי "עווומרי" יעני עם הדגש על ה-עו נו כמו חברים שלי
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? בלי קליפה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? או און ליין, או away, או NA מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "ג'יימס בונד - למות ביום אחר" (כן אני יודע שאני חייב דחוף ללכת לקולנוע) והיה בנזונה אתה נלחץ ממבחנים ? לא... חחח אני פשוט ספרים באנגלית - כן או לא? לא !!! לאאאאא !!!!!!!!! מילה אהובה (כגון מבצבץ ): la puta madre que lo parió סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: הזה בערוץ אגו שיש בלילה... גם ילדים צריכים להבין שתינוקות לא באים מחסידות ולא מוצאים בחסה הרגל מגונה: לגרד ת'ביצים ולקלל עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: מה סההההה ?!??!?!?!?!?!!? מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה אני חושב... מה בחיים לא היית לובש/ת? תחתונים של מישהו אחר המורדים, כן או לא? אם זה מצליח לנתק את אח שלי מהעולם לפחות לשעה... חחח אז למה לא דג - באקווריום או בצלחת? בצלחתתתתתת, עם המון מלחחחחח סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? ת'אמת אין עליי סטיגמה, אבל לפעמים אנשים חושבים שאני ליצן ושאני לא יכול להיות עצוב... חבל, כי זה ממש לא ככה מה מספר המזל שלך, ולמה ? אין דבר כזה מספר מזל יש לך קמיע? מהו? ספר תנ"ך פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? המצאה חביבה כמה שעות אתה במחשב ביום? לא מעט... פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- "כוסיות - לכאן" חג אהוב- פסח - כי זה הרבה חופש, ושבועות - כי זה סוף שנהההה
הקלדה עיוורת - יודע? לא... אבל אני מקליד מהר השלם: "קוסקוס/ברי סחרוף/בוב מארלי/היטלר זה השטן!" התחלה או סוף? התחלה.... (למרות שלא הבנתי מה הקטע של השאלה....)

Hurakano

New member
חחח במבנים שכחתי להשלים

אתה נלחץ ממבחנים ? לא... חחח אני פשוט מחפש ממי להעתיק

michalas

New member
הדסקטופ שלי לא עולההה../images/Emo86.gif

אלה אני מעריצה את הדסקטופ שלך
שחסי ביותר
שחר
את קוראת לי אידיוטית
אני קראתי עד הסוף.... והנה התמונה שבדסקטופ שייילי

michalas

New member
אמרתי כבר...../images/Emo86.gif

זה שהכי בול זה מארק הופוס הכוסון
והוא בעלי, רק שהוא לא יודע את זה... ואפילו באייסיקיו השם משפחה שלי זה הופוס
וזה שפחות בולט זה טום דילונג השחסי
וביחד עם טראוויס בארקר המתופף שלא נמצא בתמוה... הם blink 182

R A P e m E

New member
חחח לא../images/Emo110.gif

פשוט הייתי בטוחה שאף אחד לא יקרא עד הסוף
בכל מקרה כל מי שקרא כל הכבוד
אני קראתי את של כולםםםםםםםםם

taltal girl

New member
דטאם../images/Emo70.gif ../images/Emo25.gif

שם:צליל גיל:12 וחצי וארבעה ימים
ניקניים נוכחי באייסיקיו:ביסלי גריל ספר אהוב:אממ, עיני נמר
סרט אהוב:יש שנים:ווק פלוס ילד ושבועיים מראש. יו גראאננטט
הדבר השנוא ביותר, באופן כללי:את הילדים שגרים במושב שלי. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי:לוידעת.... צבעים אהובים:אדום חזקק חזק להקה / זמר אהובה:שאאקירה סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב:במביי
חיות מחמד: מקצוע אהוב:צ'ופצ'יק והלנה
מקצוע שנוא:מתמטיקה. שיר אהוב:אממ... אני אוהבת הרבה שירים. שיר שנוא:כל השירים של בריטני ספירס
פסקול:מז'תומרת, פסקול של סרט? אז יש שנים: של שרק ושל דודוויל. המילה הכי ארוכה שאתה מכיר:נראה לכם? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח:כלום... רק במתמטיקה אני מציירת במחברת. פורומים שאתה משתתף בהם:שאקירה, דה קולינדג ובנוט. איך הגעת לפורומים של תפוז:דרך פורום אחר, עזבו סיפור ארוך. חברים בפורומים של תפוז:יש מלללייאנתלים, שאני אתחיל להגיד לכם את כולם? משקה אהוב:אממ מיץ
טוסט או צנים:תלוי מה בא לי ומה יש לי לשים בתוכו. ממתק אהוב:שוקולד.. אוכל אהוב:אמממ, מלאווח וג'חנון. שפה אהובה:עברית שפה יפה
הספר / הסיפור האחרון שקראת:את הסיפור של עומרי
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר:טורקיה. ציטוט נבחר:החתימה שלי, רדו קצת למטה
חמין, טשועלנט או סחנה:לא, לא, ולא
השלם/השלימי: "בלי אינטרנט אין לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי אינטרנט במחשב עדייןן!!!" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מושלמווןן
מנגן ב:פסנתר, אבל אני אל לומדת יותר. אייקון אהוב:
חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): רר, ני לא אוהפת חידדווודדדיי לשלשון. קור או חום:חוום, ררר... גשם או שמש:
שממממממממממממשששש
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):וולפייפר מאיזה סדרה שאח שלי אוהב, אני אוסיף וולפייפר כשיסיימו לעשות לנו ת'רשת בבית. כשאהיה גדול אני אהיה...:שחקנית תאטרון! יצור-אופל מועדף:מז'תומרת? כאילו איזשהו יצור אפל? ז ערפדד
שם שהייתי רוצה להיקרא בו:ני אוהפת שם שלי! איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? אני לא אוהבת ביצים, אם כבר אז מקושקשת. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? זמינה
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?שבועיים מראש. הסרט הכי מדהים בעולם!!!! חייבים לראות
אתה נלחץ ממבחנים ? לא... ספרים באנגלית - כן או לא? כ, אבל עוד לא.
מילה אהובה (כגון מבצבץ ):קליק קלאק, ומילים בסגנון. סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:אממ.. נראה לי זומביט... הרגל מגונה:לללאאא יוודעעת
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה:אם היא כל כך לא מעניינת וכך כל לא חשובה אז למה לעזאזאל אני צריכה להגיד לכם אותה
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?בינוני. כי אז לא צוחקים עליך לא בגלל שאתה נמוך נורא ולא בגלל שאתה נורא גבוה
מה בחיים לא היית לובש/ת? אממ, שמלה עם חגורה
המורדים, כן או לא? כן, ולא.
דג - באקווריום או בצלחת? איפשר את שניהם
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אינטרהוליכ
מה מספר המזל שלך, ולמה? 2, כי זה מס' יפה וכי נולדנתי ביום שני. יש לך קמיע? מהו? כן,, הפלאפון שלי
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?מצרךך חיוני! תא קראתם את מה שעניתי בשאלה הקודמת
כמה שעות אתה במחשב ביום? אשכרה אתם רוצים שאני אספור? פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אני לאא רוצה לנהל פורום..
חג אהוב-חנוכה. הקלדה עיוורת - יודע? אני מקלידה די מהר, ואני יודעת את המיקום של האותיות על המקלדת אבל אני לא יודעת קלדה עיוורת. השלם: ".666 זה השטן!" התחלה או סוף? סוף זה תמיד התחלה

taltal girl

New member
אוי, אוי, אוי... ../images/Emo25.gif

כתבתי את צ'ופצ'יק והלנה במקצוע אהוב במקום בחיות
אז מקצוע האהוב עלי הוא אומנות

לאה 13

New member
שליייייייייייייייייייייייייייייי

שם:לאה גיל:13 וחצי ניקניים נוכחי באייסיקיו:ליאת ספר אהוב:"ילדי רב החובל גרנט"\ ג'ול ורן. סרט אהוב:אנקונדה, עד כאן, המלאכיות של צ'ארלי ועוד' הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: חצילים ופטריות הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: החברים שלי והמשפחה צבעים אהובים:סגול, תכלת, טורקיז. להקה / זמר אהובה:מאריה קארי, בקסטריט בויז סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: טום וג'רי חיות מחמד:הכל אבל ממש הכל מקצוע אהוב:ספורט ומתמטיקה. מקצוע שנוא:תנ"ך שיר אהוב:שיר הפתיחה של יש מצב לאהבה שיר שנוא:שיר הקטשופ פסקול: לא עולה לי לראש המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : אינציקלופדיה? מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: רושמת פתקים פורומים שאתה משתתף בהם: טלנובלות מדי פעם, ושאקירהההההההה איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך אתר בונו כלשהו ומגוופ חברים בפורומים של תפוז:אוי מלא אני חושבת כל פורום שאקי וקרלוצה(דנה) ומרינה 14 שבמקרה היא החברה הכי טובה שלי משקה אהוב: מיץ תפוחים טוסט או צנים: גם וגם ממתק אהוב: צ'יטוס אוכל אהוב: כל מיני דברים שפה אהובה: ספרדית הספר / הסיפור האחרון שקראת: סודות של בנות\ משה יהלום נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: אנגלית כל מיני שטויות קטנות ציטוט נבחר: חיה ותן לחיות חמין, טשועלנט או סחנה: כלום השלם/השלימי: "בלי.אחותי לי חיים" השלם/השלימי: "אין לי כלב" כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אין כינוי מנגן ב: כלום אייקון אהוב: הפרחים והכוכב חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים):שרה שרה שיר שמח, שיר שחמ שרה שרה קור או חום: חום גשם או שמש: שמש תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ):נוף מוובשוטס כשאהיה גדול אני אהיה...: עורכת דין או מעצבת אופנה יצור-אופל מועדף: שטן? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ליאת איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? קשה באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? אונליין מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? אני מרגל,היה 10 אתה נלחץ ממבחנים ? לפעמים תלוי איזה ספרים באנגלית - כן או לא? כן למה לא? מילה אהובה (כגון מבצבץ ):המומה סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת:לא יודעת אם חינוכית אבל יש מצב לאהבה הרגל מגונה: לעשות הכל עד הסוף עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אני יושבת בחדר שלי מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? בין לבין מה בחיים לא היית לובש/ת? לא נראה שיש כזה דבר המורדים, כן או לא? כן למה לא? דג - באקווריום או בצלחת? להגנה באקווריום לטעם בצלחת סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? אומרים לי שאני משוגעת אבל זה לא נכון מה מספר המזל שלך, ולמה ?4 ככה יצא באתר כלשהו יש לך קמיע? מהו? אין פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? מצרך חיוני כמה שעות אתה במחשב ביום? תלוי מתי פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- לעזור לרינת עם הפורום חג אהוב- סוכות הקלדה עיוורת - יודע? כן השלם: ".השטן זה השטן!" התחלה או סוף? גם וגם

perrinat

New member
../images/Emo26.gifשליייייייייי../images/Emo103.gif

שם: רינת גיל: 22 אתמול...
ניקניים נוכחי באייסיקיו: .·:*¨¨*:·.Perrinat ספר אהוב:הספרונים בדיסקים של שאקירה....
סרט אהוב: מתחלף... הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: ואייייי לא יודעת... - כשאני לא יודעת להחליט! הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: פורום שאקירה ואתם
צבעים אהובים: כחול, סגול, צבעי פסטל להקה / זמר אהובה: לא נראה לי שאתם מכירים- שאקירה..... שמעתם עליה? סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: מממ.... מלך האריות חיות מחמד: מה שחמוד... מקצוע אהוב: בבית ספר? אהבתי לשון וביולוגיה!!! מקצוע שנוא: שיעורים משעממים. פיסיקה- בגלל זה לא למדתי את זה!
שיר אהוב: אוףףףףף, שאלות קשות!!! מתחלף... שיר שנוא: גם מתחלף!!! ויש מלאאאאאאאאאא פסקול: ממממ... פשששש... התקלתם אותי.... הפסקול של בובה פראית.....חחחח... לא יודעת... המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : סופרקליפרג'יליסטיאקספיאלידושה..... מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מציירת/צובעת וכדומה פורומים שאתה משתתף בהם: שאקירה, טלנובלות, קצת MTV/קופסאת הלהיטים, תמונות מצחיקות. איך הגעת לפורומים של תפוז: הגעתי לגלריה של התמונות מצחיקות, משם לפוורם תמונות מצחיקות והשאר היסטוריה... חברים בפורומים של תפוז: ואווווווו מלאאאאאאא יש איזה 30 אנשים..... קשה לפרט עכשיו.... משקה אהוב: דיאט קולה, מילקשייקים ושייקים פירות טוסט או צנים: טוסט! וגם צנים.... מה שבא ממתק אהוב: פררו רושה אוכל אהוב: כל הבצקים למיניהם, הג'אנק פוד וכו' שפה אהובה: עברית, ספרדית, אנגלית, ואת כל השאר אני שונאתתתתתת, לא מסוגלת לשמוע... הספר / הסיפור האחרון שקראת: מממממ.... האלימאי..... נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: עכשיו- פרויקט מסכם באבטחת מידע.... ציטוט נבחר: ואווווו, שוב לא יודעת לבחור... מה שבכרטיסישי: טיפה חוצבת בסלע לא מכוח העוצמה, אלא מכוח ההתמדה חמין, טשועלנט או סחנה: חמין השלם/השלימי: "בלי...אין לי חיים" מחשב/אינטרנט השלם/השלימי: "אין לי..." זמןןןןןןןןן (זה בעצם דודו, לא?) כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: מתחלף, אני אוהבת לעוות שמות- בוביק, בוביקון, נושנושון... וכו' וכו' מנגן ב: אוי, בעברי הרחוק נגנתי על אורגן... לא זוכרת כלום
אייקון אהוב:
כאילו דאאאאאאא חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): נעלה נעלה נעלה נעלה נעלה את הדלת בפני בעלה... קור או חום: קורררררררר ולהתכסות מתחת לפוך!!! גשם או שמש: גשםםםםםםםםםםםם
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): מצורף
כשאהיה גדול אני אהיה...: מדענית... יצור-אופל מועדף: מה? שם שהייתי רוצה להיקרא בו: ריני איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)? חביתה לרב... באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו? available away invisable disconect..... מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה? "שבועיים מראש" חביב! אתה נלחץ ממבחנים ? לא. רק אם אני לא יודעת את החומר ספרים באנגלית - כן או לא? לא...... מילה אהובה (כגון מבצבץ ): סתבי - פריצי סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: פרפר נחמד הרגל מגונה: לא קמה בבוקר- זה מגונה? עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: לנקות, זה במילא יתלכלך...... מה עדיף להיות, נמוך או גבוה? גבוה מה בחיים לא היית לובש/ת? מלא דבריםםםםםם. דברים חשופים יותר מדי... המורדים, כן או לא? לא ממש.... דג - באקווריום או בצלחת? מממ... באקוריום. לעיתים רחוקות בצלחת... סטיגמות זה רע - אבל מה אתה? לפעמים לפעמים בעלת דעות קדומות/סטיגמות. מה מספר המזל שלך, ולמה ? אממ..... 4/8/22 לא יודעת... משהו זוגי... יש לך קמיע? מהו? לא........ פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני? לרב חיוני. לפעמים יכול לעצבןןןןןן כמה שעות אתה במחשב ביום? 12!!!!!!!!!!!! פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל- אני מנהלת
גאה לנהל את פוורם שאקירה חג אהוב- ראש השנה, סוכות, חנוכה, פסח... הקלדה עיוורת - יודע? לא..... השלם: "..... זה השטן!" חמור קופץ בראש...
מה? התחלה או סוף? אמצע... יווווווווו, סיימתי.......

jenni frost

New member
שלי שלי...

שם: כריסטינה גיל: 12 וחצי ניקניים נוכחי באיסקיו: יש לי 2 אייסקיו- באחד Gata Salvaje ובשני The Tide Is High ספר אהוב: בעעעע שונאת לקרוא ספרים
סרט אהוב:מממ... יש כמה:) הדבר השנוא ביותר: לקום בבוקר לבית הספר (פשוט לא סובלת את זה!) הדבר האהוב ביותר:אינטרנט... אין כמוהו!
צבעים אהובים: תכלת ואדום... להקה/זמר אהובה: אטומיק קיטן (הכי הכי), כריסטינה אגילרה, נטליה אוריירו, ואיך לא... שאקירה! סרט דיסני אהוב: ישד המון! חיית מחמד: אוגרייםםםם! אין פשוט חולה עליהם!
מקצוע אהוב: היסטוריההה מקצוע שנוא: ערבית בעעעעעעעע
(ויש לי 95 בו) שיר אהוב: כל השירים של אטומיק קיטן! שיר שנוא:אין בעיקר... פסקול: אין איזשהו שאני אוהבת... המילה הכי ארוכה שאני מכירה: היר כזאת מפלצת שאני לא זוכרת...:( כשמשעמם לי בשיעור: חולמת על הרגע שבו יגמר השיעור הגיהנום הזה... פורומים שאני משתתפת בהם: אטומיק קיטןן, טלנובלות,ושאקירה... איך הגעתי לפורומים של תפוז: לא זוכרת.. חברים בפורומים בתפוז: Shakira Paradisee ויש עוד... משקה אהוב: קולהה טוסט או צנימים: טוסט ממתק אהוב: שוקולד... אוכל אהוב: ספגטי והאוכל של אבאאאא... יאמי! שפה אהובה: כמובן שספרדיתתתת (מדברת שוטף!) הספר האחרון שקראתי: זה היה כל כך מזמן שאני אפילו לא זוכרת:( נושא העבודה האחרון שכתבתי: שורשים (היום) בלי אינטרנט אין לי חיים.. כינוי לאדם שאני דלוקה עליו: אין מישהו שאני דלוקה עליו, יש מישהו שאני מטורפתתת עליו! מנגן ב:
אייקון אהוב: מכירים את הזה שמוציא לשון באייסקיו? אז הוא אהבת חיי בין האייקונים! קור או חום: קורררררר גשם או שמש: ברור שגשם! (בטח כבר הבנתם שאני טיפוס של חורף) תמונה נוכחית בדסטקופ: קמליהה מחתולה פראית..(צירפתי) כשיהיה גדולה אני יהיה: זמרתתת או אישת עסקים וכלכלנית, או... מחשביםם! שם שהייתי רוצה להיקרא בו: אין.. מצב באייסקיו בדרך כלל:אינביסיבל סרט האחרון שראיתי:הסרט האחרון של ריס וויתרספון...אין פשוט חבל על הזמן! נלחצת ממבחנים: תלוי איזה מבחנים... ספרים באנגלית: למה לא? מה עדיף להיות גבוה או נמוך: ברור שגבוה! מה בחיים לא הייתי לובשת:בחיים אני לא אלבש שהם זעווה עליי! המורדים:כן מה המספר המזל שלי:מממ... לא יודעת (כמה שזה מוזר) פלאפון: מצרך חיוני! כמה שעות אני במחשב ביום: לפחות 6! פורום שאני מנהלת או שהייתי רוצה: אין.. ואני לא מגלה איזה הייתי רוצה:( חג אהוב- פסח-חופש הכי ארוך! הקלדה עיוורת: לא.... התחלה או סוף: סוף..

jenni frost

New member
אהה והסטיגמה שלי

משוגעתתת, מטורפתת, מרביצה חזקקקק ומושכת בשערות..

ּHippieּ

New member
תתתשובות שללליייי../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

שם: דנית
ניקניים נוכחי באייסיקיו:" angel with not wings " ספר אהוב: "הכחול האבוד", "אנגוס חוטיני ונשיקות חזתיות[ כל כך לא מה שאתם חושבים
]". סרט אהוב: "ארמגדון" [ברוס וויליס, בן אפלק, איי דו
] הדבר השנוא ביותר, באופן כללי: אנשים שקרנים, לימודים. הדבר האהוב ביותר, באופן כללי: אנשים מתוקים וחכמים ורגישים[
], נסיעות לחו"ל. צבעים אהובים: גווני הכחול והסגול
להקה / זמר אהובה: הרבה
. שאקירה(
), השאניה טאווין, ואברילית
למרות שבזמן האחרון רילי נוטטטט אבריל(
). סרט דיסני / או סתם מצוייר אהוב: דמבו, פיטר פן
[Never Land RuLeZ
], מלך האריות
חיות מחמד: שני כלבים וחתולה סנובה.
מקצוע אהוב: ספורט
מקצוע שנוא: כל השאר
שיר אהוב: וואו.. יש כל כך הרבה
אממ, "I dont wanna close my eyes"- איירוסמית', "your song"- אלטון ג'ון. למרות שאני מעדיפה את החידוש
שיר שנוא: "In Da Club"- של חמישים סנט. גועל.
פסקול: "lose yourself- 8 mile"
המילה הכי ארוכה שאתה מכיר : פיצה דומינוס
מה אתה עושה כשמשעמם לך, בשיעור נניח: מבלבלת את השכל לזה שיושב לידי
פורומים שאתה משתתף בהם: שאניה טאווין[ הצטרפתי לאחרונה ואני גאה בזה
], אופטופיק[
], שאקירה[
], תמונות מצחיקות, קהילת אייסיטי, ועוד כמה שאנ'לא זוכרת ברגעים אלו ממש
80* איך הגעת לפורומים של תפוז: דרך אייסיטי. חברים בפורומים של תפוז: כולםםםם!
משקה אהוב: קוקה קולהההה
[אני יודעתתת שזה מרעיל ת'גוף פיפל, אני אחת מהמכורים
] טוסט או צנים: טוסט
, כאילו, מה יש לחשוב?
, ברור שטוסט.
ממתק אהוב: לוליפופ, פוטרולפ
אוכל אהוב: ג'אנק פוד
שפה אהובה: ספרדית ועברית
הספר / הסיפור האחרון שקראת: "ילדת הגבעות", ספר חמדמד.
נושא העבודה האחרונה שכתבת לביצפר: לא זוכרת
ציטוט נבחר: "שלום, ויתור על אהבת הכוח תמורת כוח האהבה"- נכון ציטוט פשוט מקסים?
חמין, טשועלנט או סחנה: טוסט
. השלם/השלימי: "בלי המשפחה שלי אין לי חיים"
השלם/השלימי: "אין לי שכל"?
כינוי לאדם שאתה דלוק עליו כרגע: אממפפ.. שטועלנט
מנגן ב: באחותי הקטנה
אייקון אהוב: "
", "
", "
", "
", "
", "
" חידוד לשון אהוב (כגון נחש נשך נחש ושאר דברים מסובכים): כושי קטן הלך לגן איזה גן? גן חיות
קור או חום: קור גשם או שמש: גשם
תמונה נוכחית על הדסקטופ (רצוי לצרף ): צורף
כשאהיה גדול אני אהיה...: אני לא סגורה על זה. :| יצור-אופל מועדף: דרקון
שם שהייתי רוצה להיקרא בו: "שמוליק טיאר"
איך אתה אוהב את הביצה שלך? (מקושקשת , קשה , חביתה ...)?: חביתה. באיזה מצב אתה נמצא בד"כ באי סי קיו?: away, online
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? איך הוא היה?: מי הולך היום לקולנוע?
אתה נלחץ ממבחנים ?: לאללה
ספרים באנגלית - כן או לא?: Not?
מילה אהובה (כגון מבצבץ ): טופּלס. [צלילי יודעת
] סדרת-הטלוויזיה-החינוכית המועדפת: סקס והעיר הגדולה.
הרגל מגונה: להוריד גרב אחת ולהישאר עם השניה
עובדה טריוויאלית בלתי-מענינת ובלתי-חשובה: אמא שלי אומרת כרגע:" בואי, אני אעזור לך לסגור את המחשב "
מה עדיף להיות, נמוך או גבוה?: גבוה. מה בחיים לא היית לובש/ת?: בגדים שעשווים מחיות
המורדים, כן או לא?: איי דונט נואו, סוויט בייבי
דג - באקווריום או בצלחת?: ב-א-ק-ו-ו-ר-י-ו-ם. נקודה.
סטיגמות זה רע - אבל מה אתה?: מותק וחמודה וקושקוש ופוציל'ה מוצ'ילה ופריטי גירל
מה מספר המזל שלך, ולמה ?: 3, כי הוא דומה לטוסיק.(
) יש לך קמיע? מהו?: אחותי הקטנה?
פלאפון - נזק לאנושות , או מצרך חיוני?: מצרך חיוני. כמה שעות אתה במחשב ביום?: ממזמן הפסקתי לספור
פורום שאתה מנהל או שהיית רוצה לנהל: פורום למשועממים
חג אהוב: פורים
הקלדה עיוורת - יודע?: ועוד איך. השלם: "זקנים מנומשים זה השטן!"
התחלה או סוף? אמצע.

למעלה