משהו נחמד

פינליש

New member
משהו נחמד ../images/Emo175.gif

נפגשתי היום עם חברות לקפה מתחת לבית באחד מסניפי "הקפה השכונתי". רשת אספרסו בר קינג ג'ורג' פינת בן ציון. אני אוהבת את הבית קפה הזה כי יש לו אחלה אייס מוקה וכי זה יושב במקום עם תצפית מעולה וזה קפה שאימצתי מהיום הראשון שלי בת"א כבר כמה שנים. מסוג בתי הקפה שלא צריך תפריט ונעים גם לבוא אליו לבד. הביקורת שלי היא לא על מה שתינו או אכלנו אלא על פעם שניה שאני זוכה מהם לשירות אדיר. הזמנו פעמים אייס מוקה שמגיע בכוס שרואים בתחתית את השוקולד, יאמי. ואז בשלוק הראשון היה לי חמוץ של החיים! גם חברה שלי שהזמינה את האייס הרגישה בזה אבל לא היה לה ברור מה אמור להיות הטעם, גם אני בתור פעם ראשונה הייתי מתבלבלת. הזעקתי את מנהל המשמרת שהיה גם המלצר שלנו ואמרתי לו את הזוועה. אץ לו ורץ לו וכעבור כמה דקות ואלף התנצלויות הוא הביא לנו משקה חדש ואמר שפשוט השוקולד התקלקל. האמת? קורה. מבחינתי למרות שהיה לי חמוץ בגרון ודי ג'יפה מקובל עלי שקורים כאלה דברים. כשהגיע החשבון ראינו שלא חוייבנו על שתי הכוסות אייס שכול אחת מהן אגב היא 20 ש"ח. האמת? לא נתקלתי בשירות כזה עדיין וזה היה נעים. אולי גם כי הבית קפה הזה הוא מאוד בייתי בשבילי זה היה כל כך מדהים בעיני. כמובן שניגשתי להודות למנהל המשמרת ואמרתי לו שזה בסדר וברור לי שדברים כאלה קורים במשפחות הכי טובות. באחת הפעמים האחרונות שישבנו שם הגברת הראשונה של החבר'ה הבייבי שלנו שפכה לי בטעות את הקפה מיד אחרי שהזמנתי וגם אז קיבלתי מייד כוס חדשה. לי זכורים ימים אחרים בת"א עם שירות אחר. בזמן האחרון ובמסגרת חוויות מתקנות... אני רואה שידרוג עצום בשירות. זהו רק רציתי לשתף.

פינליש

New member
ועוד משהו נחמד טרי מהבוקר ../images/Emo13.gif

לפני שבועיים רכשתי בעבודה ארטיק של נסטלה, משהו עם שוקולד. משהו כנראה נדפק בפס יצור של המקלות או שהארטיק היה מקולקל בחלקו התחתון, אבל הוא היה מסריח !! הטעם עמד לי בגרון כמה שעות. התקשרתי לקו החם של נסטלה והשארתי הודעה. חזרו אלי אחרי אחרי כמה ימים ורשמו את התלונה שלי. הבוקר טרחתי סוף סוף לפנות את הדואר שלי שאותו אני חולקת עם השכן השווה מהדו. וחיכה לי מכתב מנסטלה, סטנדרטי, "אנו עושים כל מאמץ".... ומתנה, שני מארזים של גלידות, לאסוף מאחת מרשתות השיווק. האמת? לא לזה ציפיתי, לא מתממת.... זה היה נורא כייף לראות את תודעת השירות שלהם. בסופ"ש יהיה לי פריזר מלא גלידות
שבוע הבא יהיה לי תחת יותר עגול

liti

New member
ולי קרה לא מזמן

שקניתי פחית מקולקלת של נקטר ספרינג ממכונה שידוע כבעייתית, והתקשרתי לחברה (יפאורה תבורי), וצייני בפני המוקדנית כי איני מעוניינת בפיצוי אלא בתיקון המכונה. לא עבר שבוע וקבלתי מכתב מהחברה ("אנו עושים כל מאמץ..." או משהו בסגנון זה) עם זיכוי לארבעה בקבוקי ספרינג כפיצוי. אז אני חייבת לומר שממש התעצבנתי. מה לא ברור בזה שלקוח מתקשר ומבקש לטפל בתקלה, ובמקום לעדכן אותו על תיקון המכונה שולחים לו פיצוי אותו הוא לא רצה לקבל וציין זאת במפורש? שלא נדבר על זה שעם כל הכבוד, הם באמת חושבים שלאחר המקרה המזעזע שקרה לי, בו קניתי נקטר אפרסקים שהתגלה כבעל טעם של לימון עם בועות וקצף ונאמר לי בפירוש שאם לא אחוש בטוב עלי לגשת לרופא, ארבעה בקבוקי ליטר וחצי הם פיצוי הולם? שירות לקוחות טוב, מבחינתי, הוא שירות בו מאזינים ללקוח ולא מנסים להשתיק אותו על ידי שליחת פיצויים בכל מחיר, וכאן יפאורה תבורי פישלה בגדול. מיותר לציין שאת ארבעת בקבוקי הליטר וחצי אני משאירה בסופר.

ויש כאלה שבכלל לא עונים

הגבר שלי (להזכירכם, רופא בן 30, יענו גבר-גבר) שותה כל בוקר כוס שוקו, ולא סתם כל שוקו, אלא שוקו לבן ולעניין. זכותו. לפני כחצי שנה קרה שברצף של קניות שוקו לבן ולעניין - רובם המכריע התקלקו טרם תאריך התפוגה, ולמרות ששמרנו אותם במקרר עם מלא הכבוד הראוי. התקשרתי פעם אחת למספר המופיע על האריזה, ואין תשובה, פעמיים ושלוש והשארתי הודעה אחרי הודעה אחרי הודעה. הם מעולם לא חזרו אלי. אגב, ההודעה במענה הקולי מדווחת על שעות פעילות שירות הלקוחות, אבל אני תמיד התקשרתי בשעות העבודה וגם אז לא ענו לי... אז מה עדיף ?

הילה, לא יודעת איך זה משפיע עליך

אבל כשה"גבר-גבר" שלי רוצה כוס שוקו, אני נמסה מרב שזה מתוק |אייקון של מתמוגגת| אבל אם נחזור לנושא, זה מאד חצוף לא לענות לקווי שירות וגם נורא נורא נורא כיף לקבל פיצוי.

אני בד"כ פועלת מתוך שינה ב-06:30

אצל הגבר שלי מדובר באקט יומיומי, וכיוון שבשעה 06:45 הוא יוצא לעמל יומו, אז בשעה 06:30 אני מדשדשת לי למטבח, חצי ישנה, מוזגת כוס שוקו ומצטנפת על הספה עם הארץ... בערך חצי שעה אח"כ אני מתעוררת. אז התגובה שלי לעניין- לצערי- היא מאוד פושרת. אבל לזכותי ייאמר שבשנתיים וחצי שאנחנו חיים יחד לא קמתי למזוג שוקו רק פעם-פעמיים, כשהייתי אחרי ניתוח.

ב 06.30 בלילה? ממש לא השעות שלי

וכן (מירב ועמית), אני יודעת שהן יהיו השעות כשיהיו לי ילדים אבל לעתיד הקרוב אילו שעות הלילה המאוחרות
.

Amoureuse

New member
6:30 בלילה זו באמת

אחת הסיבות הרציניות לדחות לנצח את עניין הילדים. אני מעריצה את כל האמהות עלי אדמות. (וגם רופאים שקמים לרפא אותנו באמצע הלילה)

פינליש

New member
אני קמה כל בוקר הרבה לפני ../images/Emo5.gif

התרגליתי. ארבע שנים עבדתי בעיקר משמרות לילה.... היום עדיין השינה שלי דפוקה לאללה אבל יקיצה קלה... רק לקראת סוף השבוע כבר קשה לסחוב בעליה.

adidushim

New member
מזלטוב

תוכלי לפרסם כאן את הטלפון של הקו החם של נסטלה??

פינליש

New member
לא ../images/Emo13.gif

כי הוא הופיע על העטיפה של הארטיק המקולקל
אתה יכול למצוא את המספר על כל מוצר של נסטלה

adidushim

New member
טוב ,נו

בקרוב את כבר בטח תזכרי אותו בע"פ אם תרצי או לא, אחרי שתקלפי את האריזה כל פעם שתגשי למקרר...

פינליש

New member
אז זהו שלא

זה שני מארזים של שני סוגים של קוקילידה זה יותר להתאמן בנשיכות... האוץ'

פינליש

New member
אל תמכרי לי את זה.

אני לא קונה. אני לא נושכת. ואם כן יש לי לפחות חיסון נגד כלבת. את לא חייבת ממי באמת

למעלה