משהו נחמד ששמעתי אתמול:

משהו נחמד ששמעתי אתמול:

"אישה נישאת לגבר - ומצפה, מראש, שהוא ישתנה - והוא....לא משתנה, גבר - מתחתן עם אישה, ומצפה, מראש, שהיא לא תשתנה - והיא....כן משתנה" מה דעתכם ?? שבוע טוב לכווולללם זיו

opopopop

New member
איפשהו

נראה לי שכולנו בתחילת היחסים רואים את הצד היפה. לא בגלל שבן הזוג מסתיר. בגלל שאנחנו מחפשים את הדברים הטובים. מחפשים את מה שאנחנו רוצים שיהיה באביר החלומות / בנסיכה הקסומה. עד שיום אחד רואים עוד ועוד... החוכמה לא לנסות לשנות. להתאים את מה שרואים למה שרוצים. ואם לא מתאים. מנסים קצת להתאים. ואם לא עוזר. ביי ביי. דניאל

opopopop

New member
עוד משהו זיו

אני כבר פוחד לכתוב לך. כבר זרקו אותי מפורום אחד. אבל אני אזרום. נראה לי את מחפשת קטגוריות. גברים נשים. חוזים.... אבל בעצם את מנסה לשמור על הלב שלך. הנשמה המדממת. לתת ללב שלך סיבות הגיוניות לבגידה. הלב הזה שכל כך נפגע. מחפש הגדרות.שיאפשרו לו להמשיך בדרך. לשרוד. אולי יש הסבר אחר לבגידה ממה שאת חושבת. ולא צריל להבין צריך רק לחיות עם זה. לבל את זה כמו שאת מקבלת את זה שהוא לא מוריד את הקרש באסלה. הוא מוריד? ממש מפחיד. הבגידה. והמשמעות. לכל מי שבוגד. צריך כנראה לראות מה יכול להיות למי שאנחנו אוהבים. ואם אני טועה. קבלי זאת כסטירת לחי ידידותית. שלך, מכל הלב, דניאל

כמה דברים אחרונים אליך opopop

א) אתה טועה - ובגדול. ב) לא אקבל זאת כסטירת לחי ידידותית - כי לא קיים דבר כזה. מי שידידותי - לא נותן סטירות לחי, ומי שנותן סטירות לחי - אינו ידידותי. (בדיוק כשם שלא קיימות מערכות יחסים מקבילות ואיכותיות באותה מידה) ג) ועוד בקשה אחת אליך - אני שמה לב שאתה מנסה בכל כוחך להוציאני משלוותי. ובכן, זה לא יקרה כנראה. אז - בבקשה ממך, תפסיק לנתח אותי, לרחם עליי, או לפרש התנהגותי בדרך זו או אחרת. אתה לא עושה זאת בהצלחה - אז תפסיק לעשות זאת בכלל !!! נ.ב. אני בהחלט מסוגלת להבין מדוע זרקו אותך מפורום אחר. זיו

opopopop

New member
זיו, כן אני

יודע שאני זורק בפרצוף. בלי חשבון. לא עוטף. מצטער חבל לי. במיוחד את שעזרת לי ברגע של חולשה. ועזרת. דניאל.

אטיוד5

Active member
בהחלט נחמד

אם כי היה נכון במידה שווה אם היו משנים כל הוא להיא וכל היא להוא.

למעלה