משהו נחמד לקרוא...

ZAHAV2006

New member
משהו נחמד לקרוא...

הי לכולם... מצאתי את זה ב-Y NET וחשבתי שזה יהיה נחמד להביא לכם לקרוא... · קבלו את העובדה שמשברים הם חלק בלתי נפרד מהחיים. כשאתם נמצאים בלחץ או במצב משבר אמרו לעצמכם שהזמן חולף ואין עמקים ללא פסגות. חפשו את הפסגה הבאה. · צפו את התוצאה החיובית. אם אתם מתכוננים לתוצאה הטובה ביותר, הפעולות שתנקטו יובילו אתכם אליה. · דחו מסרים שליליים לגבי זיקנה. הטלוויזיה והפרסומות נותנות הרגשה שהעולם שייך לצעירים. אל תקנו את זה. ברגע שתהיו מודעים לתרמית שבמסרים האלה תהיו פחות פגיעים. · מצאו דוגמאות לאנשים שהזדקנו בכבוד. פול ניומן לא נותן לגיל לעצור אותו. הוא בן 80 ועדיין נוסע במכוניות מירוץ ומנהל חברת מזון. גם מרתה סטיוארט, בגיל ‭,64‬ עסוקה ומצליחה מתמיד. ראו אותם בדמיונכם בכל פעם שאתם חושבים שזיקנה חוסמת את הדרך להצלחה. · פתחו רשת חברתית איתנה. לחברים יש תפקיד חשוב בהתמודדות עם משברים.

5EDEN50

New member
שלום פורום אני חדשה תוך דפדוף כאן

קראתי על מרתה סטיוארט בגיל 64 עסוקה ומצליחה כזקנה. לידעת הכותב ואחרים שאולי לא יודעים האונברסיטאות מלאות בגילאי 60 וגם שמונים ושמעתי גם גילאיםגבוהים יותר. היום הגיל המבוגר ממלא את זמנו בפעיליות ספרוט חוגים ולימודים ואף בעיסוקים חדשים.. אישית אני לומדת אנגלית ורוקדת ולומדת ריקודי עם ומתכננת תערוכות פיסול ועוד דברים.. אז מי אומר שגיל 64 זה זקנה ?
נאוה.

שבוע טוב חברים../images/Emo140.gif

אז איך הייתה השבת? מזג האויר לא היה כל כך נעים, אז נשארנו בבית, משפחה בכייף. היי EDEN ברוך בואך לביתינו החם, איזה יופי, ריקודיי עם אני מאד אוהבת אבל כבר הרבה זמן לא רקדתי, כעת אני ממש חלודה, זה טוב מאד שאת מעסיקה עצמך, ומי אמר באמת שזה מבוגר מידיי? אבי היום בן 87 שיזכה לחיים ארוכים והוא עדיין מלמד.

tutit1005

New member
שבוע מבורך לכולם../images/Emo140.gif

אכן מזג האויר כרגע סוער ובל למרות הכל השבת היתה מקסימה. מה שלומכם? eden ברוכה הבאה אלינו.. רחלי אשרייך על החלודה..!!!
האם צריך לשמן אותך?את יודעת רעש של הצירים...

5EDEN50

New member
רחל תודה ! איני יודעת בת כמה את?

אך אף פעם לא מאוחר ! בצעירותי הייתי בלהקת הפועל בריקודי עם .ואחר -כך בנים החלו להזמין אותי לריקודים סאלונים ושנים רבות לא רקדתי ריקודי עם. עד שהגיע לשכונה שלי בחיפה מרקיד סבלני ונמרץ והתחלתי לרקוד מהצעד הראשון לפני שנה ואני בת 60+ והיום אני משתלבת בהרקדות ארציות .לדעתי בגיל מבוגר אפשר להתחיל חיים חדשים ! והעיקר לשמור על בריאות ועל חיוך
לילה טוב!

ע ו פ ר ה

New member
זהב שבוע טוב וברוכה הבאה עדן

הבאת לפה משהו מאוד מעודד. ועדן, ברוכה הבאה. הצצתי בעולמות שלך ומאוד אהבתי את הפסלים שלך. ואני חושבת שתפיסת הגיל שלנו היא בראש שלנו. אמא שלי, שתהיה בריאה, בת 76 ומלמדת קשישים רתוקי בית התעמלות. היא עושה עוד דברים וכדי להיפגש איתה אנחנו פותחות יומנים. שיהיה שבוע נפלא באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

5EDEN50

New member
עופרה אני שמחה שראית את הפסלים שלי.

אמת הגיל הינו בראש שלנו ! כל עוד אנחנו מתכננים דברים, מתלהבים שומרים על אופתמיות פוגשים אנשים חדשים אז פשוט כייף לחיות בכווווול גיל
נאוה.

למעלה