משהו נחמד לסופ"ש...

משהו נחמד לסופ"ש...

אמנם עשינו את זה כבר לפני יותר מחצי שנה, אבל בגלל שיש לנו הרבה חברי פורום חדשים, וזה נחמד, החלטתי להעלות את זה שוב. שאלון יהודית! איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? 2. כמלחינה או ככותבת? 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? 4. באלבומים או בהופעות חיות? אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) תהנו

tomerldt

New member
וואי זה היה כיף :)

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? - וידוי! כמובן! סתם... נראה לי ש "ואחר תבוא שלווה" מאוהב בשיר הזה... 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "שיר ללא שם" 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? "עשה שיהיה לי קל" 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "האיש ההוא" 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? "תם עוד לאט נשלם, העולם נרדם..." איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? עם הגיטרה 2. כמלחינה או ככותבת? כמלחינה (למרות שהיא גם כותבת מדהימה) 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? אווי.. קשה.. ב..מופע להקה 4. באלבומים או בהופעות חיות? בהופעות חיות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? "כפרה עליך יהודית!!"
2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? "הפנים שבפנים" 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? למרות שהוא לא מתאים לסיום הופעה כל כך - "פחד" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? "שיר ערש" 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? רוני סופרסטאר
.. - ועכשיו ברצינות - מעניין אותי לשמוע אותה ואת קורין אלאל במופע משותף שלם 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) - הקלטה של דיסק משותף :)

חחח

נראה לי שפעם באמת צעקתי לה את זה בהופעה.. מצד שני צעקתי לה בהופעות כל כך הרבה דברים ככה שבאמת זה ייתכן...

tomerldt

New member
רק עכשיו שמתי לב - תיקון של מה שכתבתי....

5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? "תם עוד לא נשלם, העולם נרדם..." הפריע לי -
הייתי חייב לתקן את זה שבוע טוב לכולם!

אצלי דברים בטח נשארו דומים...

כן, גם אחרי חצי שנה, יש דברים שעדיין יהיו משמחים לעשות. איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אני נדושה, אבל זה אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת - "באהבתנו" 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? "חוזרת"... 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? "ימים טובים". 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? "עשה שיהיה לי קל". 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? את זה כבר אמרתי ואגיד שוב - "אם יהיה זה שנית אל יהיה זה אחרת" איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שרה ומנגנת. 2. כמלחינה או ככותבת? מלחינה. 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? להקה! 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות! אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? "הייתי לבדי ודרכי אבדה לי - ובאת, באת לי בזמן". 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? "עד קצה המסלול" כמו בסיבוב הנהדר ב95. 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? "את הכל אזכור" 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? "תמונה". 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? אבנר גדסי. סתם. כרגע הייתי מאוד רוצה לשמוע אותה עם קובי אפללו, אני חושבת שהקולות שלהם יתחברו מצויין. 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) שתמשיך את המופע של ילדות, או שתמכור לי אותו ואני אמשיך

tomerldt

New member
בקשר לשיר שבחרת לסיום הופעה - גם אני בהתחלה

כתבתי אותו... אבל אחרי זה החלפתי ל"פחד"...

זה כיף שוב

איזה שיר של יהודית... 1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? דרך המשי 2.הייתם רוצים שיושמע בלוויה שלכם? בגן המוקסם 3. יהיה בפסקול הסרט של חייכם? סוף לסיפור 4. אתם מרגישים שנכתב עליכם? סוף לסיפור 5.איזה שורה משיר של יהודית תכתב על הקבר שלכם? די עם המוות הזהץ איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1. שרה ומנגנת על גיטרה, או רק שרה? שירה וגיטרה 2. כמלחינה או ככותבת? מלחינה 3.בהופעות אקוסטיות או במופע להקה? להקה 4. באלבומים או בהופעות חיות? הופעות חיות אם היתה לכם אפשרות... 1. מה הייתם אומרים ליהודית? את מדהימה 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית הייתה עולה לבמה? עכשיו הכל בסדר. שיר הופעות מצוין 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? ציפייה לאושר 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? סוף לסיפור 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? אביתר בנאי 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? לעלות איתה לשיר אחד משותף

ToMeTiN

New member
כדי שהתשובות יהיו שונות מפעם שעברה

וכמחווה לבקשה של מיכלי אענה רק משירים וסיפורים מ"ילדות" (ככה זה כששומעים אותם כל כך הרבה פעמים ברצף:)) איזה שירים של יהודית... 1) בחתונה - "באה המלכה למלך" 2) בהלוויה - "כשדניאל ישן" 3) פסקול בסרט של חיי - "היית ילדה טובה, היית?" 4) נכתב עלי - "משל קטן" 5) שורה משיר שתכתב על הקבר - "אל תצטערו עליה" איך אתם מעדיפים את היהודית שלכם? 1) שרה ומנגנת/שרה - "שתיהן, שתיהן אוהב יותר, גם את זו וגם את זו..." 2) כותבת/מלחינה - כנ"ל, אם ממש ממש מכריחים אז ככותבת 3) אקוסטיות/להקה - אקוסטיות 4) אלבומים/הופעות - הופעות, למרות שבאלבומים יש שירים שאני אוהבת והיא לא שרה בהופעות. אם הייתה לכם אפשרות... 1) אומרים ליהודית - אני בספק אם אצליח להוציא משפט שלם
אולי מילה. "וואו!" 2) תעלה לבמה - "קן לציפור":) 3) תרד מהבמה - "הילדה הכי יפה בגן", גם אם זה לא היה השיר הסוגר בילדות. 4) דואט איתי - אני לא שרה. מה שיהודית תחליט:) 5) תשיר דואט עם מישהו - עופר שלחין, ובלי קשר לילדות - חוה אלברשטיין. 6) בקשה - שתבוא להופיע קרוב ובקרוב היה נחמד, תודה שבוע נעים לכולם

ToMeTiN

New member
../images/Emo9.gif

זה היה או זה או "כי אין הרוח עובד מאומה ואין הרוח פועל פעולה".... :)

1Shir

New member
איזה שיר

1.הייתם רוצים שיושמע בחתונה שלכם? אולי סוף לסיפור למרות האירוניה זה השיר שאני הכי אוהבת ואם לא אז סליחות הכי מתאים אם היתה לכם אפשרות... 1.מה הייתם אומרים ליהודית? שיש לה אנרגיות חיוביות שמשפיעות עליי לטובה, של סבלנות, יש בה משהו מרגיע וטוב 2.אם הייתה לכם אפשרות לקבוע את הפליילסט של ההופעה, עם איזה שיר יהודית היתה עולה לבמה? אהבתי שהיא מתחילה עם "באהבתנו" 3.ועם איזה שיר מסיימת את ההופעה? סליחות 4. אם הייתה לכם אפשרות לשיר איתה דואט, איזה שיר הייתם שרים ביחד? סוף לסיפור 5. אם היתה לכם אפשרות לקבוע עם מי היא תשיר דואט, עם מי זה היה? איתי כאילו? למרות שאני רחוקה מלהיות זמרת 6. אם הייתה לכם אפשרות לבקש מיהודית בקשה אחת- מה הייתם מבקשים? (ילדים, כלבים, שיר, וכו'...) דייט כמובן

למעלה