משהו נורא

rotemika100

New member
משהו נורא

אני בת 16 ממשפחהמסורתית ואבא שלי לא מרשה לנו לצאת עם בנים עד גיל 18. יש לי חבר בן 17.5 בלי שההורים ידעו ואתמול בערב נפגשתי איתו בגינה ציבורית והתנשקנו ואז אבא שלי ירד רגע לאוטו וראה אותנו. הוא בא לגינה תפס אותי ביד וגרר אותי הביתה. הוא צעק עלי כמו מטורף ואמר שאני זונה ומגעילה . ואז אמא שלי באה וצעקה עלי גם ואמרה שלא ככה היא חינכה אותי. ואבא שלי התחיל לצעוק שאני לא בתולה ואמרתי לו שכן. ואני צעקתי עליהם בחזרה ואמרתי שהם פרימיטיביים. אבא שלי התעצבן הוריד את החגורה שלו התיישב על המטיה שלי השכיב אותי על הברכיים שלו הוריד לי את המכנסיים והתחתונים והתחיל להרביץ לי בתחת.נורא כאב לי והרגשתי מושפלת וצרחתי כמו מטורפת.בכיתצי נורא זה כאבים מאד חזקים. אמרתי לו שהוא ישלם על זה ביוקר וזה רק חימם אותו עוד יותר. ואז הוא קרא לשתי האחרות הקטנות שלי ואמר שכדאי שהם ילמדו מה יקרה להם אם יהיה להם חבר . כשהם נכנסו לחדר הוא הרביץ לי עוד יותר חזק בתחת והאחיות שלי היו מבוהלות וצרחו גם. אז הוא אמר לאמא שלי שתבדוק אם אני בתולה. אמא שלי לא רצתה אבל הוא צעק עליה ונורא השתולל ואמא שלי פיסקה לי את הרגליים והתחילה לבדוק לי ואבא שלי עמד שם ורואה הכל וגם האחיות שלי ואז היא אמרה לו שאני בתולה. הוא הביא סבון כביסה והכניס לי לפה כי הפה שלי מלוכלך כי החבר שלי נישק אתי. ואמר לאמא שלי שזה הכל החינוך שלה. ואחר כך אמר שהוא רוצה לראת עם יש עלי היקי והמר לי להוריד את החולצה והראיתי לו שאן שום דבר. ואז הוא אמר לי שבפעם הבאה אם הוא יתפוס אותי עם בחור אני יקבל מכות יותר חזקות וזה עוד כלום. הוא אמר לי לא לצאת מהחדר מאתמול כל הלילה בכיתי ועד עכשיו לא יצאתיוהתחת נורא כואב לי יש לי מלא סימנים כחולים ואדומים. אני ממש פוחדת ומרגישה מושפלת שכל המשפחה שלי ראתה אותי ערומה וחיטטו לי.

נשמע לי SOMTHING
ובגדול ... כל ההודעה הנ"ל נשמעת כמו טרול שמנסה לרכוב על הסטריאוטיפים הדתיים ...
הייתי איתך עד ההפשלה של המכנס והתחתון וכל שהחירטוטים ...

rotemika100

New member
ערס פולני, כיף לך שאתה לא יכול להאמין

אני לצערי מוצאת את עצמי חיה את זה.
לגבי הדת זה ממש לא קשור. כמו שאמרתי אנחנו לא דתיים רקמסורתיים וגם זה לייט.

סמיילי52

New member
זה באמת נשמע נוראי ומביך ...

אני לא יודעת מה הייתי עושה אחריי זה במקומך ..., ואני לא רוצה להכניס לך רעינות לראש .

sharpantie

New member
אם את בת 16

אז של מי הכרטיס בגיל 32. אם מה שכתבת נכון את יכולה להתלונן במשטרה
או באגודה להגנת הילד.

Ein Li SaFek

New member
למי שפתח את השרשור: גמרת כשסיימת לקרוא את זה?

בזמן האחרון יש פה כל מני הזויים
החל מההיא "כבת 17" שאחרי ששכבה עם כמה גברים "גילתה" איך מאוננים ואצה רצה לפורום ללמד פה את הבנות

המשיך עם "מזיין הפופיק" שהסביר שהוא רוצה לאונן ולהחדיר איבר מין לתוך הפופיק של החברה שלו (ואני לא אספר לכם מה הוא סיפר לי בפרטי על האימא שלה...)

ועכשיו, הטרול התורן (אולי אותו אחד) שיש לו בעיות כל כך קשות, שמגרה אותו לא רק לחשוב על בנות 17.5 שמקבלות מכות בתחת ומושפלות על ידי אבא שלהן, אלא הוא גם נהנה רק כשהוא כותב את זה וחושב שאחרים קוראים את השטויות האלה...

אז אני שוב פונה לטרול(ית) - גמרת כשסיימת לקרוא את מה שכתבת?
או שאתה מאונן על המחשבה שמישהו אחר קורא את זה?

כאלה שטויות מטומטמות, לא קראתי כבר לפחות שבוע
הכי גרוע שיש אנשים שבאמת חוטפים מכות
או שמתעללים בהם מינית, והזילות שאתה עושה לזה כדי לספק את עצמך היא מגעילה.

סמיילי52

New member
למה אתם תוקפיים אותה סתם ?

ואם היא באמת בת 16 ?!
ואם באמת מה שקרה הוא באמת קרה וזה קשה לה ?!
סתם לא שופטיים בן אדם ...

Ein Li SaFek

New member
כי הסיפור הזה ספיציפית, הוא לא אמיתי

יש פסיכיים, שעושה להם טוב משום מה לפרסם דברים כאלה הזויים פה, ולא נניח באיזשהו בלוג חינמי שהם יפתחו לבד
למה הם עושים את זה? טוב, זו הסטיה שלהם

למה אנחנו בטוחים שזו עבודה בעיניים?
שזה מזוייף? לא אמיתי?

דקויות, ניואנסים בכתיבה
דברים מסויימים שילדה בת 16 לא תגיד אבל גבר כן
בחירת המילים, הצורה שמשפטים נערכו
והכי חשוב, אני יודע שיש מקרי התעללות מחרידים
הכרתי בנות שנאנסו על ידי האבות שלהן
שעברו התעללות, השפלה

הכתיבה פה לא נועדה לספר ולבקש עזרה - אלא לגרות את הכותב
זה פשוט זועק מהמילים
כמו כן, בחורות שעברו טראומה מדברות בצורה אחרת
מי שמבין בזה מספיק, כל הסימנים ביחד קופצים לו מול העיניים ל "רמאות".

אני מבטיח לך
שאין שום ספק
זה אידיוט שמשתמש בעובדה שיש בנות שעוברות טראומה
אבל - זה לא המקרה הזה.

מסורתי לייט לא היה עושה את זה .. מצטער אבל זה עדיין נשמע לי התעקשות של טרול לתרץ את עצמו ...
אפילו המטורללת האימא טאליבן לא הכניסה סבון לפה של הילדים שלה בשביל "לנקות להם את התועבה" כי ביננו אם היו מכניסים לך אבקת כביסה או סבון כביסה לפה את לא הייתי מדברת איתנו אלה מאושפזת על הרעלת כיבה ...
וזה לא שאני לא מאמין שאין הורים כאלו שרוטים אני רק אומר שאת הגזמת בטירוף עם הסיפור שהאחים גרים עוד ישקלו לתבוע אותך על הפרת זכויות יוצרים

sharpantie

New member
זאדק צודק

את כנראה נרשמת לתפוז במיוחד כדי לכתוב את ההודעה הזו.

למעלה