משהו נורא מצחיק...

adili6

New member
משהו נורא מצחיק...

מתיחה שעשו ל RDA באחד מפרקי סטארגייט (כמובן שלא שודר): http://youtube.com/watch?v=-v9sCo7xZK0 תהנו

kinspirit

New member
זה הקטע המוכר מהפרק Solitudes

שאמנדה טאפינג מקניטה אותו על כך שהוא לא יכול להוציא אותם משם ואומרת שהיא תקועה בקרחון עם מקגיוור

adili6

New member
זה הדבר היחיד שלא הבנתי שם..

מה זה "מקגאג'ט"? זה סתם משהו שהיא המציאה או שזה באמת מילה?

אני אסביר

גאדג'ט = gadget... כלומר "חפיץ" (ככה זה בעברית, נשבעת).. ואני בטוחה שאת יודעת מה זה... מק = Mc - תחילית שמו של "מקגייור"... היא פשט חירה את 2 הדברים ביחד כדי ליצור מילה אשר כביכול מייצגת את RDA שהוא כאמור, מקגייור... יענו מה שהיא רצתה להגיד כאן זה "אתה יכול ליצור פצצה מכל פיפס... לצאת מכל מצב סבוך בעזרת שטויות שאתה מוצא בסביבתך... יש לך כושר המצאה גבוה וחשיבה מהירה.... - בתור מקגייוור.... ועכשיו מה?? לא תוציא אותנו מהקרחון??" שימי לב שהיא אומרת McUseless.. היא פשוט צוחקת על תחילית ה Mc של השם של מקגייוור, זה הכול

adili6

New member
כן כן....

את זה הבנתי...הדבר היחיד שלא הבנתי זה את ה"MacGadget" Macgyver=מקגיוור NacGimic=משהו עם גימיק MacGadget= ת'אמת שעוד לא הבנתי מהזה אומר...
ו- MacUseless=כמובן מק'לא-שימושי

subatoi

New member
גדג'ט זה פטנט, בפשטות.

כיום זה מתאר כל מיני מכשירים טכניים קטנים וחדשים (אייפוד, פאלם וכל המשפחה של הדברים האלה), אבל תכל'ס זה כל דבר שאפשר לקרוא לו פטנט מסוים. בקיצור - מקגייוור, נו

subatoi

New member
ואיך אפשר שלא להזכיר את (נ.ב.)

אינספקטור גדג'ט גיבור ילדותנו הרחוקה בערוץ המזה"ת, שגדל אח"כ להיות חוש-חש הבלש בעל השם המזעזע בעולם. זה בטח מסביר מה זה גדג'ט

adili6

New member
"פטנט" איי איי איי

כמה סמלי עבורמקגיוור.... תודה רבה "תמיד אני"

אה... בבקשה... (למרות שסקובי הוא זה שענה לך

בסוף...
) תמיד שמחה לקחת את הקרדיטים שמגיעים לסקובי

עליס1

New member
יש בעיה ב-youtube כרגע אבל גם אני מצטרפת ל..

להמלצה שווה צפייה !

aשרון

New member
היי , איזה קטע ענק.............

אבל הקדמתי את כולכם בעניין, כבר שמתי את הקטע בדף שלי בפייסבוק לפני שלוש שבועות. מה שאומר שזה אחד הקטעיםפ המעולים שיצאו להם והקטע הזה מככב בטירטוף ביוטיוב בנוגע לסארגייט .

kinspirit

New member
ואם כבר דיברנו על יוטוב (דיויד הולט)

מתברר שלבחור המופרע הזה יש פינת יוטוב משלו אליה הוא מעלה קטעים שהוא מצלם לבדו. יש כמה קטעים הסטריים כמו זה, והתגובה אליו. שימו לב כי בקטעים שמכונים "My favorite atlantis lines" הוא מדבר על קטעים מעונה 4 של אטלנטיס אז בזהירות עם זה למי שלא ראה עדיין. מתה עליו

adili6

New member
../images/Emo58.gifלמקרה שעוד לא ראיתם את"reunion"

לכל המעוניין או הלא מעוניין... אני אישית לא ראיתי אטלנטיס ואני לא חושבת שאני גם אראה אבל לא מזמן-מתי שב-SG-1 שידרו את הפרק "הפרד ומשול" (--> הפרק שבו סם וג'ק מגלים סוף סוף שהם אוהבים אחד את השני)- נכנסתי לויקיפדיה כדי לבדוק אם בכלל כתוב משהו על הסדרה ועל הדמויות והתפתחותן במהלך הסדרה ראיתי שכתוב... וגם ראיתי שכתוב על ה"lovelife" של סם והיה כתוב בפרק מסוים בעונה הרביעית של אטלנטיס שנקרא reunion סם עוברת דירה וכשהיא unpackes את הדברים שלה רואים בצורה חד משמעית ובלתי ניתנת לערעור תמונה של ג'ק!!! יששש!!! סם וג'ק ביחד...בטוח...אחרת למה שתהיה לה תמונה שלו? מגעגועים? טוב אני בטוחה שהיא מתגעגעת שם לטיאלק ו"קאם" ודניאל...yet אין לה תמונה שלהם.. SAM LOVES JACK AND THEY WILL BE TOGETHER FOR EVER AND ALWAYS!!!

למעלה