משהו נוראי

Aeona

New member
משהו נוראי

אתמול בדרך הביתה מהבסיס סתם חשבתי על הקבר של סבתא שלי ועל האחים שלה.. 5 שעות לאחר מכן, קרה הדבר הנוראי מכל, אח שלה שמאוד מאוד אהבתי, שהייתי רואה כמעט פעמיים בשבוע שהיה כמו סבא בשבילי נפטר מדום לב. לפני שבועיים בערך חשבתי בהקיץ על מה יקרה אם הוא ימות, ואז אמרתי לעצמי להפסיק לחשוב דברים שליליים, במיוחד שהוא צעיר יחסית, רק בן 65! זה דבר קשה ביותר..בחיים לא חלמתי שאני יצטרך לחוות בזמן הקרוב את מה שחשבתי שעלול לקרות. לכל הספקנים שבינכם, רק שתדעו שיש כוח, משהו שקובע לנו ומניע אותנו..אני חוויתי את זה בעצמי וקיבלתי את התשובה לשאלה שחיפשתי כל החיים שלי, משהו קיים אצל בני האדם-ויש אלוהים! (או כוח עליון או כל מילה יפה אחרת שתגדירו).

Aeona

New member
מסקנה שלי

אני לא מאשימה את עצמי במוות שלו, אבל אני לא מבינה למה זה קרה לי.. למה הייתי צריכה לחוות את הסיוט הזה!!! מה שאני מתכוונת זה שיש דברים שפשוט נראים מתוכננים בעיניי, שאי אפשר ללכת נגדם..ובזה אני מאשימה את עצמי, הרגשתי שמשהו רע, כמו שSMALLING אומר שזו אינטואיציה- שבסופו של דבר השאירה בי תחושת פספוס, אפשר היה לעשות משהו.. אולי זה נשמע טיפשי כי בחיים אף אחד לא יבוא ויספר על התחושות או ההתגלויות שחווה אבל אני מרגישה שהיתה לי הזדמנות, ולא עשיתי כלום. אני חושבת שהאינטואיציה הזו לא הופיעה לי פתאום, כי זה אוסף של כמה חוויות שקרו לי והוכיחו לי, ותקרא לאלוהים בכל שם שאתה רוצה, "אמא אדמה", בודהא, ישו,אשתורת, בעל.. בסופו של דבר הוא קיים!

smallnig

New member
כנסי

א. אין אלוהים ב. מה שקרה פשוט, אינטואיציה.. המחשבות לא באות סתם מהראש.

אני חושבת שאתה צריך להתייחס אל זה

בצורה יותר חיובית ובעצם להבין שרמזו לך על כך ולא בהכרח יכלת לשנות זאת פשוט זה מעודד לדעת שהכינו אותך מראש (שבועיים...) על מנת שתקבל זאת ביתר קלות.
לינוי

smallnig

New member
"רמזו לך" ?

למה לייחס כל דבר למישהו מה"עולם הבא"? זה פשוט מאוד סוג של אינטואיציה מאוד מפותחת שלה, האירועה שהיה עומד לקרות היה מאוד רגשי ומאוד " ייחודי " לAEONA אז המוח שלה קיבל רמזים אבל הם לא הגיעו ממישהו או ממשהו אלא מ עצמה

Aeona

New member
מהי התגלות?

התגלות למיטב ידיעתי זו אזהרה או סימן שאני מקבלת מהשמיים, אבל איך אתה יודעים וקובעים שזו אינטואיציה?! זה נשמע לי די אבסורד שזה אינטואיציה, כי בתת מודע שלי אני כן ידעתי על מה שהולך לקרות, ואני התכחשתי ואמרתי לעצמי להפסיק לדמיין דברים כאלה, אבל איכשהו הם הופיעו פעמיים!

smallnig

New member
נו באמת

זה שהתחכשת זה לא אומר שאת שולטת על התת מודע שלך, הוא בוחר אם להראות לך או לא - זה בלתי אפשרי לשלוט בו . ושנית איזה אות משמיים? ממי מאלוהים?

Aeona

New member
אני יודעת מה ראיתי

אות משמיים זה מה שראיתי שהוא הולך למות, שאגב המוות שלו היה בלתי צפוי לחלוטין

למעלה