משהו נגד השיעמום!!!!

**sivan**

New member
משהו נגד השיעמום!!!!

כדיי שלא נשתעמם שכל אחד ירשום 5 דברים מעניינים לא יותר שהוא עשה בחופש o.k
סיון

**sivan**

New member
o.k אז אני אתחיל

1) נסעתי לאילת - והיה סבבה!!!
2)ישנתי שבוע אצל חברה שלי שגרה רחוק ממני - אחלה 3)שמרתי על אחותי - boring
4)הייתי בהופעה של שרית חדד - נחמד , לא משהו
5)הייתי בספארי ברמת-גן - המלצה אל תלכו בקיץ חום אימים

**sivan**

New member
אחלה

אבל זה לא שהלכתי בשביל ההופעה פשוט זה הופעות שראש העיר אירגן (יעאני בחינם)כאילו נראה לך שאני אשלם בשביל לראות אותה מספיק לי דיסק סיון

הכריש...

New member
אגב לא שאלתי מאיפה את בארץ...

אם את לא יכולה לרשום פה אז במייל זה בסדר...

הכריש...

New member
סבבה...

אנחנו לא רחוקים רשמתי לך בהודעה הקודמת שלך את המייל שלי אז...

5 דברים?? טוב.

1. נסעתי לייון 2. ישנו אצלי חברות ושכרנו סרטים. 3. עשיתי שפוינג.. עם חברות 4. אכלתי כמאת כל שבוע לברוגר ראנץ. 5. דיברתי בצט. עם זה לא מעניין אז מה כן?

MiToOsH

New member
מממממממ.........

1. הייתי בשוויץ. 2. הייתי בטבריה (יש סיכוי שאני יהיה שוב - הפעם עם חברות). 3. קניתי בגדים. 4. הייתי בים מיליון פעם (גם בשביל המים וגם בשביל סתם לשבת ולהיות שם - זה וזה מומלץ!). 5. השלמתי את כל השעות שינה שלא ישנתי בזמן שלמדתי. עמיתו´ש.

מאוהבת!

New member
אממממממ

5 דברים! לישון נחשב?..... 1) טסתי לקניה.... 2) הייתי בסופרלנד 3) די ביאסתם אותי! לחשוב שזה מה שעשיתי כל החופש!!!

charmingirl

New member
אני עשיתי שלושה דברים ממה שאמרת

אני רוצה לספר לך משהו! תתנתקי... לא שזה כזה חשוב... אבל... עדין... love u עדי

**sivan**

New member
אני עשיתי ארבעה דברים ממה שהיא אמרה

הכל חוץ מעגיל בטבור כי אם אני אעשה עגיל בטבור אבא שלי יחנוק אותי ומה זה יחנוק יהרוג אותי חוץ מזה שגם ככה לא הייתי עושה כי זה מה זה מפחיד!!!

**sivan**

New member
מי המטומטמת ש........

הציעה את הרעיון הדבילי לרשום 5 דברים שעשינו בקיץ? אופס...........זאת הייתי אני !!! פפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני שרוטה אומרת לכם שרוטה

Linkina

New member
חמש דברים בחופש הא?....

אם חמש אז חמש תקבלי : 1. נסעתי לאחלת וכמובן המקום שורץ חתיכים למיניהם! 2. נסעתי לצפון ואני וחברה שלי התחלנו עם שניי תיירים מלונדון...! 3. קרעתי את התחת בחדר כושר כמו תמיד 4. התנחלו אצלי גדוד חברות לפני כמה ימים והעירו את כל השכונה... 5. אחרון אך לא פחות חשוב, אלא בדיוק ההפך!: השגתי סוף סוף חבר!!!

למעלה