משהו מתוק!

ERerERotem

New member
משהו מתוק! ../images/Emo13.gif

ראיתי היום בבוקר די מוקדם חברים, וזה היה שני פרקים ברצף. הפרקים שג´ואי מתאהב באורסולה וכ´ו וכ´ו... ובפרק השני של זה רייצ´ל מעקמת את הקרסול, והולכת לבית חולים. שם היא ומוניקה פוגשות את מי? את נוח ווילי ואת ג´ורג´ קלוני בכבודם ובעצמם. זה היה פרק כ"כ יפה ומבריק. הייתם צריכים לראות, אני בוהה במסך כמו לא יודעת מה ואף אחד מסביבי לא מבין מה קורה לי. חחחחחח... זה הפרק שבו רייצ´ל משתמשת בביטוח של מוניקה כי לה אין. אז מוניקה והיא מחליפות תפקידים ואומרות לשני החתיכים (שמוזמנים אליהן לדירה) שרייצ´ל היא מוניקה וההפך. וזה כ"כ מצחיק כי בשלב מסוים הן כועסות אחת על השנייה. ומתחילות להגיד דברים נוראיים אחת על השנייה. כמו למשל : רייצ´ל (שמשחקת את מוניקה כאילו): "אתם יודעים, כשהייתי בתיכון הייתי כזאת פרה...." ונוח וג´ורג´לא ידעו מה לעשות הן ראו שתי בנות שלא מפסיקות לרדת על עצמן. אז הם לקחו לגימה ארוכה בבת אחת של יין. ושרדו. נוח נראה שם כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ" טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההה! והוא חייך. והיה מתוקי! טוב, זה כל מה שהיה לי לספר. ביי.

Kettercat

New member
אני אוהבת את הפרק הזה! ../images/Emo13.gif

פרק קורע! ממש יפה..... רק חבל שכל יום שבת אני קמה מאוחר מידי כדי לראות חברים בבוקר

למעלה