משהו משעשע

what212

New member
משהו משעשע

יכול להיות שזה רק אני אבל יש משהו סקסי בקילט (חצאית סקוטית) השנה החלטתי להתחפש לסקוטי ומצאתי את זה בדרך

ז י ק ו

New member
בהחלט יש משהו סקסי בחצאית סקוטית

אבל התמונה שצירפת זה בוקסר.. כאילו יש הבדל בין חצאית סקוטית אמיתית לבין בוקסר סקוטי השאלה איך אתה מעדיך את הגברים שלך !? (עם בוקסר, עם טנגה או שמא עם חצאית ?!) שים תמונה, מעניין לראות אותך עם חצאית

what212

New member
טוב, תשמע... תראה...

נכון זה רק בוקסר, קיוויתי לראות איזה הדגמה של סקוטי... אבל זה מאתר של לבוש סקוטי, עשיתי טיפה מחקר בשביל התחפושת
התמונה תגיע בקרוב.... אל תדאג
אני מעדיף את הגברים שלי בלי כלום
סליחה על הבורות, מזה טנגה או שאולי התכוונת לטוגה?

what212

New member
האמת היא...

שראיתי אותם ממש מזמן, כבר קצת יצא לי לשכוח מהם... בכל אופן אף פעם לא ידעתי שככה קוראים להם
אני לא ממש מת עליהם

ז י ק ו

New member
חצאית סקוטית

בדוק, הגברים שלובשים את החצאית בסקוטלנד ובאנגליה לובשים את זה ללא תחתונים. לי ולשובבי יצא לראות קבוצה של סקוטים בפריז, בטמפ' של 13254- מעלות בחוץ והם לובשים חצאיות עם תחתוני בוקסר מתחת ועם גרביים עד לברך. היה חוויה... מה שלא הבנתי זה איך לא עומד להם מהחיכוך של הבד צמר הזה בבולבול ?!

what212

New member
אוקיי

טוב שאתה לא חושב כל הזמן על חיכוך של דברים (לא שאני אומר שזה רע) פשוט נזכרתי שאמרת לי שחשבת על פירסינג בפיטמה וזה היה אחד השיקולים למה לא לעשות...החיכוך של הפיטמה
אבל אתה מכיר אותי, הקור זה לא מה שמפריע לי... אולי לך זה טיפה מפריע... לקח לך איזה שבוע להפשיר...

ז י ק ו

New member
אכן עלית עלי

יש לי בעיות עם חיכוכים וקור.. אני עובד על זה, הפירסינג כבר מאחורי

what212

New member
השאלה היא...

איך זה בדיוק מאחוריך? עשית ולא עדכנת פה אף אחד או שלא עשית... קח את הזמן...

ז י ק ו

New member
שומר על זכות השתיקה

עשיתי כמה דברים... מי שצריך לדעת יודע, ראה והרגיש

what212

New member
בנימה אופטימית זו...

נסיים לפני שיהיה פה איזה לינץ'
העיקר שאתה נהנה

למעלה