משהו משעשע

Moledet972

New member
לא רע. יש דברים יותר משעשעים.

כמו לחסל מחבלים בעזה...(ע"י מסוקים כמובן, אבל לא רק).

iKilledKenny

New member
יש עוד דברים משעשעים

שאולי ישעשעו חלק מאנשי הפורום אבל הם ללא ספק שיעשעו אותי!!!

EverMan

New member
כמובן שזה ישעשע אותך

זה מטיף לשנאת העם שלך , אז למה שזה לא ישעשע אותך ?!

EverMan

New member
זה מרמז

שהשמאל חצי מהעם שלך , הוא זה שהביא את הטרור לעולם. כך זה מטיף לשנאת העם שלך.

iKilledKenny

New member
מה?!

א. זה מרמז על כך שהשמאל פשוט תמים! ב. זה מרמז שהפלשתינאים מנצלים את תמימותו של השמאל. ג. כיום השמאל כבר לא חצי מעם. ד. אני לא שונאת שמאלנים ואפילו כמה מחברי הטובים הם שמאלנים.

EverMan

New member
מה מה ?!

זה מרמז שפרס וביילין הולידו את הטרור בצורת ערפאת עם הפצצה ! ותתפלאי - השמאל הוא הרבה יותר מחצי מהעם ,הוא תמיד היה ותמיד יהיה. השמאל בעם הזה כל כך מוחדר עמוק שאי אפשר להוציא אותו !

SAtAnic Soul

New member
אה כן, פשוש? חצי מהעם?

נא לא להחמיץ- ענבר בנסיונותיו הנואשים לשכנע את עצמו שהיום השמאל הוא חצי מהעם!

EverMan

New member
אל נא תתן לסקרים להטעות אותך

כמו אלו שמראים ש60% רוצים לפנות התנחלויות ו70% תומכים במתן אוטונומיה מלאה לפלשתינאים מסוג זה או אחר... 50% חושבים שצריך לדבר עם הפלשתינאים... אם אלו לא דעות של השמאל - איני יודע מה כן.

iKilledKenny

New member
או קיי נניח.....

אבל מאיפה בדיוק הבאת את הסקרים האלה?? אני דורשת מקורות!!

EverMan

New member
מעריב , ידיעות ...

אין לי את העיתונים ביד , יש לי נטיה לא לשמור עיתונים בני חודש חודשיים משום מה... את דורשת מקורות : חופשי על הבר ! חפשי בארכיון מעריב.

EverMan

New member
אל נא תתן לסקרים להטעות אותך !

כמו אלו שמראים ש60% רוצים לפנות התנחלויות ו70% תומכים במתן אוטונומיה מלאה לפלשתינאים מסוג זה או אחר... 50% חושבים שצריך לדבר עם הפלשתינאים... אם אלו לא דעות של השמאל - איני יודע מה כן. וזה רק במישור המדיני .. במישור החברתי-כלכלי ... הרוב הכמעט מוחלט פה שמאל !

SAtAnic Soul

New member
אה,

ומולדת לא תומכת במתן אוטונומיה מלאה לפלסטינים? מולדת לא חושבת שצריך לדבר עם הפלסטינים? אלו לא דעות של שמאל, אלו דעות של אנשים שרוצים שלום, שקט ובטחון, ואתם מרמים את אותם אנשים בכך שאתם גורמים להם להאמין שברגע שניסוג- פתאום הפלסטינים יפסיקו לשנוא אותנו, והכל יהיה סבבי-בבי. כולנו רוצים לדבר עם הפלסטינים. כולנו רוצים שלום. אבל הצד השני? הצד השני בשלו: טרור, טרור וטרור. ובמצב הזה- לא נוותר. מול טרור- נגיב בחריפות. בלי להגן על האוייב, בלי להזהר עליו, בלי להשתמש בסיסמאות "לא נרד לרמה שלהם", סיסמאות שעובדות כ"כ יפה בגן ובכיתה א´ מקסימום, אבל לא מתאימות למצב כיום במזה"ת.

EverMan

New member
תגיד דמגוג קטן

מישהו פה דיבר בכלל על נסיגה ??? ולא מולדת לא רוצה לתת להם אוטונומיה ! בטח לא בגבולות שהם חייהם בהם וזכותם לקבל. ולא , מולדת לא חושבת שצריך לדבר איתם , היא חושבת שהם חיות שאפשר להעיף כרצונם. אתה מדבר עם טרוריסטים ? לא ! אתה מדבר עם העם שם ! במקום להשתמש בהיגיון ובלב , אתה משתמש בידיים ובאלימות. אולי כדי שתקשיב למלאך הקטן על הכתף ולא לשטן שבוהה בך דרך המראה !

SAtAnic Soul

New member
ואני עוד מקלל במילים נקיות?...

תפסיק כבר לקרקר "דמגוג" בכל הזדמנות, אין כאן קשר בכלל! מולדת רוצה לתת להם אוטונומיה, אבל לא כאן. לא, לא זכותם לקבל את השטח הזה. ואם תמשיך לשאול אותם אם מותר לך לשבת כאן או לא, תשאר בלי שטח בכלל לא, מולדת לא חושבת שהם חיות, ממש לא. מולדת בעד טרנספר מרצון , וכן , קיים כזה דבר, ערבים רבים מוכנים לדבר כזה, אז אתה לא תהיה זה שיקפוץ ויקבע במקומם אם הם רוצים את זה או לא אני משתמש בהגיון ובלב, אך להבדיל ממך, אכפת לי מהעם שלי ולא מעמים אחרים שמנסים לשחוט אותי. תקרא לי גזען? אלים? לא אינטלגנט? whatever. כבר מזמן הפסקתי להקשיב להתלהמויות שלך.

EverMan

New member
מדבר על התלהמויות

מי שלא תהיה , ממך עוד לא קראתי פה דבר שהוא לא התלהות. לכן תרסן עצמך , תירגע ואז תחשוב על לחזור.

למעלה