משהו מריח לא טוב בפרק ההחזרה

wranger

New member
משהו מריח לא טוב בפרק ההחזרה

אני לא מדבר על האם ההחזרה של סלמה ראויה או לא, או האם נעשתה בלחץ הצופים או וואטאבר.
אני מדבר על העובדה שמיכל אנסקי לבשה את אותה שמלה מחרידה גם בפרק ההדחה (שבו שי הודח), גם במהלך ההתייעצות המתישה עם שאר השופטים לגבי המועמדים להחזרה וגם במהלך ההכרזה על שובה של סלמה לתכנית.

שמעבר לחוש אופנתי מפוקפק, זה מעיד לדעתי על פברוק על עניין ההתייעצות של השופטים, כלומר תומך בדעה שסלמה הוחזרה כי השופטים הבינו שטעו (אבל כנראה שלא רצו להודות בזה אז זייפו "התייעצות"). אני מודה שלא הסתכלתי על הבגדים של שאר השופטים (היי, אני גבר, בשבילי רק מיכל נמצאת שם), אבל לא יהיה מופרך לשער שגם הם לבשו אותו דבר בכל שלוש הסצינות שתיארתי לעיל.
כלומר כל האירועים הללו קרו באותו יום צילום.
כלומר לכאורה הם הדיחו את שי, התייעצו והחליטו על סלמה, ואז שלחו מונית כדי להביא אותה מכפר קאסם, ואיזה יופי שהיא במקרה הייתה פנויה, לא בעבודה או משהו, ובאה מיד.
או, לחלופין, הם הדיחו את שי, התייעצו בזמן שכל המועמדים להדחה ממתינים בחדר סמוך - כולל שלי, ויקי וכו' - ואז קראו רק לסלמה לחזור.
או, לחלופין, ומה שנראה בעיני הכי הגיוני - החליטו מראש להחזיר את סלמה, הביאו אותה מראש, ביימו את ההתייעצות (המתישה, כבר ציינתי?) - והכניסו אותה לחדר.

או שמיכל אנסקי פשוט מאוד אוהבת את השמלה המזעזעת ההיא. גם אפשרות.

Bloodless

New member
אז בדקתי ו...

כולם לבשו בדיוק את אותם הבגדים. זה הכל קרה באותו היום. באמת מתמיה.

Haad Yao

New member
או קיי. העובדה שפרק ההתייעצות

ופרק ההכרזה על חזרתה של סלמה צולם באותו יום, מובנת. העובדה שזה קרה באותו יום שבו שי הודח... טוב אני מניחה שהחזרת מועמד לתכנית הייתה מתוכננת מראש. אני אפילו מניחה שהיה מתוכנן מראש להחזיר את סלמה (רוב הסיכויים, בגלל שהבינו שיש לה רייטינג ולא בגלל שהם התייסרו בלילות שלא עזרו לה עם המדחום), וגם עם זה אפשר לחיות בעולם הריאליטי. השאלה שקצת יותר מטרידה אותי - האם החליטו להדיח את שי לפני שבדקו את המנות של התחרות האחרונה, סתם כי החליטו כי הוא לא מביא מספיק קהל או משהו בסגנון (וזה כבר ממש מגעיל). הרי פרק ההתייעצות היה כתוב ומבוים, כך זה נראה לפחות (כל שופט לעס את הטקסט שלו בצורה מאוד עקבית).

יש לי תמיד הרגשה שמשרד ההפקות אומרים לשופטים על מי חייבים עדיין לשמור, ומי מיצה את עצמו. כך יוצא שמנות פושרות זוכות פתאום לגלגולי עיניים או לפרץ סיפורי נוסטלגיה על משפחתה הענייה של מיכל בבולגריה (שמתי לב שהיא לא מסוגלת לשקר שמנה איומה היא מעולה, אז היא מתחילה לספר סיפורים מרגשים כדי לכפר על זה), ומנה סבירה אבל לא מושלמת של מתמודד חזק מאוד נקטלת כאילו היא הגיש להם חולדה מתה.

wranger

New member
אני דווקא נוטה להאמין לשופטים כשהם שופטים

דהיינו, כשהם טועמים את המנות ומחווים דעה - אני מאמין שהם מדברים מליבם. לכן אני משוכנע שההדחה של שי הייתה אמיתית ושהמנה שלו הייתה הכי פחות מוצלחת באותה משימה.
אבל פרק ההחזרה לא היה שיפוט, אלא משחק - acting - ולכן אני לא מאמין שהם באמת חשבו אפילו לרגע להחזיר את איתי או ויקי, אלא שסלמה ישבה מהבוקר מאחורי הקלעים וחיכתה לקיו להיכנס לסט.

Bloodless

New member
וגם בפרק הזה,

הם עדיין לובשים את אותם בגדים.

אני בעיקר מרחמת על המתמודדים שעברו את כל זה ביום אחד.

Haad Yao

New member
את צודקת

נראה לי שמתעללים במתמודדים כדי לחסוך בעלויות ההפקה... גם לשופטים לא קל, אבל הם מרוויחים המון בשביל זה.

בכל זאת זו תוכנית טלוזיה

ויש סיכוי שעשו את חלק מהדיונים האלה עוד לפני המצלמה
הגיוני שהם לא החליטו על דעת עצמם על חזרה מהדחה
ואז צילמו ..
לי היה מוזר שלא היתה תחרות בישול אמיתית בין המודחים אלא פרק שלם של זיוני שכל של השופטים...(פרדון מיי פרנץ')

Bloodless

New member

ואוו, איזה חוש לעלות על דבר כזה...

בלעדייך לא הייתי שם לב לזה.
אני חוושבת שיש אמת בדברייך, הייתה כאן איזושהי עריכה מכוונת. זה הורגש בפרק שלא באמת אמר משהו חוץ מההחזרה, ובעיקר אחרי מה שכתבת על התלבושות זה מחזק את זה... אבל מבחינתי לפחות כל האמצעים כשרים כי מאוד רציתי שסלמה תחזור.
אבל כן, מאוד לא מובן לי למה שי הודח. לטעמי הוא בין המתמודדים החזקים ביותר בנבחרת...

wranger

New member
זה לא חוש, זו צפייה ביקורתית

ואגב, כולם שמו לב שגם היום מיכל אנסקי לבשה את אותה שמלה(?) משונה? זו כבר תכנית שלישית ברציפות, והמשמעות - זה עדיין אותו יום צילום. כלומר שי ככל הנראה ישב בצד וצפה בבני מודח...

למעלה