משהו מצחיק

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo7.gif

אני לא יודעת אם לצחוק או לבכות...
(אבל בתמונה הראשונה עם השיער השחור היא יצאה כוסייייתתתתתתתתתתתתת!!!!111אחדאחדשתיים. ממש מזכירה לי אימו.)

avivs

New member
אחלה תמונות!

ממש אהבתי. הן לא העטיפה של האלבום, אומנם, אבל כנראה שהעטיפה תהיה באותו הסגנון.

behappy

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי וייזמיר!!! בבלונד היא נראית כמו דראג ובשתי האחרות היא נראית באמת כמו איזה אימו!! די נו
כיחס

חחחח אבל בבלונד יש לה מצלמה ביד

היא נראית כאילו היא בדרך למפגש ישראבלוג.
ואני מאוד מאוכזבת שהיא לא הצטלמה מניקה את התרנגולתתת

behappy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא הייתה יכולה להצטלם כולה נוטפת דם אם היא אכן הייתה מניקה אותה!!

טוב.

אני ונועה כמובן ראינו ובכינו עוד אתמול בערב (מי אתם חושבים שאמר שהיא כוסית עם השחור
). וגם סיכמנו שזה יותר מדי מזכיר את SLG, ושעדיף לא להסתכל על זה שוב לעולם
.

noosh

New member
את צוחקת עליי?

Time, Enjoy The Silence, I'm Not In Love? אני אוהבת את SLG, אני פשוט לא אוהבת את העטיפות שלו. הלוואי והאלבום הזה יישמע כמו SLG, זה עדיף על פני אלבום שיישמע כמו מדונה...

אני לא אוהבת את אנג'וי דה סיילנס

לא יודעת למה. וTIME גם טוב. אבל עדיין, בכלל לא הצלחתי להתחבר לאלבום הזה. והעטיפה שלו מזה מכוערת
.

noosh

New member
כן, במקרה יש לי עכשיו את העטיפה של

UTP מול העיניים, את העטיפה האחורית, והיא פשוט כ"כ יפה שם. בלי משחקי איפור, בלי פיאות, בלי מבטים למצלמה. פשוט היא, וזה כל כך יפה. (ומצרפת
)

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כ"כ יפה!!! אוח. וסליחה, באמת, IM NOT INLOVE שליטה כאילו?? וטיימ! [על השאר אני פשוט לא אגיב, תעמידו פנים שלא הייתי פה.
. !!!]

avivs

New member
נכון. אלבום מופתי.

היא הפכה כל אחד מהשירים שם לשלה. הפקה גאונית, בחירת שירים חכמה, והקול שלה נשמע מושלם. לשמוע את האלבום הזה כשאתה לבד בחושך זה חוויה לא מהעולם הזה. הוא מטריד, הוא כבד, הוא מאתגר. הלוואי שהאלבום החדש יתקרב אליו, למרות שקשה לי לקשר בין אלבום עם פן יותר רוקיסטי לבין SLG. נחיה ונראה.

למעלה