משהו מצחיק אמנם זה קצת אכזרי אבל עדיין אני חושב שקצת מצחיק.
J jess ועוד New member 25/2/02 #3 אוי אתה גרוע שתהיה בריא איזה הומור שחור יש לך אבל בעצם זה מה שמיחד אותך ג´סיקה
G GALI02 New member 25/2/02 #4 ../images/Emo2.gif מה עובר עלייך??? נראה לי שמשעמם לך בעבודה ואתה סתם מספר לנו סיפורים על כמה אתה עובד קשה נכון??? סתםםםםםםםםםםםםם מתים עלייך
../images/Emo2.gif מה עובר עלייך??? נראה לי שמשעמם לך בעבודה ואתה סתם מספר לנו סיפורים על כמה אתה עובד קשה נכון??? סתםםםםםםםםםםםםם מתים עלייך
S sidi New member 25/2/02 #5 לא דווקא לא משעמם לי, אבל קיבלתי את זה בא מייל בבוקר וזה קרע אותי מצחוק אז חשבתי שאולי גם אתם תצחקו קצת. למרות שלא תבינו חלילה אני לא כזה טיפוס. שיר הצלחת לפתוח בסוף? משוגע עליכם סידי
לא דווקא לא משעמם לי, אבל קיבלתי את זה בא מייל בבוקר וזה קרע אותי מצחוק אז חשבתי שאולי גם אתם תצחקו קצת. למרות שלא תבינו חלילה אני לא כזה טיפוס. שיר הצלחת לפתוח בסוף? משוגע עליכם סידי
S shir23 New member 25/2/02 #6 כן אבל אני לא אוהבת בדיחות כאלה. אותי זה לא הצחיק!!!!!! סתם, סתם, סתםםםםםםם נחמד!!!!
S sidi New member 25/2/02 #7 יופי היית חייבת לבאס אותי? סתםםםםםםםםםםםם לא נורא אולי פעם הבאה יהיה משהו יותר מצחיק סידי
S shir23 New member 25/2/02 #8 אני מחפשת מישהו להציק לו וכנראה זה יהייה אתה!!!! למה אתה שואל???? אז ככה, פשוט כי בא לי!
S sidi New member 25/2/02 #9 להציק לי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יכולה לנסות רק תזהרי שאני לא ישגע אותך. דרך אגב, תביטי למטה תראי איזה רעיון נתתי לך. סידי
להציק לי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יכולה לנסות רק תזהרי שאני לא ישגע אותך. דרך אגב, תביטי למטה תראי איזה רעיון נתתי לך. סידי