משהו מצחיק

• פותח הנושא sk8r
  • פורסם בתאריך

sk8r

New member
משהו מצחיק

אז היום בהפסקה אני ועוד 2 חברים התחפשנו אני - לבשתי תלבושת של פרה חבר1 - מסכה של קוף חבר 2 - נסיכה עם כנפים וכתר אני הייתי עם מסכה אז לא זיהו אותי התחלנו להשתולל בכל השכבה להפחיד אנשים ומורות כל הזמן הלכנו מכות לכל מקום שהלכנו רדפו אחרינו כל השכבה ועשינו צחוקים אתם לא מאמינים איזה מצחיק זה היה והתחפושת של הפרה הייתה של ידידה שלי שהיא הייתה בת 4 ואז זה היה קטן עלי אבל זה עדין עלה עלי אתם מתים איזה צחוקים היה כולם צחקו לא היה מישהו שלא צחק אפילו כל הפרחות אצלי בשכבה וכל זה בשביל 10 שקל ואחרי זה נכנסתי ככה לשיעור של איזה מורה מטומטמת אז היא לא זהיתה אותי אז היא העיפה אותי החוצה למנהלת רק אותי היא העיפה כי שאר החברים הורידו את התחפושת כי הם היו פחדניםםםםםם וזהו

מ מ מיתר

New member
חחחחחחחחחחחחחח חזק אהבתי!!

מזכיר לי מה שאני עשיתי(תודה לארבל המלך רעיון תותח!!) התפשתי בשירותיפ ורצתי עם חוטיני וכתבתי ג'קאסס על התחת והייתי עם מסיכה וזה היה כזה חזק!! חחחחחח סוף שנה אני רוצה לתכנן משהו חזק כמו לחרבן באמצע הלובי או לרוץ עם חוטיני בטקס סוף שנה

מ מ מיתר

New member
אהה ושחכתי להגיד שבכיתה ו' או ז'

שבכלל לא ידעתי מזה ג'קאסס רצתי ערום(היה לי רק חולצה) בבריכה אצלנו חחחחחחח זה היה חזק אבל הסכמתי רק כי כל אחד מהחברים שלי אמר שהוא נותן לי 25 ש"ח והיו 13 ילדים מה לא עושים בשביל כסף חחחחחח

למעלה