משהו מצחיק

משהו מצחיק

מי שראה היום תשוקות... לואיס אסר את שרידן על תקנה (או משהו) מס' 452... כל הזמן אומרים 452... הצחיק אותי... חחח

moran14h

New member
חחח אני ראיתי

(אם אתה רואה אז למה את לא מצתרף לפורום?) זה באמת היה מצחיק... אהבתי יותק ששרידן המציאה ללואיס איזה חוק מפגר כזה שאוסר עליו לאסור אותה.. אחח שואיס..מה יהיה איתם..?

זה לא ספולייר....

כי זה ממש לא נכון... טוב פורום תשוקות קיים... אז נעבור לשם וזהו...

moran14h

New member
את האמת ,אף אחד לא חושב שזה יותר

-מידי מתוחכם..כמה אפילו יחשבו שזה מפגר(כמוני) ועדיין רואים את זה. 1.כי זה ממכר 2.זה משעשע 3.זה מצחיק!

וכי אין מה לראות (כמעט)../images/Emo80.gif

זה ממש מטומטם
אבל ממשיכים לראות
(אני בגמילה אולי חודש לפחות לא ראיתי

גם אני בגמילה....

פעם אם היו אומרים לי שאני אראה אופרת סבון הייתי צוחקת לו בפרצוף...אבל כשראיתי תשוקות...זה די יפה... אבל ממש ממכר... אבל עכשיו הפסקתי לראות... לא ראיתי בערך שבועיים... אני נכנסת לערוץ שלוש לראות תקצירים כדי להשאר בעיניינים וכדי לראות מתי יהיה פרק מעניין.. בנתיים לא היה... דרך אגב, מה היה היום? חחח

תשוקות זה יפה אבל..

אם אתם שמים לב הם מותחים את הסידרה כמו מסטיק וזה ממש מעצבן לדוגמא: העיניין עם הפסל של הציפור והתמונות שבתוכו לקח איזה 20 פרקים (בלי הגזמה). וגם הקטע שטי סי לא מגלה על עברה של אישתו זה כזה מעצבן שכל פעם שהוא עומד לגלות הוכחות, בשניה באחרונה קורה משהו שהוא לא יגלה וזה כזה מעצבן!!! יש סדרות שאם תיראו פעם ב5 פרקים לא תבינו כלום לעומת זאת בתשוקות אפשר להבין אני רואה פעם בשבוע בערך ואני מבינה בידיוק מה קרה כי לפחות פעם ב-10 פרקים קורה משהו משמעותי.

זה כלום... היה לילה אחד שהיה בדוק

20 פרקים (פחות או יותר), בלילה אחד היו כל-כך המון דברים...

moran14h

New member
אני חוזרת-למה אתה לא בא לפורום

-תשוקות? הנושאים האלה תופסים שם הרבה מקום לדאחקות.. פורום הזויי אבל נחמד..כדי לך לבוא לבקר שם..

למעלה