משהו מצחיק אני מרבה להשתמש בגוגל כרום. והמדהים הוא שבגוגל אדוורדס יש להם מלא בגים בכרום. סתם לשתף
א אני66 New member 23/9/09 #1 משהו מצחיק אני מרבה להשתמש בגוגל כרום. והמדהים הוא שבגוגל אדוורדס יש להם מלא בגים בכרום. סתם לשתף
א אני66 New member 27/9/09 #5 בממשק החדש של הממומן עיקר הבאגים הם : לא פותח את הקמפיין בעדכון ידני של תקציב על מילות החיפוש המשבצת הצהובה נפתחת איפשהו בצד ואין איך להגיע אליה. לפעמים נותן ולפעמים לא. במעבר בין קמפיינים הוא מתחיל לחשוב ולא מסיים לעולם.
בממשק החדש של הממומן עיקר הבאגים הם : לא פותח את הקמפיין בעדכון ידני של תקציב על מילות החיפוש המשבצת הצהובה נפתחת איפשהו בצד ואין איך להגיע אליה. לפעמים נותן ולפעמים לא. במעבר בין קמפיינים הוא מתחיל לחשוב ולא מסיים לעולם.
M MABAlayla New member 26/9/09 #3 יש באגים יותר מוזרים אתם מודעים לכך שבגוגל כרום אי אפשר להתקין את סרגל הכלים של גוגל?!
א אני66 New member 27/9/09 #4 אכן כן סרגל הכלים לא ניתן להתקנה ובאג מטריד מאוד חלק מהטפסי צור קשר באתרים או הרשמה לאתר לאחר כל מילוי הפרטים המעצבנים מתברר לך שהכרום לא מאפשר לך לשלוח את הטופס.
אכן כן סרגל הכלים לא ניתן להתקנה ובאג מטריד מאוד חלק מהטפסי צור קשר באתרים או הרשמה לאתר לאחר כל מילוי הפרטים המעצבנים מתברר לך שהכרום לא מאפשר לך לשלוח את הטופס.