משהו מצחיק |צחוק| משהו שסינריפוס התחיל לפני כמעט שנה. כנסו, זה ממש
G Guy24Gold New member 1/9/03 #3 גם לדעתי הוא צודק אבל לריב על דברים כל כך ברורים?? לא חשבתי לרגע בחיים שלי שאלוהים קיים!!!(טוב, אולי כשקיבלתי את הDVD של העונה הראשונה של 24 )
גם לדעתי הוא צודק אבל לריב על דברים כל כך ברורים?? לא חשבתי לרגע בחיים שלי שאלוהים קיים!!!(טוב, אולי כשקיבלתי את הDVD של העונה הראשונה של 24 )
מ מאור 87 New member 1/9/03 #4 זה הדבר הכי לא מצחיק שראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif דן, אני לא מאמין שאמרת דבר כזה
G GoLd FlOwEr New member 1/9/03 #5 גרררר מה מצחיק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif
ה הקוסם השחור New member 1/9/03 #6 וואו, הם אנשים משועממים בטירוף! כאילו, מה הוא אמר להם שהם נתנו לו כל כך הרבה תגובות...?!?!?
G GoLd FlOwEr New member 1/9/03 #10 אני כן מאמינה באלוהים, התכוונתי שהם מפגרים שהם עונים לו.. אם היו אומרים ש"24" סידרה מפגרת, הייתה עונה למי שכתב את זה? אני לא, הייתי מתעלמת.. ולכן אמרתי שם מפגרים.
אני כן מאמינה באלוהים, התכוונתי שהם מפגרים שהם עונים לו.. אם היו אומרים ש"24" סידרה מפגרת, הייתה עונה למי שכתב את זה? אני לא, הייתי מתעלמת.. ולכן אמרתי שם מפגרים.