משהו מצורף ל DVD

mr. man

New member
משהו מצורף ל DVD

כשהייתי בספרד אז ראיתי המון DVD של Mewtwo Strikes Back. הסתכלתי מאחורה ונראה שהיה רשום שמצורף משהו כבונוס. היה רשום בספרדית אז לא בדיוק הבנתי מה מצורף, אבל יכול להיות שזה היה הסרט Birth of Mewtwo? בכל מקרה, הראו בטלוויזיה משהו משם (זה נראה פשוט טוב על DVD!). לא הספקתי לראות הרבה אבל מה שקרה שם זה שיש את פיקאצ`ו, ועוד המון פוקימונים עושים איזה משהו. לא הבנתי כי הם דיברו בספרדית (די מצחיק), אבל שמתי לב שאחת ה``דמויות`` הראשיות שם היה מן פוקימון עם פרצוץ של בולדוג (נראה לי) והוא היה בצבע ורוד כזה. מישהו יודע על מה אני מדבר?

אורי.14

New member
אני יודע

לפחות אני חושב שאני יודע בחופשת הקיץ של פיקצו, אז יש את הפוקימון הורוד הזה, Snubble מן ורוד עם פרצוף של בולדוג ונקודות כחולות ושמלה, נכון?

Pikachuit!

New member
אוקיי .. לכל מי שלא הבין!

אין שום קשר .. (אני מדגישה שום קשר) בין Pikachu`s Summer Vacation לבין Birth Of Mewtwo !!! דבר ראשון חופשת הקיץ של פיקצ`ו הוא סתם סרטון של 15 דקות והוא מפגר לאללה !! ודבר שני Birth Of Mewtwo הוא סרט ! ולכן לפי התאוריה שלי, אני חושבת שזה הסרט הרביעי, כאשר סרבי נוסע אחורה בזמן ורואה איך מיוטו נולד .. אבל כמובן שזאת רק תאוריה .. ואתם יכולים להעלות השערות כמו שאני וDRAGONITE עשינו .. ובקשר לסרט birth of mewtwo .. מי שמגלה עוד מידע נא להפיץ !!

pokegirl

New member
Birth Of Mewtwo

זה לא הסרט הרביעי!!! זה סרטון שבין 5-15 דקות והוא נמצא ב CD drama!!! הנה תמונה של מיוטו הצעיר (איזה חמוד הוא!!!) ושל אייטו...

togapi

New member
זה מופיעה בוא

הסרט הראשון מחולק לשני חלקים הראשון הוא רק עם פוקימונים שהם הולכים לאיזה פארק פוקימונים כזה כל מי שראה את הסרט ראה גם את זה בטוח

טל16

New member
אני חושבת שאני יודעת...

אני ראיתי את הסרט בדיוידי והיה תןספת בסקציה נפרדת שבה מראים איך יצרו את מיוטו ויש מדען שמדבר... והפוקימוןזה סנאבל כנראה.

למעלה