משהו מפריע לי..

dudu2873

New member
משהו מפריע לי..

אתם מזכירים יותר ויותר את הדסה עין כרם ואת הטיפול שם... אמבי מקבל אחוזים או שהטיפול שם טוב...? אני אישית חושב שאין טיפול לגמגום אולי אפשר להוריד את הגמגום בחצי זה אולי כן...

Impious

New member
אני לא יודע אם אתה מדבר על הקוגנטיבי

או האינטנסיבי. בכל מקרה, נתייחס לשניהם. אם אתה מדבר על האינטנסיבי, אז זה לא בדיוק פיתרון, במידה ובאמת תשקיע ותתאמן ותתרגל כל יום כמה שעות, תגיע למצב שאתה לא מגמגם. אבל אתה משלם את המחיר שאתה משנה את דפוס הדיבור שלך, ואת גוון הדיבור שלך. דיבור יותר מונוטוני. אם אתה מדבר על הקוגנטיבי. הטיפול הזה בכלל לא מבטיח לך שלא תגמגם, זאת לא המטרה שלו. זה פשוט לחיות לצד הגמגום ולהתמודד עם החרדות שנוצרות כתוצאה מההתייחסות שלך לגמגום. כך שלא באמת מדובר בפיתרונות, ובטח שלא בפיתרונות קסם, תרופה לגמגום עדיין אין. מחכים לחידושים

shoshyyy

New member
כן אמבי מקבל אחוזים

כל אדם עם גמגום שמופמה מאמב"י לעין כרם ..... אמב"י מקבלת 4000 שח בגלל זה אנחנו ממליצים.

geashono

New member
הטיפול בהדסה\פלואנסי

הטיפול דורש הרבה מאמץ אבל מי שמתמיד הוא נותן לו שליטה וזה דבר שאני כמגמגם תמיד ייחלתי לו לא לתת לגמגום לנהל אותך אלא לנהל את הגמגום לדעתי זה דבר נפלא מבורך והצלת נפשות ממש למי שמפריע שצריך לשנות דיבור אם הוא כל כך מאוהב בדיבור שלו אז שימשיך לגמגם למי שלא אוהב את הדיבור שלו זה בהחלט דרך לא קלה אבל עם גזר גדול מאוד בסוף

shuky63

New member
שכחת להזכיר שמתוך ה4000 חצי הולך ישירות אלי

אחרת איך הייתי נוסע במרצדס חדשה

shuky63

New member
למה,מה אתה עשיתה בשביל מדינה,דודו?

אני לפחות משמיץ אותם בדבקות.אתה יודע איזה סכסוכים היו לי בגללם עם חברים בפורום?

למעלה