משהו מפחיד.......

$ מעיין $

New member
משהו מפחיד....... ../images/Emo5.gif

טוב זה הייתה תקופה שבה היו אומרים: "כאילו שיוא כאילו דה כאילו נא להרגע...." (ורק אלוהים יודע למה!).... הקיצר היום הפרענו בשיעור (כרגיל)... ואז המורה שלי בא אלינו ביציאה כזאת: "שיוא דה נא להירגע!!" הוא כניראה ניסה איך שהוא להצחיק אותנו.... וזה ממש לא הצחיק! היינו בהלם... הבן אדם הזה מזה מוזר... לא ידענו אם לצחוק או לבכות..... הוא אמר את זה בצורה מזה מפחידה....וחולנית יש לציין..... עד עכשיו יש לי זעזועים... וסיוטים..... רררררררר......

ולנו יש מורה לגואוגרפיה ששרה

רוקדת ומנסה חעוות מילים באנגלית כדי להצחיק אותנו (וזה לא ממש עוזר.!!!)

BiGuy

New member
חיחי...

כשאנחנו גורמים למורה שלנו לצאת מהכלים, הוורידים שלה מתבלטים, העיניים שלה בולטות ממקומן, ופעם היא לקחה ערימת ספרים, דפקה אותם בשולחן, ואחרי זה הכניסה לעצמה מכה בראש (מתוך כעס...)... הכי מצחיק, זה העובדה שהיא מדברת עם הידיים. כשהיא צועקת על מישהו, היא חייבת להוסיף תנועות ידיים מעוותות ומשונות...

חח שמעו קטע.....

איזה יום אחד המורה שלי למתמטיקה לא הגיעה אז הביאו מורה מחליף טוב הוא התחיל ללמד אותנו... ואז פתאום הוא הוציא מהתיק שלו איזה אנטנה כזאת כמו שהפרופסורים/מאמנים וכ´ו מוציאים כדי להדגים על הלוח הוא מזה הבהיל אותנו, ואז הוא התחיל לקפץ לו מצד אחד של הלוח לצד השני ומסביר לנו את התרגיל כמו איזה הומו אחרי תקיעה.....ואז הוא פתאום התחיל לעשות סיבובים עם "האנטנה" שלו מצד לצד...... המחזה היה מאוד מבחיל ו..... ברררררררר .....

היי גם לנו יש מורה כזו

קוראים לה צחית או נצחית עד היום לא קלטתי את השם שלה.... היא גם נימפומנית וגם סתומה בנוסף להכל בתחילת שדה היא באה אלינו ביציאה " אנשים אומרים שאני מזה צפונית אבל אני מזה לא...." ואני נקרעת מצחוק

למעלה