משהו מעצבן

ilei100

New member
משהו מעצבן

לא יודע מי מכם עשה בגרות בהיסטוריה או באנגלית אני חושב שזה לא בסדר שמפרסמים את התוצאות 3 ימים לפני מועד ב'! איך אםשר לדעת אם כדאי לגשת או לא?מה את חושבים על זה?

o0Invisible0o

New member
אפשר להרשם עד יום לפני../images/Emo9.gif

ואממ..אתה פחות או יודע איך הולך לך.. ולהיסטוריה יש מועד ב'?
זה לא רק מתמטיקה ואנגלית?

ilei100

New member
צודקת

אבל זה עדין מעצבן חבל סתם לשבת וללמוד ואז גילת שיש לך ציון טוב או להפך וצודקת אין להיסטוריה מועד ב' התבלבלתי

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gifתשמע..בסה"כ מורים צריכים

לשבת ולבדוק המון, המון בחינות..זה לוקח זמן. ויש להם תקופה קצרה..אי אפשר להאשים אותך שזה רק שלושה ימים לפני... ד"א פעם בכלל לא היו מועדי ב'.

o0Invisible0o

New member
אנחנו רוצים את החופש שלנו..../images/Emo4.gif

מבחינתי אפילו המועד ב' מאוחר נורא ודי תוקע אותי..
[טוב אני גם עושה קורס קיץ, אז זה קצת אחרת..]

ilei100

New member
אבל עדיין

עדיף לגשת למועד ב' כשאת יודעת לפחות שבוע לפני כמה קיבלת במועד א' לא איזה 3 ימים שבקושי עוזרים

o0Invisible0o

New member
ושוב אני אומרת...

אתה בסה"כ יודע איך הלך לך, מתפרסמות תשובות יום למחרת בעיתון וזה לא שאתה לגמרי חסר מושג לגבי אם אתה צריך לגשת למועד ב' או לא.. אם אתה רוצה לשפר 80+ שקיבלת בגלל טעות חישוב, כנראה שאתה לא צריך יותר משלושה ימים ללמוד למועד ב', לא ככה?
זאת דעתי לפחות..

ilei100

New member
אני מסכים איתך

אבל מצד שני זה מאוד מעצבן וזה עדין דורש תרגול לא משנה גודל הטעות כדאי לרענן את החומר

o0Invisible0o

New member
../images/Emo13.gif

מערכת החינוך בארץ לקויה ולא מתפקדת, לגבי זה אין ספק..
אם עוד משהו בערך עובד, זה זה! אז אלה התנאים וצריך להתמודד..אתה לא מתאר איזה שנה עברה עלי..על שלושה ימים מראש אני אומרת תודה רבה ושותקת.

ilei100

New member
איזה כיתה את?

איך אפשר להסביר שמשך 3 ימים יש לילדים בשבכבה שלי 3 בגרויות?! או זה שפיזיקה זה יומיים בלבד לפני אזרחות

o0Invisible0o

New member
אני בי"ב...../images/Emo9.gif

אין איך להסביר חוץ מזה שמשרד החינוך דפוק..
סתם, זאת גם החלטה של בית הספר לחלק את הבגרויות ככה..והחלטה של משרד החינוך לאפשר חלוקה כזאת שיווצר מצב של 3 בגרויות בשבוע.. לי היו ארבעה מגנים בשבוע אם זה מעודד אותך..
[אמרתי שעבר עלי הרבה השנה
] סתם, מה אתה רוצה שאני אגיד? זה מה שיש..
אנחנו פה לשנות,לא?

ilei100

New member
בדיוק

כמו שאמר אנחנו פה בשביל לשנות אז בואו ונשנה את זה

למעלה