משהו מעצבן

Count0Bathory

New member
נעלבתי קשות! ;)

אחי דבר איתי באיי סי קיו אבל אני כותב פה כדי להציל את כבוד רעננה! (חח פתאום אני פטריוט...) אחי יש לפחות 10 אנשים בבי"ס שלנו ששומעים מוזיקה מצויינת חוץ מפינק פלויד גנסיס וגו´ גם רדיוהד שאני יודע שאתה אוהב בקיצור אפילו ברדיוס הקרוב אלייך יש אנשים שאוהבים מוזיקהה טובה אתה עצלן מדי לחפש חחח My 2 Cents מצטער על טעויות ניסוח,שגיאות כתיב וכו´ הנגאוור עצבני ...

צודק בעיניין הבנות

רוב האנשים שאני מכירה - לא שומעים את ה-מוסיקה הזו, ועוד יותר חלק קטן מאילו שכן מכירים הן בנות. זו תעלומה וגם רוב האגדות הם אנשים ולא נשים, אבל למי איכפת רבק

DisComposition

New member
סוף סוף אני בבית

אומנם אני ירושלמי, מה שמרמז על מגוון אנשים בקיעים מוזיקלית, אבל הינה מצאתי גם בית באינטרנט. ישר כח. צפו לנוחכות.

THE FATRIX

New member
עצוב.......

אני גר במודיעין... וניראה לי שאני ועוד איזה שלושה היחידים ששמועים פינק פלויד ועוד כמה להקות איכותיות. הבעייה היא שאני מנסה כל הזמן להראות לאנשים מוזיקה שהם אף פעם לא שמעו (פינק פלויד לדוגמא) והם אומרים שזה משעמם. ): שילכו לעזאזל ושימשיכו להקשיב ללהקות "רוק" של אמ טי וי

nute kram

New member
בתור אחד מהרצליה

אצלינו דווקא אנשימ שומעימ מוזיק מצוינת, אולי לא הרוב אבל לפחות מאה שאני מכיר כנ שומעימ מוזיקה איכותית (לטעמי כמובנ, כל אחד והטעמ שלו, על טעמ ועל ריח אינ להתווכח אחרי הכל, לא?) ואולי תתפלאו אבל ישננ ברבה בנות שני מכר מהרצליה ובכלל מהאיזור (כפ"ס ורעננה) ששומעות אחלה מוזיקה וגאות מאוד בזה.

למעלה