משהו מעצבן ששמעתי

Uncertainty

New member
משהו מעצבן ששמעתי

היום מישהו העלה בפניי את השאלה - "איך את חושבת שתצליחי להשיג אי פעם קשר רציני עם מישהו, אם את שמנה?". הוא אמר "גברים אוהבים רק נשים שנראות טוב"... ברור שהוא צודק, בדרך כלל זה מה שגברים יגידו שהם מעדיפים. אבל מראה זה לא הכל. והשאלה שלי היא איך מישהי שמנה מוצאת אהבה? איך?

גברים אוהבים נשים שנראות טוב...

בני אדם אוהבים נשים. עזבו יפות ,כוסיות, מלכות-אמה ! אם הוא בן אדם השומן יהיה בישבילו דבר שולי ופחות חשוב. זה שהאישה מלאה ויש לה משהו מסביב לבטן לא אומר שהיא אישה זהב ! וככה גם לגביי גברים. אני לא חלק מהפורום,סתם משך לי ת'עין=]

לימור777

New member
כל אחד וההגדרה שלו לנראי

נראית טוב.....והנה אני שמנה ובעיני הבחור שלי אני נראית טוב...וכמו שיש גברים שאוהבים רזות יש כאלה שאוהבים שמנות וזהו.:)

צפרדעית

New member
חתיך הבחור שלך

ויש לו טעם טוב

אני יכולה לומר לך שאני ...

נראת מאוד טוב, אני בחורה עם אישיות קסומה (וכן גם צנועה ) אבל אהבה קשה לי למצוא ואני לא מוצאת כי אני ש-מ-נ-ה!!! אין לי כל ספק שהשומן לקח לי את הזכות לאהבה אני יכולה למצוא רק את המצוי ולא את הרצוי אין לי מחזרים הם הופכים להיות ידידים שלי הם לא רוצים אותי בתור האחת שלהם! אני יודעת שרבים יתקוממו כשאומר שזה בגלל שאני שמנה ויגידו שיש הרבה גברים שאוהבים שמנות אבל מה עם הגברים שאני אוהבת למה הם לא אוהבים שמנות. זו הסיבה שיש הפליה גדולה! ששמנה זה אווט זה בחוץ זה לא מקובל זה לא יפה למרות שאני יפה ויש לי פנים מהממות! אבל הגוף שלי בשבילהם הוא הר געש אני שמנה שיכולה להיות מדהימה אני שמנה שאם אני ירזה יסובב הרבה גברים על האאצבע הקטנה זה מה שאני שומעת כל הזמן. שיבוא מישהו ויאמר לי גם אני רוצה אותך, גם אני אוהב אותך, אני בספק אם זה יקרה כל עוד אני שמנה! אני מקבלת את עצמי בכל מצב שמנה נמוכה משוגעת עם צלקת בלי צלקת אני מקבלת את הנפש המדהימה שלי אני מקבלת את עצמי אבל כמובן שאילו תינתן לי ההזדמנות לשנות אני יעשה את זה כי יש עוד דברים שאני רוצה לטעום מעולם הרזון או המלאה או ה"מקובל" נמאס לי להיות בצד נמאס לי להיות זו שמשקיפה על העולם מהצד דייייייייי! כן זה נכון גברים אוהבים רק נשים שנראות טוב עם מעט בשר! ועם פנים מעוותות. העיקר שיש פחות בשר. אז אם את שואלת איך אישה שמנה מוצאת אהבה זה כי היא מתפשרת!!! ואני לצערי לא מוכנה להתפשר אני רוצה להשיג את מה שאני רוצה את מה שאני אוהבת ולא את זה שאוהב נשים שמנות כנחמה. זאת התשובה שלי והיא נכתבת בכאב עמוק.

לימור777

New member
אוריתוש יפה שלי...

רקדנית שלי...את מדהימה...וכל מי שמכיר אותך יודע את זה....ואני מאמינה ש"לכל סיר יש את המכסה שלו"..... אני מכירה המון בחורות מלאות ושמנות שיש להן בחור מדהים שאוהב אותם....קצת סבלנות בובה זה יבוא

geta

New member
כולכן צודקות חלקית..כנסו

גברים אוהבים נשים שנראות טוב,נשים כוסיות,נשים יפות,נכון אבל זה לא אומר שנשים שמנות לא יכולות להיות יפות יש המון נשים במשקל של 100 ק''ג ויותר מ-100 שיפותתת בצורה מדהימה..... גם שמנות בהחלט יכולות להשיג מערכות יחסים רציניות,ברורר ברררורר שכןןן במאה אחוזים כןן... יכול להיות שלנשים שמנות יותר קשה להשיג מערכת יחסית,יכול להיות שגברים קצת נרתעים מנשים שמנות,אבל זה לא בגלל שגברים נמשכים ואוהבים בנות רזות ודקיקות ממש לא שלא תבינו לא נכון לרזות וצנומות אין עדיפות אצל גברים...... העניין הוא שגברים הכי מעדיפים,נשים רגילות,במשקל ממוצע ,זאת אומרת לא רזות במיוחד ולא שמנות במיוחד,אבל כן בינוניות וכן מלאות כי זה מה שנקרא מבני גוף ממוצעים..... גברים מאוד נמשכים לנשים עסיסיות אם מבנה אגסי,וישבן מעוגל אבל כשזה בממדים של 70-75 ק''ג,ולא כשזה בממדים של 90 -120 ק''ג ומעלה............(תלוי כמובן בגובה גם) ואני לא אומרת את זה כדי לבאס אתכן ממש לא,גברים בהחלט יכולים להתאהב בשמנות אבל בוא נגיד שהם היו נדלקים על שמנה יורת בקלות אם היא הייתה קצת יותר רזה,כי אין מה לעשות זה דבר שקצת מרתיע בהתחלה,וכן לנשים שמנות קצת יותר (והדגש הוא על קצת)ליצור מערכת יחסים אם גבר,אבל זה בהחלט אפשרי במאה האחוזים,וגם כשמתאהבים ויש מערכת יחסים רצינית כל הפרטים השוליים של המשקל והלוק כבר בכלל לא חשובים.......... וגם יש יתרון בזה ששמנות יכולות להיות יפות אבל לא כוסיות,כי כחה כשהן יוצרות קשר אם גבר רוב הסיכויים שזה קשר רציני ולא סתם סטוץ או סתם גבר שמנצל אותן... כי בדרך כלל גברים שמחפשים כוסיות זה גברים שאין להם כוונה לקשר רציני אלא גברים שמחפשים סטוץ,יזיזות, או סתם כוסיות לזיין ולזרוק בישביל הכיף .........

I s t a r

New member
וכל הנשים כולן

אמורות לחיות על פי "מה גברים אוהבים". כמובן, מהות חיי האישה היא להתאים את עצמה למה "הגבר" אוהב. כן, בהחלט. להיראות כמו ש"גברים אוהיבם". לחיות כמו ש"גברים אוהבים" הם גברים ומה שהם אוהבים הכי חשוב בעולם. כן נכון.
בעולם שלי אני חיה ע"פ מה שאני אוהבת. ואני ממליצה לכל אישה שעוד יש בה שארית של ערך עצמי כלשהו לעשות כך.

ומה אני אגיד...מצאתי גבר שאהב אותי

שחשב שאני האישה הכי מושלמת בעולם... ולא סתם גבר התפשרות.....אלא בחור שהצליח להמיס אותי במבט האהבה הכי גדולה שלי...... שנה וחצי קשר מדהים ...אבל מה.... הוא אוהב אותי זה טוב ויפה.......אבל מה לגבי אני שאוהב את עצמי.... זה חלק שהיה חסר בפאזל והרס הכל..... השמיד הכל..... לא הבנתי איך הוא אוהב אותי.....חברים שלו כל הזמן אמרו לו שהוא יכול להשיג מישהי בכמה רמות מעליי... והוא רק חזר ואמר שהוא אוהב מבנה גוף מלא.....מה שלא תרם בכלל..... עזבתי אותו.....כשעדיין אהבתי אותו....ושנה טיפלתי בעצמי.... בניתי קריירה... למדתי לאהוב את עצמי... גדלתי... עכשיו אני גם מטפלת בגוף.......מתאימה אותו לתחושה הפנימית....מפסלת אותו כמו שפיסלתי את הנשמה.... שום דבר לא עובד בחלקים........ עד שלא תיהי שלמה במאה אחוזים עם עצמך......גם אם יגיע הקשר המושלם בדמות הגבר המושלם..... זה פשוט לא יעבוד.... בהצלחה

chicka

New member
אני חושבת שמהמקום הזה בדיוק -

של השכנוע העצמי הבלתי פוסק שלך את עצמך שבגלל שאת שמנה, את לא מצליחה למצוא אהבה ויתרה מכך - הסיבות שאת מוצאת לעצמך כשאת רואה זוגות שמנים ברחוב "הם בטח התפשרו" פוגע לך בסיכוי למצוא אהבה. כל מערכת זוגית יציבה היא סוג של התפשרות ואני בכלל לא מדברת איתך על מראה חיצוני אלא על הדינמיקה בין בני-זוג. לפעמים לא מסכימים על אותם הדברים וזה מוביל לשיחה בה בסופו של דבר מתפשרים על מקום טוב באמצע. קבלה עצמית לא באה לידי ביטוי שאת אוהבת את עצמך נמוכה, שמנה, עם צלקת או בלי - קבלה עצמית מגיעה מהמקום הכי בסיסי והוא הלגיטימציה לדעת שלא משנה באיזה משקל את, את ראויה לאהבה בדיוק כמו כל בחורה אחרת. אז נכון שאולי ה"מבחר" לשמנות מצומצם יותר - אבל את בהחלט מסוגלת למצוא מישהו שיאהב אותך בדיוק כמו שאת, מבלי שתצטרכי לרדת במשקל בשבילו או כל דבר אחר. נשים רזות הן לא נשים מעוותות. העולם לא מתחלק לשמנות שולטות ולרזות מעפנות. ממש ממש לא! כל הנשים בעולם ראויות לאהבה בדיוק באותה המידה. חלק מצליחות למצוא אותה מהר יותר ולחלק לוקח קצת יותר זמן. זה לא אומר שום דבר על אף אחת. לא אומר שמישהי טובה יותר מהשניה או מישהי "פגומה". אף אחת מאיתנו אינה עגבניה המוצגת לראווה בשוק ומחכה שמישהו יעשה לה טובה ויקח אותה הביתה. מאחלת לך שבקרוב מאד תוכלי למצוא אהבה אמיתית ולהבין את ערכה. הבחירה האמיתית והבוגרת בסופו של דבר בבן-זוג אינה מגיעה ממקום של "האם היא כוסית מספיק להביא אותה לארוחת ערב אצל החבר'ה" אלא מהמקום הזה של לחלוק חיים משותפים ביחד, עם כל הצרות הטובות והפחות טובות שנלוות לכך.

רעיגאני

New member
אפשר לשבור לך רגע את התאוריה?

ממקום של אחת שדקלמה את אותן "אמיתות". ההיתי משוכנעת שבכך שאני שמנה נגזר עלי להיות בודדה, ללא אהבה, ללא אינטימיות עם בן זוג, בלי שמישהו יאהב אותי וימשך אלי. עד שפגשתי אותו, את אהובי, בעלי, אבי ביתי הנפלאה והמתוקה. הוא לא שמן ולא מכוער, הוא לא אדיוט (מהנדס תוכנה) ולא עם סיפור חיים בעייתי - פשוט בחור נפלא חכם מצחיק ואוהב שאוהב אותי כמו שאני ונמשך אלי ומחבק ומנשק ומעניק ים של אהבה. וכשאני שואלת אותו: אתה אוהב אותי למרות הכל?" (ואני דווקא מתכוונת על הפאקים באופי...) הוא עונה תשובה קבועה: "בגלל הכל". לא מרגישה שהתפשרתי ולא מרגישה שהוא התפשר. מרגישה אושר ענק על "שמצאתי את שאהבה נפשי". סליחה על הקלישאה, אבל זה קרה כשהפסקתי לרחם על עצמי ולהרגיש שלא מגיע לי להיות נאהבת. מאחלת לך אהבה ענקית כמו שיש לי, זה טעם החיים

לבחורה

מלאה או שמנה לאו דווקא יותר קשה למצוא אהבה מאשר לבחורה רזה. אני 1.55 ובמשקל 47 קילו כבר כ4 שנים לבד. 4 חברות שלי - כולן מידה 42 ומעלה - במצב הרבה יותר טוב מהבחינה הזו: שתיים התחתנו והשתיים האחרות - מתחילים איתן על ימין ועל שמאל. אל תדאגי...

geta

New member
לא אמרתי שלרזות יותר קל למצוא גברים

אמרתי שלבנות ממוצעות (לא רזות במיוחד ולא שמנות במיוחד)טיפה יותר קל ליצור מערכת יחסים מאשר לבחורות שמנות ...........וזה גם לא תמיד נכון...... ולא צריך ללכת לפי מה שהגברים מעדיפים ממש לא,וגם כל גבר מעדיף משהו אחר,....אבל אם גבר היה יכול לבחור איך החברה שלו תיראה הוא היה מעדיף שהיא תהיה רגילה (נגיד:גובה 1.65 במשקל בין 55ל-75) מאשר שתהיה שמנה(1.65 במשקל בין 90 ק''ג ל-120 ק''ג ויותר)אבל כשפוגשים בחורה ונדלקים עליה זה יכול בפתאומיות להשתנות,נגיד גבר רוצה להכיר מישהי וחשוב לו מאוד שהיא לא תהיה שמנה,ונגיד באה לא מישהי שמנה ,100 ק''ג שזה בדיוק מה שהוא לא רצה אבל אז הוא פתאום שם לב כמה שהיא יפה וכובשת ופתאום זה אל מפריע לו זה יכול להשתנות..................

הנקודה היא

שלבנות מלאות-שנמות לאו דווקא קשה י-ו-ת-ר למצוא אהבה. אהבה בכלל זה מושג בעייתי. לי קל למצוא סטוץ... אבל אהבה... זה לא קל...

geta

New member
נכון מה שאת אומרת מאוד הגיוני.....

אבל הנקודה היא שזה לא שלרזותודקיקות יש עדיפות אצל גברים ממש לא........... ובכלל רק שתדעו כחה למושג כללי בדרך כלל גברים שמתחילים אם נשים זה גברים חרמנים שמחפשים זיון,סטוץ',בגלל זה בדרך כלל מתחילים אם נשים במועדונים ובדאנס-בארים......... ובגלל זה אם נגיד תלכי סתם בקניון אלא שיתחילו איתך זה יותר פדופילים מאשר גברים בגיל הנוער,או גברים צעירים......

BABELICIOUS

New member
"גברים אוהבים רק נשים שנראות טוב"?

ולמה הוא מגדיר אוטומטית שמנות כלא נראות טוב. שאני אבין, זה אומר שכל הרזות נראות טוב? או שזה רק שכל השמנות נראות רע?? כמו שיש רזות שלא נראות טוב או מוזנחות כך גם יש נשים שמנות שכן נראות טוב ומטופחות וסקסיות. איך שמנה מוצאת אהבה? היא מפגינה ביטחון עצמי, היא לא מרגישה נחותה בגלל שומניה. זה הכל מה שאנחנו משדרים למין השני. אני בזוגיות שנה, כאשר בין הזוגיות הקודמת לנוכחית היו מספר חודשים בלבד, אם כי הזוגיות הזו הרבה יותר טובה ובריאה מקודמתה! אני פשוט מרגישה סקסית ויפה ודווקא מצאתי את זה במקום שהכי לא תכננתי ולא ציפיתי וזה לא היה עוד דייט שגרתי.

למעלה