משהו מעצבן כנסו

McStatic

New member
משהו מעצבן כנסו

90% מכמם כותבים שורה שתיים ורושמים את זה בתור שיר......אני בהתחלה השקעתי ממש...אחרי שראיתי את זה השקעתי פחות אבל עדיין השקעתי.....חצי ממה שאתם כותבים אפילו לא מתחרז......חלק מהשירים מכילים רק 3-5 מילים.....זה הורס את כל האתגר שבמשחק.....כל הקטע זה לרשום שירים ולראות מי הכי מוכשר...........אתם סתם עושים צחוק מעצמכם ומורידים ת'רמה עדיף אריה אחד מאשר 30 כבשים (זה אומר שעדיף לרשום שיר אחד מוצלח מאשר 30 חרבושים)

מסכיהמ איתך אבל...

הרעיון במשחק הוא לא "לראות מי הכי מוכשר", כמו שאת ניסחת את זה, אלה לראות למי יש את היכולות הטובות ביותר בנושא ניהול להקות. ככה שאי אפשר להכריח או לבוא בטענות למי שלא כותב מילים לשירים שלו. גם אני, בדיוק כמוך, הייתי כתובת מילים פעם אבל הפסקתי אחרי שראיתי שזה לא משתלם וסתם לוקח ממני זמן. בכל מקרה, בהצלחה לך וללהקתך

מישו אמר לך תכתבי מילים?

יש כאלה שיש להם פחות יצירתיות בעניין המוזיקה ובכל זאת רוצים לנהל להקה (וכמובן שמותר להם) אז כל הכבוד לך שאת כותבת (כל הכבוד לכל מי שכותב)אבל גם אלה שפחות יצירתיים מה הם יעשו לא ישחקו?בגלל שיש להם כישרון אחר?נכון את צודקת בזה שאת אומרת שעדיף שירים יפים ומוצלחים אבל לא כולם כמוך יצירתיים

זה ~לא~ האתגר שבמשחק.

~ה~אתגר שבמשחק הוא ניהול להקה ולתת לה לראות את חיי הזוהר. הכתיבת מילים היא בגדר רשות בלבד, ואני לא רואה סיבה למה להשקיע ולכתוב שיר כי אין לך זכויות יוצרים עליו. וגם אם יש, זה משחק, אפחד לא ייקח אותך ברצינות. כלומר, ממתי ~זה~ הפך להיות האתגר שבמשחק? אפחד לא אמר לך לכתוב שירים או להשקיע. את עצבנית? בעיה שלך. אני לא רוצה להשמע פוגעת אומשו, אבל מה הסיפור? זו לא המטרה במשחק. אם את רוצה לנצח בתחרות כתיבה אז תרשמי לאחת, אני בטוחה שהרבה יפנו אותך לכאלה.

liraner6

New member
נכון אבל...

זה לא אומר שאי אפשר לתת על זה איזה בונוס....

למה לא לתת בונוס על יצירתיות

המשחק הוא בעצם כמו משחק מחשב. בשביל לתת פרס על יצירתיות, צריך קודם כל לתת למישהו לקרוא את היצירות - כל היצירות - ולהחליט מי מהן ראוי. שנית, צריך גם לוודא שמדובר ביצירה מקורית ולא העתקה (בין עם העתקה ישירה / תרגום של יצירה בשפה אחרת / שיכתוב של יצירה קיימת ב"מילים אחרות" זו לדעתי הסיבה לכך..

n 0 f a r

New member
אני באתי למשחק במטרה לנהל להקה

לא לכתוב שירים,מה לעשות יש כאלה שלא נולדו מוכשרים לכתיבת שירים..בגלל זה הם מנהלים את הלהקה והם לא הלהקה עצמה.

ה ב ו ב ה

New member
מי אמר

שהמשחק זה לכתוב שירים? עם חרוזים? יצירתיות? אני "כותבת" שמות של שירים בהשראה של אותו יום.... וזה כיף לתת לשיר שם מצחיק ולא הגיוני לפעמים.. תשחרר בנאדם :)

mosk

New member
מה מעצבן?!

אם זה מעצבן אותך זה בעיה שלך, כאילו שאנחנו חייבים לכתוב שירים ואנחנו מחפפים... ככה אתה מציג את זה! אפילו שבכלל אני לא צריכה להסביר לך כי זה ברור שלא חייבים לכתוב שירים אבל אני אסביר לך משהו בכל זאת! אנחנו המנהלים של הלהקות, והמנהלים לא כותבים שירים... הלהקה עצמה כותבת... אנחנו רק אומרים להם לכתוב שירים...

למעלה