משהו מעניין!

ufo11

New member
משהו מעניין!

לא מזמן, קראתי ב - YNET, כתבה על הקשר בין שמיעת מוסיקה קלאסית של מוצארט, לבין מחלת האפילפסיה... בכתבה נאמר, שמצאו כי שמיעת מוצארט, עוזרת להתגברות המחלה. אולם, כשעניינתי את הרופאה שלי לגבי זה, היא אמרה שלא שמעה על זה כלום... למרות, שמניסיוני האישי, בתור אחד שמנגן עכשיו סונטה של מוצארט, אני יכול להבין אולי מדוע יש קשר. מה שקורה, שיש שם המון המון חשיבה, ועבודה של המוח, בגלל קואורדינציה ברמה גבוהה. זה אחד הדברים היותר דורשים מחשבה רבה מאוד. זה ממש מעניין:)

qt1

New member
../images/Emo4.gif לא אוהבת קלאסית../images/Emo168.gif

איך קלאסית גורמת להתגברות המחלה? אולי אפשר למצוא את המאמר בYNET ולהבין על סמך מה זה נכתב? אני לא יודעת לעשות שם חיפוש וממעטת להיכנס לשם כי מלא לי כאן בתחומי עניין והיום , מה לעשות נגמר בצ'יק. אני חייבת מילים במוסיקה , המילים חשובות לי יותר מהמנגינה אבל אני חושבת שאנ'לא דוגמא, גם במוסיקה לועזית המילים מככבות אצלי.

ufo11

New member
היא פשוט תורמת בעוד אספקט כנראה.

אני אנסה לחפש את הכתבה באתר. זה היה פשוט לפני המון המון זמן. ומוסיקה קלאסית, היא כל הבסיס למוסיקה שקיימת היום. המלחינים הכי גאונים של המוסיקה הם מלחיני מוסיקת הבארוק, המוסיקה הקלאסית, המוסיקה הרומנטית והמוסיקה המודרנית:)

qt1

New member
מעניין../images/Emo63.gif

שמתם לב לכך שאין שם תגובות? המחקר עדיין בחיתוליו , אולי אנחנו צריכים לעשות סקר , "איזו מוסיקה מרגיעה אתכם?" ,מעניין מה נעלה
בחכתנו
מחקרים שנעשו בעכברי מעבדה הראו כי אלה שהקשיבו לסונאטה מספר K448 של מוצארט הצליחו ביתר קלות ובמהירות רבה יותר להתמודד עם מבוך, מאלה שהיו חשופים למוזיקה שונה או לשקט מוחלט. אני לא מכירה את היצירה הספציפית עליה כתוב ,במקרו, קלאסית עושה לי לא טוב כי אין מילים וגם ג'ז, קשה לי להתחבר , לעומת זאת ENYA שרה באירית אם אינני טועה וזו מוסיקה שמיימית , אני לא מבינה אירית אבל הקול שלה מדהים והמוסיקה מרגיעה אותי , גם חלק מהשירים של אניגמה ,אבל מי שאל אותי. להתראות ותודה על שמצאת את הכתבה המעניינת

ufo11

New member
:))) אני מצטער שגנבתי לך את זכויות

היוצרים על העניין:) אני מבטיח שאפצה אותך:)))

ufo11

New member
תודה:) אנשים, אני מקפיץ את ההודעה

למה יתכן ויש אנשים שזה כן יעניין אותם! כדי לשים לב לזה!

למעלה